RE: بازم اين اس ام اس و ايرانسل هاي خانمان سوز
آقای سورنا-آرمان نداشتیمااااااااااا شما قول دادید!
چرا ما زنها دوست داریم همش دنبال یه بهانه ای برای ناراحت کردن خودمون باشیم؟
توی یکی از موضوعهای تالار خوندم که دنبال چی هستید مثلا اثبات کنیم شوهرامون بهمون خیانت میکنه؟ آیا چیزی جز ناراحتی برای ما داره؟
بد نیست بعضی وقتا سرمون رو مثل کبک بکنیم توی برف!
از اون ور آبیها یاد بگیریم! تا خطا کسی بر ما ثابت نشده قبول خطا نکنیم اگر روزی با سند و مدرک عقلمون رو قانع به خیانت همسر کردیم اونوقت بذاریم دلمون هم بپذیره که به ما خیانت شده و تا اون وقت خودمون رو ناراحت و درگیر این بحثها نکنیم
ماندگار جان شما مطمئنید که شوهرت بهت خیانت کرده و پای یه زن دیگه درمیونه؟
ماندگار جان اومدي و مشكلت رو نوشتي و ديگه خبري ازت نشد ! ؟ !
به اون شماره زنگ زدي؟ همسرت چي ميگه؟ سعي كن تا مطمئن نشدي هيچ كاري انجام ندي چون اون زمان شما به جرم شكاك بودن متهم ميشي.لطفا ما رو از حال خودت با خبر كن.
ببخشيد طراوات جان
آره با اون شماره دارم مرتب تماس مي گيرم ، مرتب هم خاموشه و از اون شب كه من با همسرم سر اين موضع بحثمون شد ، از فرداش هر چي كه به اون شماره زنگ ميزنم خاموشه !!!! نمي دونم دست خودم نيست اما شكم داره هر لحظه بيشتر ميشه ، هزار فكر و خيال مذخرف مياد تو ذهنم !! نمي دونم چيكار كنم ، اما سعي ميكنم هر بار كه با همسرم روبرو ميشم اون موضوع و به روش نيارم و اونم خيلي اين چند روزه توجهش و به من بيشتر كرده ، نميدونم دليل اينهمه تغيير رفتارش چيه ظرف اين چند روزه ؟؟؟
خلاصه كه هنوز اندر خم يك كوچه ام
تمام حس تورو ميفهمم.يادته منم 12 آذر اينطوري شدم يه طوري رفتار كن شوهرت شك نكنه و اروم كار خودت رو انجام بده ، اصلا هم بهش گير نده و خودت رو داغون نكن.
سلام عزيزم
اول مي خواستم بهت بگم كه اگر براي همسرت شمشيرت رو از رو ببندي قطعا بازنده بازي تويي.
دوما اين ايرانشل هاي خاموش فقط و فقط براي آزار دادن ديگران است .اين روزها همه آدمهاي عوضي براي اينكه توي زندگي راحت ديگران سرك بكشند و مزاحمت ايجاد كنند حداقل دو سه تاشو دارند.
به نظر من شوهر تو در اين ماجرا هيچ نقشي نداشته و اگر مي گويد مزاحم است باور كن كه مزاحمه چون اگر مراحم بود و همسرت هم رابطه مخفي داشت خيلي بيشتر از اينها بايد تلاش مي كردي تا بفهيمي چيزي هست يا نه .
به نظر من اصلا ديگر اين موضوع را به روي همسرت نياور و در آرامش با او زندگي كن.چون اين زنها و دخترهاي هرزه خياباني فقط به دنبال اين هستند كه زندگيها را به هم بريزند
به خدا توكل كن و از او بخواه كه به زندگيت آرامش بدهد
ممنون هليا جون از نظري كه دادي
در ضمن طراوت جان ، خاطرم نيست كه اخرش با اون موضوع چه طور كنار اومدي ، اگه ممكنه برام بنويس
چند ماه پیش پدرم (تقریبا 70 سالشونه) یه مزاحم تلفنی داشتن یه زن سلیطه مسن! پدرم نظامیه از طریق ارگان خدمتیشون شکایت کرد و معلوم شد این زنه کارش اینکه مزاحم مردا میشه اول با زبون چرب، نرمشون میکنه و بعد که به دامشون انداخت سرکیسشون میکنه
یه بار که خودم جواب گوشی بابا رو دادم زنه بهم گفت من صیغه باباتم! و یه جوری از بابام حرف زد که فکر کردم واقعا بابام باهاش سر و سری داشته!!!
و اگه پدرم شکایت نمی کردن خدا می دونه چه آخر و عاقبتی در انتظار پدرم و زندگیمون بود! ولی توی این مدت مادرم اصلا به پدرم شک نکرد و همیشه می گفت ولش کن اون یه بیمار روانیه!
شما هم می تونید برید شکایت کنید از همسرتون بخواید که بره شکایت کنه شاید (شاید هم واقعا!) به همسرتون شک بیجا دارید! این رو هم امتحان کنید
ماندگار عزيز برات پيغام خصوصي گذاشتم تا بدوني چطور كنار اومدم.
عزيزم مطمئن باش اون يا يه مزاحم عوضيه و يا يك شوخي از طرف دوستاش هست. به دلت بد راه نده. شاد رو ديدي چطور زندگيش رو جمع كرد. بهتره از شاد عزيز درس زندگي بياموزيم.