RE: کمک فوری خواهش میکنم خیلی ضروریه
وهم عزیز
خیلی ها ، خیلی اشتباهات را خیلی راحت مرتکب می شوند ، این دلیل نمی شود که ما هم بنا به نوع رفتار و دانسته و عملکرد آن ها از اشتباهاتشان نت برداری کنیم ، اینطور نیست عزیزم ؟! به نامزدت ثابت کن که اشتباه می کند . او باید یاد بگیرد که با یک خرما گرمی و با یک مویز سردی اش نکند . این آن چیزی است که از پیام همسرت باید به او بیاموزی .
و نکته بعدی اینکه در این مورد خاص حرف آخر را اول زدن ( طلاق ) قبح ماجرا را می ریزد .
یادمان باشد راه حل هر مشگلی کنار دست خودش قرار دارد کافی است هوشیار و بینا باشیم وبا آگاهی راه حل را شناسایی کنیم .
طلاق حس بدی است ، نگاه جامعه به زن مطلقه نگاه سالمی نیست . حتی رو کردن شناسنامه برای رزرو یک اتاق در هتل واقعا شهامت می خواهد چرا که نمی دانی طرف مقابل تو ممکن است جنس اش از نوع انسان های مرغوب و یا نامرغوب باشد ! مسائل مالی وکار و نگاه خانواه و مشکلات با خانواده ونوع معاشرین و .... هم بماند که مثنوی هفتاد من است .
RE: کمک فوری خواهش میکنم خیلی ضروریه
سلام بچه ها از همتون ممنونم که راهنمایی های ارزشمندی کردین ، راستش من هم آنچنان با طلاق موافق نیستم ، به نظر من دوست من باید تا آخرش بمونه و برای زندگیش بجنگه من بارها اینو بهش گفتم ، چون سپنتا (پسر دوستم) خودش نخواسته که به این دنیا بیاد ، پس حالا که اون به دنیاش آورده باید تا آخرش بجنگه ، چون فکر کنم شما هم با من موافق باشید که بچه طلاق آخر و عاقبت خوبی نداره و فوق العاده تو زندگی آینده اش شکست میخوره ، من بیشتر دلم برای سپنتا میسوزه که از همین الان مشکلات زیادی رو پیش روش میبینم . خدا کمکشون کنه .
از همه شما دوستان ممنونم .