-
RE: چه کنم با غم دل ؟
یک ماه ونیم زمان کمی است برای یک چنین پیشنهادی شاید هم من اینجور فکر می کنم . متاسفانه خیلی هم به دنیای مجازی و انتخاب های اینچنینی در دنیای مجازی در زمان کوتاه خوش بین نیستم . به هر روی زمان دوست من هم به شما و هم به آن خانم کمک می کند که تصمیم درست اتخاذ کنید .
-
سلام
خوب عزیز دل برادر این طبیعیه بعد از اولین رابطه همیشه آدم ناراحت میشه چرا بهم خورد.میدونی من بعد ازاینکه اولین رابطم شکست خورد رفتم پیش روانپزشک یه حرف جالبی زد.گفت وقتی اونیو میبینی که یه عمر باهات میمونه خیلی زیاد به طرف هم جذب میشین این حدی که شما جذب هم شدین نشون میده این اونی نیست که باهات سالهای سال میمونه اگه همون بود خیلی سریع وابسته و شیفته ی هم میشدین;)تو که عاشقش نشدی الحمدلله وگرنه نمیگفتی که تموم شه رابطتون.پس این احساس غمت احساس شکسته که در رابطت داشتی.اما بدون این دقیقاً عین پیروزیه واسه تو که فهمیدی این اونی نیست که باید!تو کلاً قضیه رو فراموش کن چون گویا طرف خیلی نمیخواتت تو هم خیلی نمیخوایش.حالا اگه خودش برگشت و دلیل قانع کننده ای واسه سردیه رابطش داشت که خوب هیچی.ولی تو قضیه رو تموم شده بدون.راه برون رفت از این غم هم چند تا چیزه:
1-بدون این تازه اولیش بود خیلی بهتر از این هم ان شالله گیرت میاد.
2-تو خونه نشین برو با دوستات بیرون و خوش باش و فکرشم نکن.
3-دنبال یکی دیگه بگرد.
میدونی چرا میگم دنبال یکی دیگه بگرد چون این طرف معلومه اصلاً جفت تو نیست.بابا طرف من از صبح با اس ام اس سلام میداد شب با اس ام اس شب بخیر میگفت کلی قربون صدقم میرفت منم همینطور بودم باهاش.بعدها که خواستم یکم قضیه رو جدی کنم جا زد.مورد تو که هیچ نشونه ای هم از سیگنال مثبت نداشته پس بیخیالش.باور کن اگه جفتت بود خیلی زود جذبت میشد.اصلاً هم قضیه سر این نیست که کی لیاقت کیو نداره قضیه اینه که به هم نمیخوردید.فکرشم نکن;)
-
شاید اگر این اتفاقات برای کس دیگه ای افتاده بود خیلی راحت میتونستم راهنماییش کنم . ولی به قول pooarot : آدم وقتی بیرون نشسته خیلی راحت میگه لنگش کن و به قول سعدی :
به عمل کار برآید
به سخندانی نیست
جوکر عزیز شما درست میگی ولی مساله من اینه که انتخاب و پیدا کردن مورد مناسب برام مشکل بوده و توی سالهایی که دانشگاه بودم کسی را انتخاب نکردم ( البته الان میبینم که زیادی سختگیر بودم و موارد خوبی را از دست دادم ) .
در مورد این خانوم هم بنای هردومان این بود که اصلا وارد فاز احساسات نشویم و منطقی عمل کنیم و به همین خاطر با اینکه هیچ سیگنال مثبتی نمیدادند مشکلی نداشتم .
من بنظرم این خانوم فردی با ایمان و از نظر اخلاقی سالم میومد و اینها معیارهای مهمی برای من بودند ( البته این ها را هم در حد همین صحبت و آشنایی یکماهه متوجه شده بودم ) ولی اصلا به این فکر نمیکردم که این خانوم بخواد منو بازی بده .
اگر با این خانوم هنوز ارتباطم برقرار بود ازش میخواستم تا او هم حرفاشو برام ایمیل کنه و من اینجا بنویسم شاید هم من اشتباه میکنم .
به هرحال من دیروز به دلایلی از ایشون خواستم تا دوباره اگر خواست برگرده و ادامه بدیم . هنوز جواب ایمیل را نداده .
از همه دوستانی که جواب دادند هم ممنونم . زدن این تاپیک باعث شد حالم بهتر بشه .
-
-
افرین
البته شما خودت اوستایی ولی حتما معیار های اونو با خودت مقایسه کن شاید شما با اونا یه کم متفاوت باشی. و این رفتار به خاطر این بوده.
-
نه معیارهامون خیلی به هم نزدیک بود ولی مشکل بر سر نحوه برخورد ایشون بود . چند بار حرفشو عوض کرد ( البته توجیه هم میکرد ولی توجبهاتش قابل قبول نبود ) . خوب شما هم باشی حس میکنی بازیچه شدی دیگه .
-
سلام
یه چیزی،فکر نمیکنی اینجوری زن پیدا کردن یکم عجیبه؟رفتی تو اینترنت از روی حرفهای یکی که حالا میگی با ایمانه و...یهو گفتی واسه ازدواج بیشتر آشنا شیم!من کاری با این مورد خاص ندارم ولی این روش حداقل اشکالی که داره اینه که رو حرف طرف داری جلو میری.برای مثال از نظر تئوری میگه معتقدم اما از نظر عملی چی؟وقتی میگی واسه ازدواج بیشتر آشنا شیم یه ضرری که داره اینه که طرف خودشو بهتر از اونی که هست نشون میده اما اگه از طریق دوستی کاملاًعادی بری جلو رفتاراشو عوض نمیکنه.باید از اول نگی اینو.
-
یه مساله ای را pooarot جان یادم رفت بگم . اگر حتی فرض کنیم که معیار های این خانوم با من یکی نبوده ، میتونستند مستقیم بگند ما به هم نمیخوریم . و این هم نمیتونه توجیه مناسبی برای بازی دادن باشه .
جوکر گرامی من هم تا حدی با شما موافقم . البته با رعایت چند نکته میشه برای همسر پیدا کردن سراغ اینترنت هم رفت . ضمن اینکه در دنیای واقعی هم امکان فریب خوردن هست . ( و در جامعه ما این احتمال خیلی بیش از سایر نقاط جهان هست : نظر شخصی ) .
این هم دو لینک خوب مربوط به این موضوع :
http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_content.asp&P1N=ContentID&P1V= 220
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5047
-
سلام
این خانوم جواب ایمیل منو داد . البته خیلی ناراحت بود ولی همین که جواب داده خیلی خوبه . خوشحالم . نمیدونم بعدا چی میشه . امیدوارم قضیه طوری پیش بره که صلاح هر دومون هست . برامون دعا کنید .
-
خيلى زياد براتون خوشحال شدم...اميدوارم يه برنامه دقيق براى كنار هم بودن بسازيد و حتما بهش عمل كنيد