دوست عزیز" جفت هیچ کس رو سگ نخورده".......هر وقت صلاح باشه موقعیتش پیش میاد!!!یه حکمتی تو هر چیزی هست!!!!!
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز" جفت هیچ کس رو سگ نخورده".......هر وقت صلاح باشه موقعیتش پیش میاد!!!یه حکمتی تو هر چیزی هست!!!!!
بسی خنده برفت! :73:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara joon
سارا جون ادبیات جالبی به کار بردی از کجا معلوم شاید گرگ پاره پارش کرده باشه ..
چه قدر شما ها البته بعضی یاتون از حرف ادم برداشتی می کنین که خودتون فهمیدین یعنی چه سورینا ارمان چرا به ادم تهمت می زنین
راست گفتم بله مهتاب دختری یه با خصوصیات خوبی که گفت پس همه کس نمی تونه براش فرد مناسبی باشه
مهتاب جون ادم ازدواج نمی کنه یا اگه می کنه با یه ادم درستی ازدواج می کنه تو خیلی خانمی نباید فردا پس فردا که ازدواج کردی هی غصه بخوری بگی کاش ازدواج نمی کردم شوهرم اونجوره منو درک نمی کنی و از این حرفا
دوستان عزیز،هر کسی در هر شرایطی ممکنه در زندگیش حتی اگر طرفش مناسبش هم باشه این فکر بیاد توذهنش که شاید بهتر از این گیرم میومد
ولی خوب این بستگی به افراد،رابطه ی خودش با درونش،با محیط و... داره
مگه من چی گفتم مهتاب جون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خب این یه چیز بدیهیه که توقع ما بالا بره.
من معتقدم خیلی وقتا (نه همیشه) ایدئولوژی و نگرش آدما نسبت به ارزشها با تحصیلتشون ارتقاء پیدا می کنه. خب وقتی این جوری می شه، اعتقادات و دنیامون هم عوض میشه و زندگی با فردی که درکمون نکنه میشه جهنم. مثلا فکر می کنید فردی که به من میگه نرو سر کار، واقعا به درد زندگی با من می خوره؟! این همه تلاش و زحمت، برای نشستن تو خونه که نبوده. اصلا کار که فقط برای پول در آوردن نیست...
پس یا باید کمتر بالا بریم و کمتر بفهمیم تا خودمون را راضی نگه داریم، یا اگه بالا می ریم، باید بدونیم که خودمون این فیلتر رو ریزتر کردیم و ممکنه افرادی که روحیاتشون با ما بخونه کم باشه.
اما درسته، حتما باید به خودمون گوشزد کنیم که بهانه های بیجا نگیریم. نمی شه همه چیز رو با هم خواست. بالاخره باید در یک چیزی کوتاه اومد. گل بی خار که نداریم.
سلام
اگه ميخواي همسر مناسبتو پيدا كني فقط كافيه بخواي ........ از خدا.
همه چيز رو بسپار دست خودش تا درست كنه!!!
موفق باشي
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tak-bo'di
بدون شرح بود حرفهايي كه در بالا آوردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط دانا
اما كل قضيه اينه كه نه تنها شما مهتاب خانوم كه تحصيل كرده اي كه من هم از اين ديدگاههاي شما خانومهاي تحصيل كرده ضربه مي خورم. من هم به دليل تحصيل كرده بودن قصد دارم با كسي ازدواج كنم كه من رو بفهمه ولي وقتي اين حجم توقعات رو از خانومهاي تحصيل كرده مي بينم كه انكارش فقط دروغگويي بيش نيست خودم رو به ازدواج با كسي كه حداقل دو سه رده تحصيلي از من پايينتره ( و شايد حتي ديپلمه) راضي مي كنم. چون نمي خوام زندگي رو با كسي شروع كنم كه هر لحظه زندگي بشه توقع از من!!!
سورنا ولی از شما میخواهم به این هم توجه داشته باشید که همیشه هم این گفته درست نیست که حالا اگه زنی از ما تحصیلش کمتر باشه توقعش هم کمترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
این بیشتر به چگونه بزرگ شدن در خانه پدری ربط پیدا میکنه
چه بسا دخترانی که دیپلمه هستند اما به دلیل شرایطی که توش بزگ شدن فکر میکنند از دماغ فیل افتادن