ممنون
مطلب جالبی بود
شب یلدای خوبی داشته باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون
مطلب جالبی بود
شب یلدای خوبی داشته باشید
شب یلدای همگی خوش:43:
تو میری و من فقط نگاهت می کنم ، تعجب نکن که چرا گریه نمی کنم ، بی تو یک عمر
فرصت برای گریستن دارم ، اما برای دیدن تو همین یک لحظه باقیست ،
تا یلدایی دیگر انتظارت را خواهم کشید . . .
مطمئن باشید که طولانیترین شب نیز به خورشید میرسد.........
امشب همه ما در کنار خانواده هایمان بودیم .آخرین شب پاییزی را سپری وپا در اولین روز زمستانی گذاشتیم.برای همه ما لذت بخش در کنار خانواده بودن و در یک چنین شبی ساعتی فقط ساعتی در کنار هم خوش باشیم دور از غم ها وگرفتاریها.
بد نیست یادی از اونهای کنیم که به هر شکلی از محفل گرم خانواده خود دورند .یکی به خاطر شغل ؛یکی دانشجو، یکی سرباز، یکی .......
همه اینها به جای خود .بهتر اینه که یادی از بیماران کنیم .اونهای که به خاطر بیماریشون هم خودشون وهم خانوادشون از یلدا دورند.اونهای که نه تنها از این شب لذت نمیبرن بلکه رنج میبرن ..
برای سلامتی وبهبودی همه بیماران دعا کنیم .همه دعا کنیم .خصوصا"برای shadعزیز .پاینده باشید درپناه حق
من هم امیدوارم امشب به همه خوش گذشته باشه.
امشب هم گذشت، اینجا کسی نه هندونه خورد نه آجیل، نه انار، کسی فال حافظ نگرفت، اینجا زمان کند می گذره، خیلی کند.
امشب نه بارون اومد نه برف، امشب خیلی سرده خیلی سرد
خدایا شاد عزیز رو برگردون
اینجا نبودش خیلی احساس میشه
شب يلدا گذشت و صبحي دگر از راه رسيد.
شبها و روزها از پي هم مي گذرند و گويي براي آنها تفاوتي نمي كند كه آدمها باشند يا نباشند و اگر يكنفر در ميان ديگران نبود براي آفتاب و مهتاب تفاوتي نمي كند.
شب يلدا نزديك است طولاني ترين شب
آقای ابراهیمی عزیز از شب یلدا گفتی و بیادم انداختی که :
شب یلدا ، شب قصه گویی است ، حدیث میلاد عشق است که می گویند : ماه ، دلداده مهر است و این هر دو سر بر کار خود دارند که زمان کار ماه، شب است و مهر روزها بر می آید. ماه بر آن است که سحرگاه، راه بر مهر ببندد و با او در آمیزد، اما همیشه در خواب می ماند و روز فرا می رسد که ماه را در آن راهی نیست. سرانجام ماه تدبیری می اندیشد و ستاره ای را اجیر می کند، ستاره ای که اگر به آسمان نگاه کنی همیشه کنار ماه نشسته است و عاقبت نیمه شبی ستاره، ماه را بیدار می کند و خبر نزدیک شدن خورشید را به او می دهد. ماه به استقبال مهر می رود و راز دل می گوید و دلبری می کند و مهر را از رفتن باز می دارد. در چنین زمانی است که خورشید و ماه کار خود را فراموش می کنند و عاشقی پیشه می کنند و مهر دیر بر می آید و این شب، “یلدا” نام می گیرد. از آن زمان هر سال مهر و ماه تنها یک شب به دیدار یکدیگر می رسند و هر سال را فقط یک شب بلند و سیاه وطولانی است که همانا شب یلداست.
آنچه گفته آمد حدیث دل انگیز یلدا بود اما روزگار یلدایی ما ، حدیث دیگری دارد ،
قصه که تموم میشه
وقت بیدار شدنه
آخر خوش باوری
اول شکستنه
حدیث روزگار یلدایی ما دیگر با شب چره های که در آن با قصه پدر بزرگ و آجیل مشگل گشا و هندوانه سرخ و آتشین به صبح می رسید ،پایان نمی گیرد ، جدیث من و ما که به بلندای سیاهی شب طولانی زمستان است و در حسرت صبح صادق چشم به افقی نا معلوم داریم ، دیگر نه با فال حافظ و نه با استخاره ، امید در دل پاره پاره ما راه نمی یابد که خون می چکد از دل همچون سینه سرخ انارما .
حالیا در این روزگار یلدایی ما ، تنها دو رکعت گریستن به حال خود ، و سجده بر خاطره ها بر ما واجب است که بر تفسیر جدایی ها رسیده ایم و دیگر هیچ رد پایی از احساس بر تن جاده عشق باقی نمانده است ، این شنیده ای که می گویند هر که از وادی عشق گذر کرد، از سنگ ناله شنید و از ستاره ، هق هق گریه ؟
اما با این همه ، ما که در آرزوی یلدای رهایی به درازای همه تاریخ خود به انتظار نشسته ایم و همواره با اهریمن شب طولانی با چنگ و نی و می و قلم و قدم در ستیزیم تا مرگ شب را به نظاره ی رها شدن نور، سحر کنیم. خوب میدانیم که پایان شبه سیه سپید است
ما از شب قویتریم
بذر آفتاب در مشت ماست
و یلدایی چنین
زیباترین شب زمانه ماست.
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/15010/...5b5ee0934f.jpg[/img]
منم پيشاپيش شب يلدا رو به دوستاي خوبم تبريك ميگم:228:
اينم يه عكسي از نقاشي جالبي كه مراسم شب يلدا رو نشون ميده
[img]http://www.hamdardi.net/imgup/15010/...a7b02a8834.jpg]
خداوندا
شب طولانی وسیاه غیبت رو با مژده ظهور یگانه منجی عالم بشریت ، حضرت مهدی به روز روشن مبدل فرما.
پایان شب سیه سپید است ( پندار عزیز ممنونم که منو بیاد آقام انداختی)
بیا مهدی شب هجران سحر کن
که در دست شب هجران اسیرم:72: