دوست عزيزآقاي سورنا توهيني نكرده بهتره جو تالار رو بهم نريزيد.ضمنا اگه بيشتر تو تالار بمونيد متوجه ميشيد كه لحن آقاي سورنا همينطور ولي ذات بدي نداره.
صلوات
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزيزآقاي سورنا توهيني نكرده بهتره جو تالار رو بهم نريزيد.ضمنا اگه بيشتر تو تالار بمونيد متوجه ميشيد كه لحن آقاي سورنا همينطور ولي ذات بدي نداره.
صلوات
سلام
آقای سورنا در مورد اون حرفی که زده اید پاسختون در تاپیک "در دفاع از حماس " اومده است .
غزه جان البته من بهت حق می دم از اون حرف جناب سورنا ناراحت بشی که " از كجا مي شه اين كالاها رو خريد كرد؟ " که این حرف از شان ایشان به دور بود که "البته انتظارات من گویا از شخص ایشان زیاد هست. زیاد تر از اون چیزی که در توانشون هست وگرنه اینطور جواب نمی دادند." اما حواست باشه داری خودی را می زنی . بهتره خشمت را نگه داری سر اسرائیل و ایادی اش خالی کنی !
"اشداء علی الکفار رحماء بینهم "
یا
سلام
8 سال زن و بچه، پیر و جوون، کوچک و بزرگ ما رو کشتند،هر جنایتی می شد مرتکب شدن، هر نوع سلاحی رو به کار گرفتن اونهم بمدت 8 سال نه 22 روز! کسی جیکش در نیومد. بلکه امدادشون هم می کردن. این مردم دنیا کجا بودن تو این 8 سال که جنگ بود و جنگ بود و جنگ؟
جنگ رو محکوم کنید چون جنگه، ظالم رو محکوم کنین چون ظالمه. اما خودتون و خودمون رو نه!
هیچکس حق نداره به خاطر دعوائی که بیرون خونه میشه سر برادر و خواهر و پدر و مادرش داد بکشه یا دعوا کنه.نظر بدین اما دعوا نکنین.
اینجا همه یک خانواده ایم.
اینجا ایرانه...
پیروز باشید
sedmammad براوو عالی بود:73:
قابل توجه همه دوستان و حتی خودم!:305:
ای ول خوب اومدی دمت گرم.......:104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sedmammad
سلام دوستان . هر کی که تنها بره قاضی خوش حال بر می گرده. ما فقط داریم خوراک فکری از تلویزیونمون می گیریم باید ببینیم که اونا حرفشون چیه راست می گن دروغ می گن . ما شالا این انقلاب سطح فکرارو برده بالا. ما خودمون می تونیم فکر کنیم ببینیم که حق با کیه. نه که افرادی بخواند جای همه فکر کنن. در ضمن یه نقل قول می کنم از یکی از دوستان. تو انتفاضه ی نمی دونم چندم زخمی های فلسطینیو برده بودن تو ایران و یکیشون نزاشته بود تا بهش خون یه شیعه رو بهش تزریق کنن. اگه می گین دروغ می گم حداقل از برخوردشانو تو حج با ایرانیا بپرسین
آفرین به تو و به همه اونهائی که تاریخ رو فراموش نمیکنن. آفرین به تو و همه اونهائی که جو زده نمیشن. :104::104::104:نقل قول:
نوشته اصلی توسط zibaalizade
من فعلا عصبانی هستم بنابراین جوابی نمی دم . شما به فکر کردنتون ادامه بدین
آقای خسته شما به هر کس می خوای حق بده!! فکر کنم اینکه انتخاب کنم چی رو از کجا بخرم حق طبیعی منه و متاسفانه دولت مطبوع این کشور گویا این حقوق رو هم برای این ملت قائل نیست!!
فلسطینی ها در خصومت با ایرانیان ید طولایی دارند .یک مثال بدون شرح عکس زیر است:صدام و عرفات
من برای دشمن قسم خورده خودم (اعراب ) دلسوزی نخواهم کرد!!!
پولی که صرف ارسال کمک به عربهایی می شه که ایرانیا را مجوس می خونن بهتر صرف کمک به بچه هایی بشه که پدر کارگرشون هفت ماهه حقوق نگرفته تا از گرسنگی سر صف مدرسه از هوش نرن(اتفاقی که تویه مدرسه ما افتاد)به فکر کردنتو ادامه بدین