RE: پیرایش خانمها قیل از ازدواج
سلام
من اينجا يه حرفي از نقاب ديذم خيلي خوشم اومد: اونم اين بود كه آدم بايد خودش باشه! هرچي كه هست! (البته هرچي منظورم درحد ممكنه!)
خيلي خيلي از دوستاي من دنبال دخترايي هستن كه قبل ازدواج آرايش نمي كنن! اين آدما خيلي زيادن فقط بخاطر اعتقاداتشون تا رزوز خواستگاري(معمولا) از نيتشون باخبر نخواهيد شد.
خوب كرديد اسمشونو نگفتيد غيبت ميشد چون جدا از چشم من افتاد كه اينقدر كوته فكره كه فقط خودش و امثال خودشو ميبينه! يا حداقل مي خواد ديگران رو وادار به تعويض عقايد كنه.
موفق و شاد باشيد.
ياعلِ:72:
با سلام خدمت دوستان عزيز،
النظافه من الايمان
مگه همه اين جمله رو قبول نداريد؟
خود شما ميگوييد پيرايش،نه آرايش!
بنابر اين پيرايش چه عيبي داره؟
فكر نميكنم با پيرايش كردن نظر ديگران نسبت به پاكي يك دختر عوض بشه،
ممكنه اصلاح نكردن صورت باعث رشد ميكروبها نشه،اما منظره ي زننده اي رو كه در ذهن مردم ايجاد ميكنه؟
آيا همونطور كه rsrs1380 فرمودند ممكن نيست خواستگارها به خاطر موهاي صورت از طرف خوششان نيايند؟
واقعا شما ارزش مردان رو در نحوه ي پسنديدن آنها ميدانيد؟
ان الله جميل و يحب الجمال،
پس مردي كه از زيبايي و آراستگي دختر خوشش بياد بد كار و چشم چران است و با طرز تفكر غلط زندگي ميكند؟
در كل بگم،پيرايش براي هر دختري لازمه (مخصوصا در جامعه ي ما)
ولي آرايش نه،چرا؟
چون نه تنها نگاههاي هوس آلود به سمت دختر مي آيند،بلكه همين دختران ميتوانند باعث شوند نگاه مردان آلوده شود،
بالاخره انسان ممكن الخطاست و هر چقدر هم كه يك مرد پاك باشد ممكن است اسير چهره ي زيبا و بزك كرده ي يك زن شود،
هر كسي حرف من رو قبول نداره بياد بهم ثابت كنه خلاف اين قضيه رو،قول ميدم با جون و دل بپذيرم حرفش رو
سلام
باید به سئوال دقت كنیم، سئوال barge sabaz بیشتر روی این نكته تاكید داره كه:
«آقایون كدامیك از دختران را می پرستند، پیرایش شده یا دست نخورده»
پس روی سایر جنبه ها مثل درست یا غلط بودن یا دیدگاههای اجتماعی ،مذهبی و ... كار ندارند.
پاسخ دوستان هم به جوانب مختلفی اشاره داشت، كه به نظرم این نظر دوستان، پاسخ barge sabaz بود.
هر كسی بر اساس تفكر و نگرش خودش به دنبال همسر می گردد. همانطور كه در این تاپیك هم مشاهده كردید، افرادی تمایل دارند به هنگام انتخاب همسر ، صورت دست نخورده و واقعی او را بپسندند. و گروهی هم این مسئله را مرتبط با بهداشت دانسته و تمایل دارند صورت پیرایش شده ای از همسر آینده اشان را انتخاب كنند.
لذا بهتر اینست هر خانمی طبق آنچه كه خود در تفكرات و نگرشش به آن رسیده است عمل كند و همانگونه باشد،تا با كسانی ازدواج كند كه این چنین می اندیشند و می پسندند..
در ضمن از فنون مشاوره و روانشناسی نیست كه با استهزاء و جانبدارانه در مراجعین احساس بدی ایجاد شود. لذا آن فرد روانشناس حتی اگر استاد یا معروف باشد، اگر چنین برخورد كرده باشد( و این ناشی از برداشت شخصی شما نباشد)،اشتباه كرده است.