RE: خواهراش پیش من بی حجابن چی کار کنم؟
سلام .
خوشحالم که به اعتقاداتت پایبندی و پاش وایسادی و ناراحتم که دوستان به جای این که سعی کنند به کسی کمک کنند سعی می کنند افکار خودشان را به دیگران قالب کنند .
منم همون راه حل نیلوفر 25 به ذهنم می رسه با این تفاوت که مطرح شدن این امر را از طرف پدر خانواده بهتر می دونم . ( البته این کاملا بستگی به روابط خانوادگی داره ) ضمن این که شاید خودتون هم بتونید این مسئله را با پدرشون در ارتباط بگذارید و معذب بودن خودتون را عنوان کنید .
RE: خواهراش پیش من بی حجابن چی کار کنم؟
به نام خدا
با سلام
دوستای خوبم اومدم بنویسم تو رو خدا فکر نکنید من یه آدم خشک مقدس و کج فهمم که از دین فقط شمشیر و باید و نبایدشو فهمیدم. نه بخدا. ولی نمیدونم اگه خدا بپرسه ازم که روی چه حسابی جلوی اینا که حجاب نداشتن رفتی چی باید بگم؟ بگم خدایا چرا گیر میدی خوب مث داداششون بودم؟ نه واقعا سوال من از خانم مارال اینه. بگم خدا خوب بهشون توهین میشد؟ سرپیچی نکردن از فرمان خدا مهمتره یا توهین به
بنده های خدا ؟ همین.
من عاشق این دخترخانم هستم نمیتونم ولش کنم حالا به هردلیلی مخصوصا حالا که مشکلی از خودش نیست و مربوط به اطرافیانشونه. ایشون خودشون با حجاب هستن و این موضوع مال قبل از من هست. کلا با خواهراشون تفاوت های زیادی دارن در همه زمینه ها.
من بلدم خودم پامو بکنم توی یه کفش که من مثلا پیش خواهرات نمیام. اما نمیخوام این مدلی . اینجوری ایشون پیش خواهراشون یه جورایی کنف می شه که من اینو دوست ندارم.
کاش بدونید که واقعا توی مخمصه ام.