RE: همسرم بد دهنه ديوونه شدم كمك كنيد!
عزیزم منظورم خودتون بودید که پیش یک مشاوره بروید ومشکلتون را مطرح کنید ودرمورد تغییر شغل همسرتون هم حتما بگویید شما اگر بتوانید با کمک یک مشاور رفتارتون را تغییر دهید وراهکارهایی را بکارببندید درطی زمان نتیجه اش را ببینید...ویک مشکل عمده ایی که درشما خیلی بارز هست که بسیار دیدمنفی بالایی دارید بهتون این حق را هم میدهم اما ازتون میخوام برای اینکه به نتیجه دلخواهتون برسید اول باید طرزبینشتون را عوض کنید ودائما خصلت منفی شوهرتان را اینگونه بیان نکنید وبادید مثبت به قضیه بنگرید وبگویید احساس می کنم شوهرم بهتر شده یا داره میشه یا این مشکلی نیست که قابل حل نباشه یه کمی طرزبیانش با من خوب نیست به جای بدهنه و....عزیزم همین بیانها باعث میشه ناخودآگاه رفتارتون تحت تاثیرافکارتون قرار بگیره وهرچند به ظاهر با اوخوب برخورد کنید اما این احساس منفیتون درهمسرتون بازتاب میکنه پس خانمی طرزفکر منفیت را خواهش عوض کن وباجملات مثبت وامیدوارانه بگو!!!!
خانمی مشکل ات حل شد ؟! چه خبر؟!
ani عزیز نه هنوز تازه به مرزی رسیدم که انقدر از دستش عصبی می شم که منم دارم مثل خودش می شم جدیدا جوابشو می دم (خیلی مضخرفی یا خاک بر سرت و ...) ولقعا دیوونه شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!یک اتاق تاریک را نمی توان بایک اتاق تاریک دیگر روشن کرد!!
واااااااااااااااااااااااا ااای
نکن خواهر من این کارت همه چیز رو بدتر میکنه به خودت مسلط باش و اصلا پرخاش نکن موقع ناراحتی یه صلوات یا یه کلمه مثل الله اکبر یا استغفرالله رو تکه کلامت بکن
فحش نده نه به خاطر شوهرت به خاطر شخصیت خودت
می فهمم عزیزم
به خوبی های شوهرت فکر کن و برای بد دهنی اش هم باید فکراساسی کرد . با روش متقابل به مثل به نتیجه که نمی رسی هیچ مشکل را پیچیده تر می کنی .
می فهمم گنجایش انسان تا یک حدی است ولی عزیزم ما همه شاگردان کلاس درس در دنیا هستیم ،اگر تو به عنوان یک شاگرد زرنگ و ساعی مطالبی یاد گرفته باشی و از کلاس درس استفاده برده باشی نباید درمقابل شاگرد کند کار و کند ذهن و یاشلوغ کلاس ،آموخته های خودت را هم به دست فراموشی بسپاری ، باید دستش را بگیری و به تکرار مطالب را برایش مرور کنی تا درس را یاد بگیرد که حداقل نمره قبولی بیاورد و به کلاس بالاتر برود . بادت باشد عزیزم که این مرد همسفر شانه به شانه تو در مسیر زندگی است و تو هم حتما دلت می خواهد که به او کمک کنی ! اینطور نیست ؟!
دوست خوبم اصلا مثل خودش رفتار نکن وقتی عصبی میش و شروع میکنه یا محیط رو ترک کن یا سرت رو بند کن و اصلا جوابش نده راستی آیا همسرت با بقیه هم اینطوریه یا فقط با تو بددهنی میکنه ؟ سعی کن مدتی اصلا سربه سرش نذاری احترام خودت رو نگه دار و در مواقعی که رابطت باهاش خیلی خوبه و وضعیت نرماله آروم و مهربون ازش بخواه تا خودش رو در مواقع عصبانیت کنترل کنه بهترین راه اینه که مدتی سعی کنی به اون مرض نرسه ضمنا کمی کمتر حساسیت نشون بده و نقطه ضعفت رو نشون نده
بچه ها از همتون ممنونم شما درست مي گين اما دست خودم نبوده ديشب بهش گفتم واقعا دوسم داري گفت آره تو به اين كه گاهي عصباني مي شم نگاه نكن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شما میتونید در همین مواقع که با هم صمیمی هستین بهشون تذکر بدین که اخلاقشون جه قدر توی روحیه شما تاثیر گذاشته و ازش بخواین که برای اصلاح رفتارش سعی کنه.