RE: دفاعييه كالبد شكافي يك درد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صدرا
دوستان منظور نظر اين مقاله را نگرفته اند
بحث و درد خوندن چند عبارت عربي نيست
دوست گرامی ,اگر بنده در تایپک شما پاسخی ارسال کرده ام در جواب آن شخصی بوده که بحث صیغه را به میان آورده بود نه در جواب مقاله تخصصی شما!ایشان چند ماه پیش همان نوشته های را که در تایپک شما آورده بود در یک موضوع دیگر عنوان کرده بود و چون به قول شما چند عبارت عربی را آورده بود من هم از همان طریق جوابشان را دادم تا بحث کوتاه شود(صیغه)
موفق باشید.
سلام جناب صدرای عزیز!
من هم با نظر شما کاملا موافق هستم و تاکید هم کرده و میکنم که اگر بحث ازدواج موقت بخواهد با این وضع موجود، رواج پیدا کند، مطمئنا ضررهای جبران ناپذیری، حتی به بنیاد خانواده ها زده خواهد شد. از این جهت با شما کاملا موافق هستم.
الان یکی از معضلات جامعه ما همین امر است که فاصله بین بلوغ جنسی و بلوغ اجتماعی زیاد شده است و در این خلاء فشارهای زیادی به جوانان ما وارد میشود. این فشارها خود را به گونه های مختلفی بروز و ظهور میدهد.
تمام حرف ما همین است که ما میخواهیم به دنبال راهی باشیم که این غریزه را کنترل و یا هدایت کنیم. حال چه کنیم که جوان ما نه به هرزگی بیافتد و نه دچار عواقب ناشی از سرکوبی میل جنسی شود؟؟؟ از طرفی جامعه ما و فرهنگ ما، به هر حال یک فرهنگ اسلامی است و پدران و مادران و خود ماها با این اعتقادات زندگی میکنیم. باید به دنبال راهی بود که با فرهنگ جامعه ما همخوانی داشته باشد و ریشه در تعالیم اسلام داشته باشد.
با این تفاسیر چه راهی را میتوان در پیش گرفت؟؟؟ یا رهبانیت و تقوا پیشگی که مسلما برای همه امکان پذیر نیست و یا آزادی به مفهوم غربی و یا یک راه سوم. حال هر کس از دوستان که ادعایی دارد که بتواند همه شرایط را با هم جمع کند و طرحی ارائه دهد، همه از آن استقبال خواهیم کرد. البته طرحی که در آن نه نقش دایه ی عزیزتر از مادر را داشته باشد و بخواهد همه را به تقوا و خویشتن داری دعوت کند، نه نقش نابود کننده ی یک فرهنگ و اعتقاد در جامعه را که بخواهد همه را به سوی روابط آزاد سوق دهد.
بنده باز هم تاکید میکنم که بحث صیغه چه از نظر قانون و چه از نظر فرهنگ جامعه ما، دچار مشکلات اساسی است و اگر بخواهیم الان آن را در یک سطح کلان مطرح کنیم، مطمئنا اسیب های جبران ناپذیری را خواهیم دید.
در ضمن همان چند کلمه ی عربی هست که تکلیف فرزند و ارث و بسیاری از چیزها را معین میکند و این مختص ازدواج موقت تنها هم نیست. در ازدواج دائم هم بدین گونه است.
در آخر هم باید بگویم با همه این تفاسیر از الان مشخص است که انتهای این بحث به کجا کشیده میشود. این جور بحث ها یه دور باطله هست. تا وقتی انسانها از تعصاب خود دست بر ندارند، همین مشکلات بوده و خواهد بود و این وسط تنها جوانانی مثل من هستند که باید قربانی این دعواهای الکی بشوند و ندانند که بالاخره چه باید بکنند. به همین خاطر من همین جا خودم رو از این بحث کنار میکشم مگر اینکه واقعا صحبتها و دلایل به اصطلاح محکمه پسندی را مشاهده کنم که واقعا ارزش بحث کردن را داشته باشد. چون من خودم بسیاری در موارد مختلف روی موضوعات مختلف با دوستان زیادی بحث و گفتگو داشته ام و شبهه ها و اشکالات هم از الان کاملا مشخص است.
جواب دوست عزیزمون کیوان را هم در همون تایپیک خواهم داد. فقط به این خاطر که شبهه ای ایجاد نشود.
به نظر من این مقوله باید ریشه ای حل بشه . باید دید مشکل از کجاست ؟ نظام آموزشیمون باید تغییر بکنه ؟ فرهنگ سازی بایستی صورت بگیره ؟ واقعا باید چکار کرد ؟