RE: بازم مطلك پروني هاي ...
با شمام mke عزيز
اينجا كسي به شما خرده نميگيره كه چرا اين موقع راجع به خانوما نظر دادين ، پس لطف كنيد اگه نظري داريد بفرماييد . ضمنا بد نيست نظر شمام رو به عنوان هم جنس بودن با همسرم بدونم كه آيا با وجود فراهم نكردن منزل و امكانات برايه شروع يك زندگي ، باز هم از همسرتون اين انتظارو داريد كه لوازم لوكس بياره خونه اجاره اي و بگه بابات بايد سنگ تموم بذاره واست . در حالي كه تو تنها تلاشي برايه شروع زندگي نكرديد ؟؟؟؟
اگه ممكنه جواب بديد
"مودب و البته قاطعانه نظرتون را برای آنها بیان كنید:
من همیشه برای همسرم و شما احترام ویژه ای قائل هستم و دوستتون دارم اما وقتی شما می فرمائید فلانی اینقدر جهیزیه گرفتید، من احساس بدی می كنم، تصور می كنم شما از من می خواهید جهیزیه بیشتر تهیه كنم؟ آیا درست حدس زدم؟!
به هر حال من و خانواده ام حداكثر سعی خود را جهت تامین جهیزیه داریم. و تكرار شما در این مورد جز ناراحتی چیزی را در پی ندارد.»
"
این رو انجام بدید و بعد روش مقابله به مثل رو انتخاب کنید.
خانوم ماندگار اجاره یک خونه در تهران هم اونقدرها کار ساده ای نیست. البته فکر می کنم خرید خونه که غیر ممکنه!! مگر برای از من بهتران!!(همسرتون رو نمی شناسم)
به خدا من خودم تمام پول رهن خونه رو دادم ( نمي دونم شايد كار درستي نكردم ) ، حتي اينم به مامانش گفت كه من اين پول رو دادم ، مامانه هم برداشت گفت زندگي يعني همين ديگه پسرم ، زنتو مي فرستي كار كنه كه كمك خرج زندگيت باشه ، اومدم بگم كمك خرج !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! كدوم كمك خرج ؟؟؟ اين منم كه همه خرج رو دارم ميدم .
پسرتون با اين شغلي كه دارن دائم دستشون پيش من ............................ واقعا برايه خودم از ته دل متاسف شدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ماندگار
با شمام mke عزيز
اينجا كسي به شما خرده نميگيره كه چرا اين موقع راجع به خانوما نظر دادين ، پس لطف كنيد اگه نظري داريد بفرماييد . ضمنا بد نيست نظر شمام رو به عنوان هم جنس بودن با همسرم بدونم كه آيا با وجود فراهم نكردن منزل و امكانات برايه شروع يك زندگي ، باز هم از همسرتون اين انتظارو داريد كه لوازم لوكس بياره خونه اجاره اي و بگه بابات بايد سنگ تموم بذاره واست . در حالي كه تو تنها تلاشي برايه شروع زندگي نكرديد ؟؟؟؟
اگه ممكنه جواب بديد
با منی؟ اونوقت عزیزم میاری؟ حیف که دستور دادی نگم والا...
کوچیکتم هستم چشم.:72::46:
خب از نظر من خیلی خیلی پرروه! آدم باید حدشو بشناسه!
همونطور که میاره می تونه انتظار داشته باشه! تاکید می کنم می تونه! نه اینکه هر چی میاره شماهم همونقدر بیارید!
تازه شما که اینطور می برید نه تنها باید کلاشو بندازه هوا بلکه باید خجالت هم بکشه!
اول اینکه مرد باید بیشتر ببره!درسته میگن جهاز اما مرد باید بیشتر داشته باشه! حالا نمیگم خونه! نمی گم ماشین! حداقل یه پس انداز! البته انسان مومن با هیچی شروع می کنه یعنی دختر می بره و پسر تشکر می کنه و در آینده جبران! ولی نه اینکه صداشم بلند کنه که کمه یا خرابه یا...! اگه خونواده ی مومنی بودن و باتقوا نه تنها این مشکلاتو نداشتی بلکه خیلی هم خوب بود البته بگم ممکنه عادت باشه! آخه بعضی خونواده ها با جدیدالورود جماعت بد تا می کنن تا وقتی که یا کسی دیگه بیاد یا اونم کهنه بشه!
و دوم اینکه (واقعا ببخشید) مرد اینقدر بی غیرت؟!
آخه چطور اجازه میده هنوز نیومده بگیرنت زیر باره...
الله اکبر
آدم می مونه چی بگه!
بابا به شوهرت گفتی یا نه؟
البته این خونوادشه که برات مشکل ایجاد کردن نه خودش ولی اینایی که گفتم در مورد اونام صدق می کنن!
جالب شد!!انتظار چی رو دارن پس؟
من نمی دونم شانس منه که به هر دختری می رسیدم به قصد ازدواج تفکرات منفعت طلبانه تو تموم سلولهای بدنش بود و خانوم انتظار داشتند هنوز هم پسر کل بار زندگی رو به دوش بکشه !!!حتی اگر خودشون شغل داشته باشند.
ماندگار گرامی شما اشتباه نکردید!!زیاده روی کردید و اونها رو متوقع بار آوردید.وظیفه شما کمک هست و شریک شدن در مشکلات و نه یک تنه به جنگ مشکلات مالی رفتن!!. واقعیتها رو در جمع خصوصی خودتون( وبدون حضور مادر و پدرتون) بیان کنید با همسرتون و مادرش و به پیوست اون سخنان مدیر همدردی روبهشون بگید. توقعات خودتون رو هم به زبون بیارید و بگید این رو می دونید که زن وشوهر نسبت به زندگی مشترک وظایفی دارند و از مادر همسرتون درخواست کنید که ایشون این وظایف رو از زبون خودشون برای شما تبیین کنه. (توپو بنداز زمین اونا=بدون جنگ و دعوا) مطمئن باشید با اندکی سیاست پیروز می شید.
mke تو هم خیلی احساساتی می شیا!!!
بچه ها چرا هیزم تو آتیش می ندازین توی تمام ازدواج ها از این چیزا پیش میاد ولی خوبه قبلش به اندازه ظرفیت آدم ها براشون مایه بزاریم اول خیلی شورش نکنیم که بعد که دیدیم شایستگی شو ندارن کمش کنیم و انوقت بگن بی احتراممون میکنه وپله پله امتیاز بدین و رفتار کنین زندگی که میدان جنگ نیست یکی بگیم ویکی بشنویم با تیکه وطئنه اوضاع بدترمیشه نظر من بود به هر حال موفق باشید.
ماندگار جان سلام خانمي تو كه هنوز روي همون پله اي
عزيزم به نظر من نتيجه اين همه مطلك پروني عاقبتي جز قطع رابطه نداره مي توني خيلي راحت بهشون بگي پدر ومادرم نهايت تلاششون رو مي كنن كه جهاز خوبي بهم بدن و اين طور هم بوده (خودت از جهازت تعريف كن البته به جا و معقول و خلاصه) و فكر مي كنم نسبت به جهيزيه خيلي ها هم بهتر بوده باشه بذاريد من جهيزم رو بچينم خودتون هم مي گيد دست مريزاد ماندگار براي هر چيز نجنگ براي هر چيز خيال نكن حتماً خصومتي پشت پرده است . گاهي فقط خصيصه است و بس .
لزومي نداره تو به ميل اونها جهاز بخري
دوست من دو تا زن دايي داره يكي شون جهازش معركه بود اما اخلاق نداشت و همه چيز رو زود به دل مي گرفت طوري كه ديگه كسي جرات نمي كرد باهاش شوخي هم كنه يكي ديگه فقط كاسه و بشقاب داشت و بسيار انسان . اوايل خيلي ها مي زدن توي سرش به خاطر جهازش اما كم كم به خاطر رفتارش همه اونها تبديل شدن به طلا و نقره و اون يكي زن دايي كه روزي فخر فروشي مي كرد از دور خارج شد.
اين ها گذراست . خانواده شوهر من تاحالا حتي يه پر گنجشك هم بهم هديه ندادن من هم از اين موضوع ناراحتم اما نه اونقدر كه بهش فكر كنم و معضل بدونمش.
يه كم به رفتارهات بيشتر فكر كن . هميشه سكوت برگ برنده است اما اول سنگ ها تو واكن كاري كه در تاپيك قبل بايد مي كردي و راحت گذشتي و امروز باز گرفتاري. اما با خانمي و درايت . اين همه هم خودت رو با خواهرت نسنج