به نظر من بهتره که در مورد این موضوع صحبتی نکنید، شما هر چقدر هم که مطمئن باشید نباید آبروی هیچ کدوم از بنده های خدا رو بریزید، وقتی که خود خداوند ستارالعیوب هست ما بنده هاش چه کاره هستیم؟ بسپارید دست خدا ..
:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظر من بهتره که در مورد این موضوع صحبتی نکنید، شما هر چقدر هم که مطمئن باشید نباید آبروی هیچ کدوم از بنده های خدا رو بریزید، وقتی که خود خداوند ستارالعیوب هست ما بنده هاش چه کاره هستیم؟ بسپارید دست خدا ..
:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
من هم حرف شاد عزیز را قبول دارم.
وقتی خداوند ستار العیوب است پس ما هم نباید آبروی کسی را بریزیم.
(به قول یکی از دوستان شاید آن دختر توبه کرده باشد،آیا شما از دل اون دختر خبر دارید؟)
بیایید مواظب اعمال خود باشیم که بعد در زندگی گریبانگیر ما نشود.
(خدایی نکرده اگر آگاهانه کاری را انجام بدهیم دیگه هیچی!!؟؟؟)
سلام.
به نظر من، از اونجایی که شما هم با دختر و هم با پسر آشنا هستید، میتونید دختر رو راهنمایی کنید که خودش حقیقت رو به پسر بگه. شاید اگه در این مقطع صادقانه به اشتباهش اعتراف کنه خیلی براش بهتر از این باشه که پسر از کس دیگری بشنوه.
شخصی به دروغ خود رو خلاف واقع معرفی کرده و زندگی مشترکی درحال شکل گرفتن بر پایه این دروغ است. خداوند ستار العیوب است یعنی چی؟!! یک درصد فقط یک درصد تصور کنید که این مرد که برایش ممکن است این قضایا مهم باشد بعد از ازدواج متوجه دروغ این خانوم شود .زندگی مشترک و آینده این زن و مرد رو تو این حالت تصور کنید!!
تحقیقات رو برای چی گذاشتند پس؟!!اگر قرار بر دروغگویی حین تحقیقات بود که دیگه فاجعه پیش میومد.مرد معتاد است و این گفته نشود. چون خداوند ستار العیوب است! زن روابط جنسی متعدد داشته و گفته نشود . چون خداوند ستار العیوب است!! چقدر گاها شما احساسی برخورد می کنید. عین بی شرمی یک نفر است که در مورد واقعیتی چنین مهم دروغ بگوید!!
نیاز نیست که این آقا جار بزنه که!! این خانوم بهتر بود نظر این مرد رو راجع به روابط قبل از ازدواج بپرسه. اگر آقا مشکلی داشت با این روابط همون جا زن کنسل کنه و دلیل دیگه ای بیاره. اگر نگفته و دروغ گفته یعنی بی شرم بوده این زن!! نباید فرقی بین یک دختر که تا سن ازدواج عفاف پیشه می کنه و یک دختر که تن به روابط متعدد جنسی می ده باشه؟!
صادق خان شما مطمئن شو و بعد از اون مرد بخواه که تحقیقات کاملی انجام بده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط nik_andish
به نظر من هم باید حقیقت گفته شود .
دوست عزيزمون اومد يه تاپيك زد و رفت ..... حالا كجا الله و علم !!!
ما كه نفهميديم تونست به اون پسره بيچاره كمك كنه يا نه؟اما خدا رو قسم ميدم به اين ماه عزيز براي هيچ آدم شريفي جفت بد نسازه.
من در هر حالت این خانوم رو به دلیل دروغگوییشون لایق زندگی مشترک هم نمی دونم. حتی اگر اون پسر مشکلی با این روابط نداشته باشه ولی کسی که برای رسیدن به شخصی و اصولا برای رسیدن به اهداف خود دروغ های به این بزرگی بگوید لایق زندگی مشترک نیست.
سورنای عزیز، این حرف رو من الکی نزدم، چون چند ماه پیش همچین قضیه ای اتفاق افتاده بود و پدر من از یک سری مسائل یک خانم باخبر شده بود، دقیقا همینطور که این آقا باخبرن و قضیه خواستگاری بود، پدرم اول قصد داشت همه چیز رو بگه، اما قبلش با یکی از فقها تماس گرفتن و ایشون شدیدا پدرم رو منع کردن، گفتن ریختن آبروی یک شخص گناه کبیره است و به هیچ وجه نباید چیزی بروز بدن. من خودم نمیدونستم توی این شرایط چه کاری درسته ..
اون فقیه در نظر نگرفته که داره زندگی یک نفر رو که می تونه مسیر بهتری و انتخاب بهتری داشته باشه چطور نابود کرده!! البته اگر قصد نریختن آبرو باشه می شه به این پسر گفت که مثلا این دختر تو روابطش آزاد فکر می کنه و اشاره ای به روابط جنسی نکرد و یا... اما اینکه به دروغ اون پسر(یا در موقعیت مشابه یک دختر) رو مجاب به ازدواج کرد عین بی انصافیست و یقینا خداوند راضی نیست به این .اگرقرار بر این بود که همچنین مطلبی چون موجب بی آبرویی را فراهم می کند نباید گفته شود که سنگ به سنگ بسته نمی شد. من نوعی خواستگاری یک دختر می رفتم و معضلاتی چون زندان رفتن،اعتیاد تفننی و... رو به ایشونمی گم.بهتر است دیگران هم نگن که حرف اون فقیه درست دربیاد!! نتیجه چیست شاد گرامی؟ آیا جز این است که بیشتر افرادی که بزرگترین معضلات رو در زندگی خودشون تجربه می کنند از عدم صداقت و دروغ در ابتدای رابطه بوده است.؟