از نظر من مسئول کارهای شخصی هر فرد خودش است نه کسی دیگه ای . حالا چه زن خانه دار باشد چه شاغل. اگر لباسهاشو ولو کرد جمع نکنید بذارید خودش جمع کند اینجوری عادتش می شود. مردهای ما عادت کردند که به زن مثل یه کنیز نگاه کنند.
نمایش نسخه قابل چاپ
از نظر من مسئول کارهای شخصی هر فرد خودش است نه کسی دیگه ای . حالا چه زن خانه دار باشد چه شاغل. اگر لباسهاشو ولو کرد جمع نکنید بذارید خودش جمع کند اینجوری عادتش می شود. مردهای ما عادت کردند که به زن مثل یه کنیز نگاه کنند.
مسئولیت کسب درآمد و کارهای شخصی خانوم پس چرا باید به عهده مرد باشد خانوم حرف دل؟ چرا مرد باید خرج لوازم آرایش و کارهای شخصی یک زن رو برای حضور در یک مهمانی بدهد؟ تصور می کنم زنان ما هم عادت کرده اند به یک مرد به عنوان یک غلام حلقه به گوش و تامین کننده نیازها و توقعاتشون . زنی که خونه داره یعنی خونه داره!!! بت که نیاوردیم یه گوشه خونه تعظیمش کنیم هر روز!!
مرد هم به اندازه کرایه خونه و خرج خوراک دو نفر دریباره بعد بگه" لباست رو خودت باید تهیه کنی!! این که شخصی تو هست!! به من ربطی نداره.اینجوری عادتت می شه . فکر کردی من نوکر خونه پدرتم باید خرج لباست رو هم من بدم"
دوست عزیز
مشکل همسر شما براشون به یه عادت تبدیل شده و این واقعیتیه که اول باید اونو بپذیری و باهاش کنار بیای و فعلا برنامه زندگی رو خودت دست بگیری و به مرور زمان و از طریق گفتگو و نه غر زدنو این حرفا این عادت همسرتو تغییر بدی
در مورد وظایف زن و مرد در خونه من فکر می کنم زن و مرد هر دو باید امور شخصیشون رو خودشون انجام بدن و کارای شخصی ما مثل مرتب کردن وسایل مربوط به کارمون و یا ... مثل مسواک زدن میمونه مگه میشه برای انجام دادنش دیگران رو مسئول بدونیم.امور شخصی آقایون با وظایف خانوما در خونه نباید اشتباه بشه.
اقای سورنا خوبه خدمتتون متذکرشم از نظر دین اسلام زن هیچ وظیفه ای در قبال انجام کارهای خانه ندارد حتی به اندازه جابجایی یک لیوان اب!!!!
199::19::1999:ولی تامین تمامی هزینه های زندگی زن وظیفه مرد میباشد
یادمان باشد کسی نسبت به کسی وظیفه ای ندارد که اگر کاری می کند از روی محبت است . این از بار منفی قضیه کم می کند و هزار بار مثبت در دید و نگاه ایجاد می کند که در نیتجه آن طرفین از جان و دل مایه خواهند گذاشت و سعی می کنند از هم پیشی بگیرند تا برای همدیگر کاری انجام دهند . البته به غیر از مواقعی که یکی از طرفین و یا هر دو دچار بیماری باشند و دائم اعمال همدیگر را روی وزنه ترازو ببرند و من اینجور تو آنجور از توی رابطه در بیاورند
متاسفم که هیچکدام هیچ جواب منطقی و محکمه پسندی برای صحبتهای آقای سورنا نداشتید. من نمی خواهم شلختگی همسر ایشون را توجه کنم یا اونو کار صحیحی بدونم . اما خانم صالحه و شما خانم هایی که کار در منزل رو وظیفه نمیدونید و تامین نیاز های مالی و عاطفی خودتون رو توسط شوهر وظیفه ی ذاتی یک شوهر میدونید اونوقت ادعا هم میکنید که ما جقدر کم توقعیم و گل و بلبلیم و مردا چقدر فلانند و بیسار. اگر نمیدونید بدونید همون اسلامی که ازش دم میزنید به مرد حق داده که در قبال کار مرد و وظیفه ندونستن کار در منزل برای زن ، با او مثل مایملک خودش رفتار کنه. طبق همون اسلام اگر مرد به زن اجازه نده، زن به هیچوجه اجازه ی خروج از منزل رو نداره حتی نمیتونه بره خونه ی پدر و مادرش. تو قرآن اومده که مرد برای تنبیه زنش میتونه اونو کتک بزنه البته نه خیلی شدید. اگر باور ندارید برید از یکی از این ملاها بپرسید. اگر زن تمکین جنسی نکنه و هر وقت مرد اراده کرد خودش رو در اختیار قرار نده مرد میتونه با توسل یه این مسئله زنش رو طلاق بده. آیا شما می تونید این چیزا رو قبول کنید؟ من که بعید می دونم. پس وقتی دم از اسلام میزنید راجع به همه ی احکام و جنبه هاش صحبت کنید. اسلام اگر مرد رو همه جوره مسئول و زن رو فارغ از مسئولیت می دونه در عوض زن رو تحت اختیار تام مرد و تحت تملک او قرار می ده. اینه نظر اسلام در این رابطه. پس اگر این احکام رو اینطور کامل نمی پسندید باید عرف رو قبول کنید. اگر زندگی مشترک است و تمام وظایف مساوی، همانقدر که کار کردن و تامین خرج و مخارج وظیفه ی مرد است کار در منزل وظیفه ی زن است و موظف به انجام آن بی هیچ منتی است. البته بگذریم که اگر مردی همسرش را دوست داشته باشد سعی می کند در کارهای خانه کمکیار همسرش باشد تا اون رو خوشنود کنه اما به هر حال وظیفه اش نیست. به نظر من اگر چه هم مرد هم زن معمولاً در برخی از زمینه ها کمتر مسئولند اما اگر در صورت داشتن توان به هم کمک کنند به بهبود زندگی مشترک خودشون کمک کرده اند اما اگر حتی یکی از طرفین کمک نکرد وظیفه اش نبوده و نباید از ما سلب مسئولیت بشه.
همان طور که آقایان دل پری از همسرانشان دارند ، خانم ها هم دل پر دارند .
ولی یک خواهش از تمام گروه دارم . خواهش می کنم اینقدر با مسائل مذهبی نخواهیم یکدیگر را مجاب کنیم و بر هم خرده بگیریم . به نظرم استفاده ابزاری از دین در چنین مواقعی درست نیست چرا که هر یک از ما به شکل گذرا مطالبی می دانیم و عنوان می کنیم که یک مقدمه و موخره دارد و حذف آن مقدمه و موخره لطمه جدی به مفهوم کلام می زند . دین یک مسئله تعبدی است و فردی . به نظرم این کار درست نیست چون یک خشم مذهبی هم در کنار تمام مشکلاتمان در ما ایجاد می کند و نسل بی باور امروز که چنین خشمگین و فاصله دار از مسائل مذهبی هستند به دلیل همین استفاده های ابزاری است که با اطلاعات کم و یا غلط به یکدیگر منتقل کرده ایم .
خانوم محترم که دم از اسلام می زنید هر آنگاه که بوی سود و منفعت از سمت اسلام می آید !!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط salehe
باید بدانید اسلام در تمامی موارد(دقیقا در تمامی موارد)غیر از مواردی که به طور مستفیم به انجام وظایف شرعی بر می گردد زن رو موظف به حرف شنوی از مرد دونسته.شما بی اذن اون حق ندارید از منزل خارج شید. به تحصیل بپردازید. با دوستان خود معاشرت کنید و هر زمان که ایشون اراده کردند باید خود رو در اختیار ایشون قرار بدین. اینقدر هم اوضاع گل و بلبل نیست. من تصور می کنم در ذهن شما خانومها ما آقایون باید اسلامی رو بپذیریم که مد نظر شما خانومهای محترم است!!!!!!!
شتر سواری دولا دولا نمی شه. من متاسفم فقط از این بابت که اینها رو هم کسی بهتون یادآور نشده!!
آقای وینترسون کی به شما گفته ما عمل نمی کنیم اصلا شما ازکجا خبردارشدید که ما عمل نمی کنیم بنده تمام سعی ام این بوده حرفی را بزنم که به آن عمل کرده باشم واین تعریف ازخودم نیست حداقلش درهمین مورد که اینجا صحبت کردم خودم به همه مواردش عمل کردم.وبنده جواب سوالتونو میدم بله خودم شخصا به همه اون موارد عمل کردم...اینهایی که گفتید کار شاقی نیست طرف اگر مریضی سخت نداشته باشه ویا ازهمسرش ناراحتی نکشیده باشه با دل وجون انجام میده ونه اجبارا بلکه با لذت هم انجام میده من که ازخدام هست هرکاری که ازدستم میاد برای شوهرم بکنم جدا ازعشق وعلاقه ایی که بهشون دارم یه موقعی هم که خستم ولی بازازهیچی کمش نمی زارم اگر یک لحظه زن وشوهر درخونه دلشون ازهم رنجیده باشه وناراحتی بینشون باشه خدا رحمتش را ازاون خونه می بره .وهمین طور یک ساعت مرد اگر کنارهمسرش با خوشرویی ومسرت باهمسرش صحبت بکنه بهتر ازچندسال اعتکاف می ماند...احتملا حدیثا را زمانش وایناروجابه جا گفته باشم ولی لپ مطلب همینه که زن وشوهر باید باصمیمت برای هم وقت بزارند.