RE: یک سوال مهم از دختر ها
با سلام من فکر میکنم دوست عزیزمون درگیری عاطفی پیدا کرده یا شخصی را برای ازدواج در نظر گرفته که خیلی بهش اعتماد نداره حالا هم سر دوراهی باور کردن یا نکردن ادعای اون شخص (دختر) مبنی بر پاک بودن روابط قبلیش گیر کرده,دلش میگه باور کن عقلش میگه باور نکن هر چند که به راحتی نمیشه حکم صادر کرد ولی معمولن بعیده اینجور روابط در همین حد بمونه. به هر حال اگر این دوست عزیز و گرامی یک مقدار مسئله را بیشتر باز میکرد واز شرایط و وضعیت خود و اون شخص بیشتر میگفت قطعن توصیه های بهتری دریافت میکرد.موفق باشید
سلامی تازه
ببینید دوستان من ادعا نکردم با تقوا هستم فقط گفتم دلیل نمیشه با دیدن چند تا روابط بگیم همه دخترایی که دوست پسر دارن یا با یه پسر به هر نحوی رابطه دارن دیگه پاک نیستن خود من با هر پسری که به هر نحوی رابطه داشتم تماس بدنی نداشتم وقتی طرف ازم خواست با هاش قطع کردم و پسری هم بود که تا حالا حتی یک بار هم تو حرفامون حرف شهوتی نزده چه برسه به تقاضا های جسمی
کسی هم که با نا محرم خودش رابطه داره نمیتونه ادعا کنه که با تقواست
از دید من این روابط بستگی به اعتقادات طرف داره فقط کافی اعتقاد داشته باشه
امیدوارم که خدا کمکم کنه که همچین رابطه ای برام پیش نیاد
خدا خودش حفظمون کنه
من دیدم دختری که به شدت شهوت بالایی داشت ولی حتی تا حالا با یه پسر دست نداده پس میشه که ادم خودشو کنترل کنه این دختر حتی حجاب درستی هم نداره ولی اعتقاد داره فکر میکنم درست نیست با دیدن چند تا نمونه نتیجه گیری کلی کرد
سلام
به طور قطع و يقين نميشه جواب داد.شايد از نشانه هايي كه به جا ميزاره بشه حدس زد.
اما بهر حال كسي كه قبل از ازدواج دوست پسرهاي زيادي داشته احتمال داره بعدا هم اين كارو تكرار كنه.
جوابها نسبيه
:303: