RE: به فکر ازدواج باشم یا نه؟
ساحل جان باید واقع بین بود
وقتی ما در جامعه ای زندگی میکینیم که دخترایی به راحتی و با ذوق هر چه تمامتر حاضرند خود را در اختیار پسری بگذارند
وقتی هزینه های زندگی اینقدر زیاد شده
وقتی توقعات بعضی ها بالاست
در این شرایط احتمال یافتن چنین انسان بی خطایی کم است
فقط من از اقای سورنا سوالی دارم
یادتان هست در تاپیکی اشاره کردید که مرد زناکار متعلق به زن زناکار است ایا اکنون با این اوضاع باز هم چنین حرفی را قبول دارید؟
حتما یادتان نرفته که شوهر شاد عزیزمان هم قبل از ازدواجش رابطه های جنسی با افرادی داشته
خب اخه کاترین عزیز وقتی خود من اینجوری نبوده ام. چطوری میتونم همچین آدمی رو بپذیرم؟
مگه دخترهایی که بعد از ازدواجشان روابط گذشته همسرشان را میفهمند اینگونه بودند؟مگه شاد عزیزمان اینگونه بود
باید بگویم که اتفاقا این دخترها پاکتر هم هستند
چون شوهرشان قبلا تجربه داشته و خوب کسی رو پیدا کرده
الان اعتماد خیلی سخت شده
من به شخصه خیلی نا امید و دلگیرم
خانم کاترین لطفا یکطرفه به قاضی نرید . زن بدکاره و مرد بدکاره توی این جامعه فراوونه . و من امیدوارم این ها نصیب همدیگه بشن ( تا جاییکه دیده ام هم میشن ) .
در مورد شاد و همسرش هم آیا شما بطور کامل از گذشته هردو اطلاع دارید ؟ اگر ندارید بهتر نیست اینها را مثال نزنید ؟
و من هنوز به این آیه قرآن اعتقاد دارم که مردان پاک برای زنان پاک و زنان پاک برای مردان پاک و ...
اتفاقا پسرهای خوب هم دغدغه پیدا کردن دختر خوب را دارند اینهم یک مثال :
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=5047
مرد دیجیتالی عزیز من دارم با توجه به جامعه ام قضاوت میکنم این یکطرفه بودن نیست
جالب هست که همه اعتقاد دارند که نیاز جنسی مردان بیش از زنان است و الان هم به دلایلی سن ازدواج اقایان بالا رفته این رو که کتمان نمیکنید
ایا اعتقاد دارید که همه این اقایون دارن خودشونو کنترل میکنند من که ارزوم هست چنین باشد
در مورد شاد هم چون به طور کامل خودش در تاپیکش این مسئله را توضیح داده است ونمونه عملی چنین فردی است که دچار این اتفاق شده اونو مثال اوردم و اصلا خودش هم دچار چنین بی اعتمادی شده بود
برادر عزیزم من از این مثالها زیاد دیده ام
کاش دنیا هم ریاضی بود که اگر قانونی گفته میشد برای تمام مسائل قابل اجرا بود و نقض نمیشد
نقل قول:
در مورد شاد و همسرش هم آیا شما بطور کامل از گذشته هردو اطلاع دارید ؟ اگر ندارید بهتر نیست اینها را مثال نزنید ؟
شما چی؟ شما اطمینان کامل دارید؟ شادی روابط اجتماعی خوبی داشت اما هیچ وقت با هیچ پسری دوست نبود، از روابط قبل از ازدواج خوشش نمیومد، چه برسه به اینکه بخواد با کسی .....، چرا انقدر راحت قضاوت می کنید؟؟؟؟
خانم روزن من هیچ اطلاعی ندارم و قضاوتی نمیکنم .
خانم کاترین باز هم همش میگید اقایون . اقایون یک طرفه قضیه هستند . بله آقایانی هم هستند که خود را کنترل میکنند . من چندین نمونه دیده ام ( دوستان خودم هستند ) البته معمولا این افراد به 30 نرسیده ازدواج میکنند و ازدواجهای خیلی موفقی هم دارند .
من هم مثل شما در همین جامعه بزرگ شده ام و شاهد خیلی روابط کثیف بوده ام اما انسانهای پاک زیادی را هم دیده ام . هم زن و مرد .
درباره کار دنیا هم همین قدر میدانم که خدایی که آن بالا نشسته حساب کوچکترین اعمال هم از دستش در نمیرود .
البته این هم مهم است که ادم فقط با توجه به اطرافیان و دوستان خودش در مورد موضوعی نظر کلی نده
اقای دیجیتال من از شما سوالی دارم ایا شما اعتقاد دارید که هر مرد زناکاری حتمممممممممممممممممممممما با زن زناکار ازدواج میکند؟
فقط به صرف اینکه قران گفته
خانم کاترین اگر من با توجه به اطرافیان و دوستان خود که آنها را میشناسم نظر ندهم پس با توجه به چه چیزی نظر بدهم ؟
در مورد این حکم هم من نمیتوانم قضاوت کنم و اصلا معلوم نیست منظور این بوده باشد شاید منظور این بوده که اینگونه صحیح است . پس نظری نمیدهم چون توان سنجیدن آنرا ندارم ( اگر بخواهیم مطمئن بشویم باید از گذشته همه مردم مطلع باشیم !! )
اما شما این را قبول کن که اگر خانمهایی هستند که زندگی آینده شان برایشان مهم است و قبل از ازدواج خویشتنداری کرده اند ، آقایانی هم هستند که همینگونه فکر کنند و رفتاری متناسب با این طرز تفکر داشته باشند .