http://irapic.com/thumbs/1230672738.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
امريم عزيز
اولا ممنون که به اين موضوع مهم پرداختين
دوم ،تابلوها اثر خودتونه ؟ من اينطوري حدس مي زنم.
سوم اينکه يه سري آيات قرانه که جنبه مناجات داره من خيلي دوسشون دارم اگه با هدف اين تاپيک مغايرت نداره اونا رو اينجا بذارم. البته با خط نستعليق نيستن.
سلامbaby
خیلی ممنون از لطفتون،کم کم داشتم به این فکر میفتادم که شاید این تاپیک برای کسی جذابیت نداشته باشه
از همه ی این آثار 2 تاش برای خودمه
1.عفوالهی بکند کا خویش
2.ساقیا جام میم ده که نگارنده غیب***نیست معلوم که درپروه اسرار چه کرد
چون اسکنر ندارم ،روی کاغذ سفید نوشتم که وقتی عکس میگیرم واضحتر باشه
و اثر آخری رو چند روز پیش استاد خودم نوشتند
در مورد اینکه میخواید مناجات و یا هر چیز دیگه ای که در مورد عرفان یا قرآن یا خطاطی میشه رو بذارید خیلی خوشحالم میکنید و بهم انرژی میدید
موفق باشید
خيلي هم جالبه ومطمئنا مخاطب خودش رو پيدا مي کنه.
مگه ميشه اثر هنري برا کسي جذابيت نداشته باشه؟ من يکي که هميشه به خطاطي علاقه داشتم ودارم اگر چه نتونستم بطور حرفه اي دنبال کنم.
اما ترجيح مي دم مناجاتهاي قراني رو توي تاپيک جداگانه اي بيارم. فک کنم ايجوري تاپيک شما هم قابل استفاده تر خواهد شد.
منتظر آثار بعديتون هستم.
شاد وپيروز باشيد
سوره : الأنفال ،آیه :11
إِذْ يُغَشِّيكُمُ النُّعَاسَ أَمَنَةً مِّنْهُ وَيُنَزِّلُ عَلَيْكُم مِّن السَّمَاء مَاء لِّيُطَهِّرَكُم بِهِ وَيُذْهِبَ عَنكُمْ رِجْزَ الشَّيْطَانِ وَلِيَرْبِطَ عَلَى قُلُوبِكُمْ وَيُثَبِّتَ بِهِ الأَقْدَامَ
به ياد آوريد] هنگامى را كه [خدا] خواب سبك آرامشبخشى كه از جانب او بود بر شما مسلط ساخت و از آسمان بارانى بر شما فرو ريزانيد تا شما را با آن پاك گرداند و وسوسه شيطان را از شما بزدايد و دلهايتان را محكم سازد و گامهايتان را بدان استوار دارد