baby عزیز مطلب رو خوندم ممنون مطلب جالبی بود ، سعی میکنم به اون عمل کنم خواهشم میکنم تنهام نذارید و کمکم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
baby عزیز مطلب رو خوندم ممنون مطلب جالبی بود ، سعی میکنم به اون عمل کنم خواهشم میکنم تنهام نذارید و کمکم کنید
دیروز یک اتفاق امیدوار کننده افتاد خودش گفت دیگه از این وضعیت خسته شده و میخواد تصمیماتی بگیره امیدوارم موردی نباشه تصمیم گرفتم بعد از امتحانات پسرم اگر کاری نکنه یک کنتاکت حسابی با هاش داشته باشم امیدوارم کار به اونجا نرسه
بسيار عالي,پناه بر خدا كه خودش عالم و قادره و شما هم خواهشا به جاي فكر به اينكه اگر تغعييري نديديد,كنتاكت ايجاد كنيد,با علم به اينكه به گفته خودشون از اين وضع خسته اند,داعما ياداوريشون كنيد (كه بعد از بحران فوت پدرشون كه در زندگي شما تاثير زيادي گذاشت),چه روزهاي قشنگي در انتظارتونه .
سعادت با شما.
فاطیمای عزیز
اونطور که به نظر می رسه شوهر خودش از وضع موجودش راضی نیست و این مساله اونو بد خلق کرده عزیز دلم سعی کن تو این شرایط درکش کنی منظورم این نیست که خیالشو از بابت هزینه های زندگی راحت کنی اما عزیز دلم کاری کن که اگه این مرحله بحرانی از زندگیت گذشت تو رو سباه نباشی.
عزیز من مطمین باش نمی تونی زندگیتو یه روز بدون شوهرت تصور کنی هر قدر هم قوی باشی باز هم به وجودش نیاز داری همه خانوادتون منظورمه.
سعی کن به خودت مسلط باشی مطمین باش خدا این تلاشتو می بینه و کمکتون می کنه.
f-zعزیز ممنون از همراهیت من خودم مطمئنم از وضعیتش راضی نیست ولی متاسفانه به کم هم راضی نیست و دو ست نداره دوباره شروع کنه منتظر یک پول هنگفته که اون هم تنها با سهم الارثش ممکنه که برای اون هم باید یک درگیری حسابی با مامانش داشته باشه و من توی این مورد دخالت نمیکنم تا انها از جشم من نبینند من خرج خونه رو تامین میکنم ولی با وضع اقتصادی امروز خیلی مشکله ضمن اینکه بیشتر از این ناراحتم که با من طوری برخورد میکنه که انگار بخاطر تفریح سر کار میرم و تازه یک چیزی هم بدهکارم
فاطیمای عزیز
شرایطت خیلی سخته درک می کنم چون خودمم برای مدتی کوتاه تو شرایط شما بودم دعا می کنم زودتر مشکلت حل شه عزیزم من فقط بهت توصیه می کنم که جلوی شوهرتو غیر مستقیم در مورد گرفتن سهم الارتش از مادرش بگیری عزیزم ببین از چه زاهی می تونی روش نفوذ کنی این مورد رو بی خیال شه اون سر جاش هست و مسلم بدون پشتوانه اینده بچه هاته و مخصوصا اگه با رضایت خاطر بهش نرسه برکتی توش نیست یه طوری اعتمادش رو به خودت جلب کن و بش امید بده که از یه کار کوچیک شروع کنه و بش تابت کن که خیلی ازش توقع در امد بالا نداری و با یه کار کوچیک شروع کنه مطمین باش موفق می شین عزیزم و روز به روز ترقی می کنین من نمونه هاشو زیاد دیدم تو اطرافیان مشکل اقتصادی ایران برای همست و خاص شما نیست ولی امیدوار باش چون حل میشه.
دیگه بریدم باور کنید دائما دارم فکر میکنم چه کار کنم ولی عقلم به هیچ جا نمیرسه بعضی وقتها میخوام بزنم زیر همه چیزو جدا بشم ولی وقتی بچه هامو میبینم دلم نمیاد اونا کلی با پدرشون عشق میکنند طفلکها چه میفهمن اینجوری هم داره کمرم زیر بار مشکلات میشکنه ! دیگه نمیدونم چکار کنم حالم اصلا خوب نیست دیگه حوصله خودمم ندارم .................................................. .................................................. .......................................