نوشته اصلی توسط sara joon
اول ميخواستم برات peygam خصوصى بدم ولى اينجا ميگم شايد بعد ها كسى با اين مشكل اينو بخونه و براش مفيد باشه و محكم بهت ميگم من هم شرايط شما رو دارم يعنى من هم دختر نيستم.....ولى ناراحت اصلا نيستم بلكه خوشحالم در اين اتفاق darshai بود كه فكر ميكنم naneshasti بهشون فكر كنى.....اين اتفاق خيلى مهم تر و با ارزش تر از اين harfas شايد به موقع اين اتفاق نيافتاده ولى haminesham توش درس هست......اصلا اشتباه نكردى خودتو خرد نكن خودتو براى چيزى بشكن و خرد كن كه ارزش داشته باشه مگه ارزش شما و اين اتفاق تغيير كرده؟؟؟من خودم تكميل تر شدم...شما هم اگر از اين حالت شكست بياى بيرون مثل من فكر خواهى كرد.....كجايى؟؟چى كار ميكنى؟؟ دختر جون به خودت بيا.....خدا به تو قدرت زن بودن داده ميدونى يعنى چى؟تا حالا به كلمه زن فكر كردى؟؟من كه فكر كردم به اين نتيجه رسيدم كه مقدس ترين كلمه زن....از اون بالاتر خدا به شما قدرت مادر شدن داده.....ميدونى يعنى چى؟؟ تا حالا به اينا فكر كردى....
ترميم رو از ذهنت پاك كن....علاوه به گفته هاى آنى بكارت يه رگ و در ترميم فقط دهن به هم bakhie ميزنن دكتر به من تضمين كرد كه هيچ و هيچ كس قدرت تشخيص بود يا نبوده بكارت رو نداره ميگفت حتى خودت هم بعدِ يه مدت نميفهمى.....يعنى اگر تا وقت ezdevajet هيچ كارى نكنى روزى كه دوباره اين اتفاق برات مى افته هامون حالت هايى كه دفعه اول برات oftde مى افته به جز خون كه خيلى ها هم اصلا خون نمى آد.....حالت ertejai درِ و دوباره به حالت اولش بر مى گرده.....باز هم به پزشك مراجعه كن etelayat خودت رو ببر بالا......انقدر هم نسبت به مرد ها بد بين نباش اون مرد از شما اينى كه الان هستى رو سختِ بايد ازش تشكر هم كرد كه تجربه هايى به اين بزرگى رو به شما داده.......شكست nakhordi بلكه پيروز شدى.....