RE: با هم کلاسی عجیبم چی کار کنم
دوست عزیز
شما هیچ شناختی از اون آدم ندارید. به صرف نگاه نمیشه علاقه مند شد. درسته کششی ایجاد میشه. در عین حال باید بدونید که دارید روی لبه تیغ راه میرید.
شما نسبت به اون حساس شدید و اون متوجه این حساسیت شده .
حالا یا میخواد اذیتتون کنه وبه قول دوستمون کامران خیلی حرفه ای عمل میکند...
یا اینکه داره بررسی میکند و تو این فکر است که با شما دوست بشه یا نه؟؟ در عین حال شما خیلی سنگین برخورد میکنید (طبق گفته خودتون که کار کاملا درستیه:73:) شاید میخواد با این کاراش ریسک جواب منفی را کم کند.
شما اولین کاری که الان باید بکنید این است که حساسیت خودتون را نسبت به اون کمرنگ کنید. به خودتون بقبولونید که اونم مثل بقیه همکلاسی هاتونه. و غیر از زیبایی چیزی سر تر از بقیه ندارد.که این را شما هم دارید.
دوم اینکه اگر واقعا دوست دارید رابطه ای برقرار کنید قبلش درباره روش و شیوه درست آن اطلاعات به دست بیارید. میتونید در همین همین تالار برای خیلی از سوالاتون جوابی پیدا کنید. از عواقب آن هم کاملا آگاه میشید.
نکته کنکوری را فراموش کردم بگم:72:
زمان امتحانات نزدیکه اولویت اول را درستون قرار بدید. :303::303::303:
بعد سراغ این مسائل برید.
موفق باشید.
دوست عزيز بهتر نيست به جاي فكر كردن به رفتارهاي اون آقا به فكر درس باشي ، مخصوصاالان كه نزديك امتحانات هستيد.از كجا معلوم اين اقا نامزد يا معشوقه نداره! چرا اينقدر براتون مهمه كه اين آقا سرش رو پايين نگه ميداره شايد با اسمون ميونه خوبي نداره كه سر به هوا باشه.
فقط يه سوال كه همه دوستان پرسيدند و بي جواب مونده ! شما ترم چندم هستيد و چند ساله؟
من دقیقا تجربه ای مشابه شمارو 3 سال پیش داشتم!انگار داری برای من مرور خاطره میکنی !
این آقای مغرور دوست داشتنی محافظه کار با کلی مشکل عجیب و غریب عاشقت شده عزیزم وشما جز اینکه صبر کنی تا با خودشو و مشکلش کنار بیاد و حرفاشو مزه مزه کنه تا زمانی که خودش میخواهد بیاد حرفاشو بزنه هیچ کار نمی تونی بکنی /زیادم عصبیش نکن و راهتو از مسیرش جدا نکن شاید اگه حرفی داشته باشه نتونه همینطوری بیادو بهت بگه.
آرامش عصبیتو حفظ کن و اگه موردی درسی یا هر چیزی پیش اومد که به آرامی میتونی ازش کمک بگیری این فرصتی رو که پیش میاد از هیچکدوم دریغ نکن اینطوری باب آشائیتون هم باز میشه واگه این احساسی که بهش داری واقعی نبودم مشخص میشه!
برات آرزوی صبر میکنم راه سختی رو در پیش داری!فقط تو حرفش نپر و بگذار کاری رو که باید خودش انجام بده!ورگرنه اینطوری عصبی میشه!
وفق باشی!
من هم فکر می کنم که هر دو شما کم سن و سال هستید و بی تجربه که زیبایی باعث شده به جای توجه به عمق مسائل، درگیر ظواهر بشید. آخه فقط با دیدن حرکات و نگاه های یه طرف که نمی شه در موردش تصمیم مهمی گرفت.
اما برای رهایی از این مسائل، شاید بهتر باشه یه جوری باهاش سر صحبت رو باز کنی تا نحوه ارتباطتون از حالت نگاه کردن به صورت و چشمهای همدیگه تغییر کنه، کلامی و عادی تر بشه. این بین اگر بخواد مسئله ای رو مطرح کنه، راحت تر می تونه. نه این که همش در حال فرار از هم باشید و دچار شیفتگی ظاهری بشید.
یه کم منطقی باش. مرگ یه بار، شیون یه بار. خودت رو باهاش روبرو کن. حتی اگه می بینی رفتارهاش خیلی عجیبه، می تونی علتش رو ازش بپرسی. حتما هم لازم نیست مستقیم باشه، مثلا اگه می بینی دنبالت میاد، بگو شما هم فلان جا تشریف می برید؟! اگه اون بچه گونه رفتار می کنه، تو بزرگ منشانه بهش بیاموز که کارش اشتباست.
من با بچه ها موافقم به نظر من شفافيت بهترين راه حل براي اين مشكله،مي خواستم يك راهكار پيشنهاد بدم ولي آنقدر بي اعتماد شدم كه .....در هر صورت اگر مطمئن شدي كه خجالت ميكشه باهات صحبت كنه مي توني با يك بهانه يكجوري سر صحبت رو باز كني بعدش مسائل رو تجزيه تحليل كني ببيني نيتش از اين كارها چيه؟ البته شايد همون دفعه اول نشه درست فهميد ولي من شنيدم دخترها خيلي زود از نيت پسرها در برقراري ارتباط مطلع ميشن
دوسته عزیز من تا حده زیادی با نظره نیلوفر 25 موافقم . نه اینکه حتمن اینجوری باشه ولی به نظره منم زیاد سخت نگیری بهتره . خودتو شیفتش نشون نده ولی طوری هم رفتار نکن که فکر کنه ازش بدت میاد . من دلیلی نمیبینم که بخوای راهتو به خاطره دور شدن ازش کج کنی . یا دور ازش بشینی . یا.......
خلاصه به نظره من خودتو زیاد متمایل نشون نده ولی طوری رفتار نکن که فکر کنه ازش بدت میاد .
موفق باشی
سلام به همه ی دوستان عزیز
اول جا داره از همتون یه تشکر ویژه بکنم من واقعا به کمک کسایی مثل شما عزیزان نیاز داشتم راهنمایی های بعضی هاتون واقعا بهم دلگرمی می ده و ارومم می کنه از این که بعضی یا می فهمن چی می گم خیلی خوشحال می شم ولی عده ی دیگه که خیلی خیلی برام محترمن دارن از یه دید دیگه به قضیه ی من نگاه می کن دوستان خوبم من می دونم سن 18 یا 19 سن زیادی نیست اما باور کنید من توانایی درک تمام این مسایل را دارم می فهمم طرفم کیه چی می خوام و خواهان چی هستم وتوانایی کنترل احساساتم رو دارم در مورد این اقا بعضی هاتون واقعا اصل حال و سوال منو درک نمی کنید که البته حق دارین اقا کامران طرف من خیلی ساده تر از این حرفاست دلیل کنجکاوی وبه قول شما ها حساس شدنم روی اون همینه واقعا عین بچه ها می مونه دوست عزیز زیبایی باعث نشده من سطحی نگاه کنم برعکس باور کنید من اصلا ادم ظاهر بینی نیستم این اقا هم اولین پسر زیبایی نیست که باهاش برخورد داشتم اگر من ظاهر توجهم را جلب می کرد مطمئن باشید دور وبرم پره از پسرهای خیلی از اون زیبا تر ویا حتی بهتر ولی اصلا بحث این چیزا نیست باور کنید روزهایی که کلاس نداریم من ممکنه بهش فکرم نکنم ولی به محض ورود به دانشگاه........البته این کاملا طبیعی دلایلش رو هم که به مرور براتون توضیح دادم خب رفتار اون واقعا توجه منو جلب کرد چرا که با این همه دختری که دنبالشن کوچکترین حرکت جلفی ازش ندیدم اون همیشه تنهاست با هیچ کس تو کلاس گرم نمی گیره اوایل اینو به پای غرورش گذاشتم اما واقعا این طور نبود من توی چند برخوردی که باهاش داشتم اینو کاملا متوجه شدم خب این طوری شد که دلم خواست بیشتر راجع به اش بدونم و روش حساس تر شدم اخه منم همین طورم حالت صورتم و مدل رفتارم همیشه باعث سوتفاهم می شه این که من فقط درباره ی نگاه های رد و بدل شده می نویسم برای اینه که مشکل ما همینه این که نمی تونیم یه رابطه عادی داشته باشیم و من دلیلش رو نمی فهمم تا موقعی که من تصمیم نگرفته بودم نادیده اش بگیرم اون هم تقریبا همه جا با من بود اما درست از روزی که این تصمیمو گرفتم رفتارش عوض شد لوس وبچه گانه دوستان عزیز قرار نیست ما درباره ی هم تصمیم مهمی بگیریم اما من دوست دارم بدونم این رفتارش برای چیه اصلا برام شده یه علامت سوال که همه جا باهامه اونم برای اینه که این رفتارو تا حالا ندیدم و هیچی ازش نمی دونم نیلوفر جان اون واقعا همین طوره که تو توصیفش کردی ولی درمورد قسمت دوم حرفات مطمئن نیستم اما راه حلت همونیه که مدتهاست توی ذهن منه اما خودتون بگید ما هر دو سخت و مغروریم نه من حاضرم اخلاق رو زیر پا بذارم ومی دونم حرکت جلفی هم از اون سر نخواهد زد چند بار خواستم یه جوری باهاش باب صحبت رو باز کنم اتفاقا فرصت عالی هم بود این هفته امتحان داشتیم واون نمی دونست اما هر بار خواستم بهش بگم به جای من نگاهش به فنجون دستم بود!ومنم کاری از دستم بر نمی اومد دست اخرم که اون حرکتش پاک بهمم ریخت از این گذشته بین من و اون با نگاه و حر کاتمون یه جنگ سرده وبا گذشت زمان یه دیوار نمی تونم با هاش هم کلام بشم
واقعا نمی دونم چی کار باید بکنم دوتا سوال بزرگ تو ذهنمه که هیچ کس نمی تونه بهش جواب بده دلم می خواد بفهمم واقعا چی تو سرشه ومن چه طوری باید رفتار کنم کجا ی رفتار من اشتباه بود؟ واقعا کجا؟اقا محسن گفتید شباهت زیادی به همکلاسی من دارید منم خیلی خوشحال می شم اگر کمکم کنید کاش همتون بودید و می دیدید چه طور با من رفتار می کنه تا چشمش بهم می افته به زمین خیره می شه یا به کفشام یا به هر چیز دیگه غیر از صورتم جالب اینجاست که اون خیلی سادست زود هول می شه دلم می خواد هم به خودم کمک کنم و هم به اون از همه مهمتر به خودم تا علامت سوالای زیاد ذهنمو حل کنم اخه دوستان من واقعا نظیز این حرکات رو ندیده بودم اخه اگر پسری از یه دختر خوشش بیاد که کاملا معلوم می شه اگرم هیچ احساسی نداشته باشه و از اون بدش بیاد اونم معلوم می شه ولی من دیگه دارم کلا فه میشم.
سلام دوست عزیز
من هم با همچین موضوعی روبرو بودم یعنی هنوز هم هستم با یکی از دخترهای هم کلاسیم این جور برخوردها رو داشتم البته باید بگم اون خودش شروع کننده بود ( با حرکاتش و نگاهاش ) اما من هیچ وقت پیش قدم نشدم ( نه به این خاطر که اون مورد خوبی نبود اتفاقا از اخلاقش خوشم میاد و خیلی هم زیباست و خیلی از پسرهای دانشگاه دنبالشن یک جورایی باید از خدامم باشه ) دلیل پیش قدم نشدن من و جلو نرفتنم هم یک سری دلیل شخصی بود مثل اینکه دوست نداشتم به کسی علاقه مند و وابسته بشم و اینکه شخصا با دوستی با جنش مخالف موافق بودم و چندین دلیل دیگه مثل همین ها که اگه اینها نبود حتما اونو اتتخاب میکردم گفنم شاید این آقا هم همچین دلایلی برای خودش داره و داره با خودش و عقایدش مثل من کلنجار میره شاید من و اون هر دومون یک روز غرورو زیر پا گذاشتیم ،گفتم غرور شاید هم دوست داره پا پیش بذاره ولی غرورش اجازه نمیده اما مطمئن باش داره با خودش کلنجار میره این کمکی بود که من به عنوان یک پسر که توی این شرایط بوده می تونستم به شما بکنم اما حالا یک سوال از شما دارم اونم اینکه هنوز هم بعد از چند ماه دست از حرکاتش بر نداشته و هر جا که من هستم میاد و مرتب توی کلاس زیر چشمی هوای منو داره حالا شما میدونید چرا این کارو میکنه یعنی بعد گذشت این همه مدت نفهمیده که اگه قرار بود من برم جلو تا آلان این کارو کرده بودم
سلام...
این رو از سر تجربه عرض میکنم...
مطمئن باشید فردی که مغرور باشه و سنگین اومدن رو رفتنش از سر واقعیت درونیش باشه، بعد مدتی برخوردش رو به این نحو عوض نمیکنه...(منظورم نیمه دوم صحبتاتون هست)
بندهاین رو به حساب سیاست اون شخص میزارم... چشم تو چشم اول که شدید، رو شروع برنامه ریزی اون برا نزدیک شدن به شما..
این نکته رو هم یادآور شم، افراد با سیاست، برای نزدیک شدن، دور میشن...
برای نزدیک شدن به فرد مغرور، نزدیک شدن یعنی دوری... و کاملا برعکس، دور شدن و حس نیاز بوجود آوردن، عین نزدیکی خواهد شد برا اون فرد..
بنده یه پسرم و اینارو کاملا تجربه کردم و این تجربه حاصل n رابطه ای هست که داشتم...
طرف شما، کاملا با سیاست میخواد به شما نزدیک بشه...
مواظب خودت باش خانم...
ااااااااا... الان چشمم به نوشته ای از شما خورد که فرمودید من 18 یا 19 سال دارم و توانایی درک همه اینها رو دارم...
مطمئن باشید کسی که به جایی رسید که توانایی در حد خوب پیدا کرد، به تبع اون متوجه خواهد شد که توانایی درک همه چیز رو در اون سن داره...
این صحبت شما من رو نگران میکنه و البته 100برابر خوشحال از اینکه اینجا مشکلاتتون رو مطرح میفرمائید...
بنده چند روز هست عضو این سایت شدم و خوشحالم که در برخورد با این مسائل، کسایی رو میبینم که اون رو مطرح میکنند...
امیدوارم بتونم کمک باشم...