با سلام خدمت مدیر محترم
البته اینو بگم من هنوزم به راهنمایی های شما نیاز دارم . یعنی الان دقیقا نمی دونم از کجا باید شروع کنم و از چه راه هایی بهتر می تونم موفق بشم .
اگه براتون مقدور بود بیشتر راهنماییم کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام خدمت مدیر محترم
البته اینو بگم من هنوزم به راهنمایی های شما نیاز دارم . یعنی الان دقیقا نمی دونم از کجا باید شروع کنم و از چه راه هایی بهتر می تونم موفق بشم .
اگه براتون مقدور بود بیشتر راهنماییم کنید.
سلام nadiya166
مثل اینکه چاره ای ندارم و مسئولیت هنوز رو دوشم هست..
برای شروع یک لیستی تهیه کند. که دو بخش داشته باشه.
این دو بخش اینها هستند:
1 - نقاط قوت خودت( ریز و دقیق و با جزئیات هم رفتار مثبت ، هم احساسات مثبت ، هم افکار و باور های ، همچنین امکانات مثبت، محیط مثبت با جزئیات، هم گذشته های مثبت و... ):
........
.......
.......
......
........
.....
2 - نقاط ضعفت : (رفتار منفی، گفتار اشتباه، احساسات ناصحیح، باورهای اشتباه، روش های ناصواب، نقش های منفی و....)
.......
.....
.....
.....
.....
می توانی تحقیق کنی و از نظر دیگران مثل همسر، فرزند، والدین و ....، نیز نظرخواهی کنی، و نظرات آنها را هم در مورد خود بشنوی، ما در این مرحله کاری نداریم که آنها حق می گویند یا ناحق، بلکه فقط در این مرحله باید فهرست ما خیلی زیاد باشه مثلا در هر فهرست بیش از 100 مورد باید وارد شود.....
دیگران شاید از روی بی تعهدی که نسبت به شما دارند به شما بگویند شما فقط نقاط قوت هستید یا بر عکس فقط نقاط ضعفی هستید، این نظرات هیچ ارزشی ندارند، جز اینکه شما را به خطا بیندازند، وقتی نظرات دیگران ارزشمند هست که ریز به ریز بامثال نقاط قوت و ضعف شما را به شما بگویند. سعی نکنید به هیچ وجه در برابر آنها مقاومت کنید. تا راحت تر حرفهایشان را بزنند.
به نظرم این قدم عملی بسیار مهم و وقت گیر باشه.... شروع کن... و از خدا کمک بگیر....
مواظب باش ضعفهای گذشته ات روی این فهرست ها تاثیر نگذارد تا به آن بی توجه باشی و یا غیر حقیقت را بنویسی.
این فهرست فقط نزد خودت باقی خواهد ماند. و ما در آینده فقط به تو خواهیم گفت که روی فهرستت چه اقداماتی باید انجام دهی و چگونه آنالیز کنی... پس نگران نباش و این فهرست را فقط و فقط خودت داشته باش و با هیچکس در میان نگذار....
منتظر انتخابگری و قدمهای سازنده شما می مانیم...
سلام آقای مدیر
دست گلتون درد نکنه . چشم حتما این فهرست را تهیه می کنم . و تمام واقعیت ها را در این فهرست لیست می کنم .
ببخشید که باعث زحمت دوباره برای شما شدم . امیدوارم با کمک شما موفق بشم..
برای شما و تمام دوستان هم آرزوی موفقیت و کامیابی دارم.
آقای مدیر سلام و خسته نباشید
فهرستی که گفته بودید رو تهیه کردم حالا باید با این فهرست چکار کنم؟
بازم ببخشید باعث زحمتتون شدم.
سلام
از فهرست نقاط ضعف، 2 تا از بزرگترین آنها را انتخاب کن، و ببین تا حالا برای حل آنها چه کارهایی کرده ای... چه رهکارهایی در کاهش این نقاط ضعف موثر بوده و چه راهکارهایی موثر نبوده است.....
همچنین بنده برای کمک برای حل این نقاط ضعف، آماده ام.
آقای مدیر سلام
نمی دونم چرا این قدر گیج می زنم نمی دونم چکار کنم یه مثال می تونید برام بزنید تا بفهمم . فکر کنم اثر این چند روز آخر که حواسمو به کلی پرت کرده.
سلام
مثلا در لیست نقاط ضعفی که تهیه کردی مثلا 50 تا است....
2 تا از آن قوی ها را مشخص می کنی( مهم هست که اول قویترین نقطه ضعف های خود را بررسی کنید)
مثال:
نقطه ضعف: رفتارهای خشک ارتباطی بدون احساس قلبی در ارتباط با همسر
حالا باید به این سئوالها جواب دهی.
- آیا تاکنون این نقطه ضعف را جدی قلمداد کرده بودید.
- چه تاثیراتی این نقطه ضعف روی ارتباطات شما گذاشته است.
- آیا همسرتون به این نقطه ضعف اشاره کرده
- واکنش های منفی همسرتون تا چه اندازه تحت تاثیر این نقطه ضعف انجام گرفته است.
- آیا تا کنون شما برای بر طرف کردن این نقطه ضعف کاری کرده اید
- اگر روی این نقطه ضعف کار کرده اید، آیا این مدت کمتر از شش ماه بوده است؟
- چه مزایایی به خاطر حل این نقطه ضعف نصیب شما می شود...
نکته: شاید برای حل بعضی نقاط ضعف نیاز ضروری به مشاور باشد.... که حتما باید به صورت حضوری و خصوصی با یک مشاور در این مورد صحبت کنید و تکالیفی را که معین می کند انجام دهید.
سلام
دست شما درد نکنه خیلی لطف کردید این طوری بهتر متوجه شدم چکار باید بکنم..
سلام جناب سنگ تراشان ،
از راهنماییهاتون ممنون .
آقای مدیر سلام و خسته نباشید
بزرگترین نقطه ضعف من: نداشتن اعتماد به نفس هست. اینکه هنوز باور ندارم برای خودم کسی هستم و من هم مثل دیگران باید برای عقاید و افکارم ارزش قائل بشم .
1. بارها متوجه شدم که این نقطه ضعف را دارم اما نتوانستم برای رفعش کاری انجام دهم.
2.فکر می کنم تمام مشکلاتم ناشی از همین نقطه ضعف باشد که به دلیل نداشتن اعتماد به خودم ، دیگران خیلی برایم مهم شده اند و سعی می کنم از نظرات و عقایدشان تبعیت کنم و گاهی حالت وابستگی برایم ایجاد شده است.
3.گاهی وقت ها که مسئله ای به ضرر خودش باشد . بله . مثلا اگر من از نظر کسانی تبعیت کنم که همسرم خیلی خوشش نمی آید اعتراض می کند و می گوید که تو استقلال نداری و تابع دیگران هستی.
4.هسمرم چون می داند من سریع از خواسته ها و نظرم بر می گردم سعی می کند تمام عقاید و نظراتش را به من منتقل کند و توقع دارد که طبق خواسته و نظر او عمل کنم.
5.خیر
6.اگر بتوانم اعتماد به نفسم را بالا ببرم می توانم احساس کنم که من هم ارزشمندم و می توانم به خودم و تواناییهایم اعتماد کنم و زندگی بهتری داشته باشم.
دومین نقطه ضعف بزرگ من : بیان نکردن حرفهایم هست.
اینکه همیشه محتاط عمل می کنم و در روابطم سعی می کنم طوری حرف بزنم که احدی از من رنجیده نشود حتی به قیمت زیر پا گذاشتن خواسته هایم.
1.بله . چون می بینم که به خاطر داشتن چنین نقطه ضعفی چقدر در عذابم و مجبورم خیلی از رفتارها و گفتارهای دیگران را تحمل کنم.
2. به خاطر اینکه نمی خواهم دیگران از دستم ناراحت شوند و همیشه رفتار و گفتار های بدشان را تحمل می کنم گاهی وقتها برای رهایی از این سختی ها سعی می کنم از آنها دوری کنم و روابطم را محدود می کنم که همین باعث تنهایی های من شده است.
3. بارها بارها بله. شاید بخش اعظم بدرفتاریهای او به این دلیل هست که نمی تواند بفهمد نظر واقعی من نسبت به رفتار و گفتارش چیست. و همیشه در یک حالت سردرگمی می باشد. چون خودش هم می داند بسیاری از کارهایش اشتباه است و از اینکه من اعتراضی نمی کنم ناراحت می شود و گاهی عذاب وجدان می گیرد.
4. چند بار بله. ولی نتوانستم ادامه بدهم چون تحمل ناراحتی دیگران را ندارم . وقتی روی مسئله ای پافشاری می کنم و سعی می کنم به خواسته ام برسم اگر احساس کنم طرفم چندان راضی نیست سریع از حرف خودم بر می گردم و یا سعی می کنم جبران کنم.
5. شاید به مدت 1 ماه توانستم ادامه بدهم .
6. اگر من بتوانم حرفهایم را به راحتی بیان کنم و از گفتنش واهمه و ترس نداشته باشم حداقل دیگران تکلیفشان روشن می شود و می توانند شناخت درست و بهتری از من داشته باشند و دیدشان نسبت به من واقعی تر خواهد بود و مطمئنن مشکلاتم از بین خواهد رفت.