سورنا در هرصورت من بيشتر از اين از دخترها دفاع نميكنم بذار ببينيم خودشون حرفي واسه گفتن دارن يا نه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سورنا در هرصورت من بيشتر از اين از دخترها دفاع نميكنم بذار ببينيم خودشون حرفي واسه گفتن دارن يا نه؟
بنظر من خیلی خوبه ختری اینقدر اعتماد بنفس داشته باشه که این کارو بکنه!
و در جواب سوال: باید بگم که اولا من دختریو بیشتر دوست دارم که حس کنم اون منو انتخاب کرده و البته لازم به گفتن نیست دخترا هزار کار بلدن علاقشونو به طرف بفهمونن ولی اگرم گفت حرفاشو میشنوم و بعد تصمیم می گیرم ولی من اینو خیلی دوست دارم قبلا هم تجربه ی این موضوع رو داشتم!
یکی بود که تلفنی بهم گفت بعد یه مدت فهمیدم اونی که می خوام و نشون میده نیست خب گفتم بسلامت هرچند خیلی اصرار کرد اما ...
یکی هم که غیر مستقیم بارها و بارها علاقشو نشون داده و البته منم اونو در نظر دارم! ولی طوری نشون داده که خونواده ی من می دونن این به من علاقه داره!
یکی هم که تو تاپیک اولم نوشتم ماجرا چی بوده ولی من اصلا و اصا ازش خوشم نمیاد اونم بخاطر طرز تفکرشه! والا جسمن مشکلی نداره یعنی قیافش متوسطه ولی اندامش توپه!
آخه من خیلی اندام طرفم برام مهمه دوس دارم خوش اندام باشه و از دختر خیلی لاغر و یا چاق اصلا خوشم نمیاد و تحملشون کمی برام مشکله البته برای یه مدت طولانی!
خدمت دوستان ارجمند آقایان سورنا و رامتین باید عرض کنم اساس آفرینش براین اصل بوده که چون دخترمادر آینده ومسئول تربیت فرزند خواهد شد احساساتش رو راحت بروز میده و همینطور بیشتر.پس با این جمله که تایید شده اکثرشماهاست همه چیز مشخص میشه البته نه اینکه دارای احساسات بیشتری باشه نه چون هردوجنس دارای احساساتن این رو نمی تونید کتمان کنید .ولی زنها احساسی تر عمل میکنن چون طبیعت اینطور به اینها آموخته و مرداها منطقی تر فکر میکنن اما فقط گاهی احساسی عمل میکنن فقط گاهی در هر دو این موارد استثنا وجود داره که فعلا میزاریم کنار .رامتین عزیز درسته که دخترا با احساسن اما همین دختری که مثلا از دوستش خوشش میاد و میخواد باهاش ازدواج کنه در بیشتر موارد اگه بفهمه دوستش کسی دیگه رو زیر سر داره یا مثلا بهش بگه دوست ندارم دختر بلافاصله آنچنان از این پسری که تا دیروز عاشقش بود بدش میاد که نگو .البته اون دسته دخترایی که شما گفتین شامل دخترایی میشه که با دلایل منطقی و با شناخت کامل یه نفر رو انتخاب کردن و در نتیجه دیگه نمی تونن اون رو فراموش کنن و تا آخر عمر به یادش خواهند بود.اما پسرا خیلی کمتر پیش میاد که مثلا از طرز راه رفتن یا یه جمله کوتاه گفتن یه دختر در مورد کل شخصیتش نظر بدن و زود عاشقش بشن .دخترا بعد از ازدواج بیشتر به همسر و زندگیشون پایبندن و با ثبات بودن رو در کنار همسرشون یاد میگیرن و مردا هم یادمی گیرن بیشتر احساساتشون رو بروز بدن .اصلا اصل ازدواج همینه زنها قبل از ازدواج ثبات فکری و عملی ندارن شاید حرف سورنا رو بعضی دخترا قبول نکنن که نشانه همین احساسی عمل کردنشونه ولی در واقع درست گفت .ولی نه اینکه نشه روش حساب کرد روی حرف ها و احساست وعلاقه دختری که منطقی فکر میکنه میشه حساب کرد .
زن نمونه کامل خلقت خداست با احترام به همه زنان ایرانی.
از رامتین عزیز به خاطر حمایت از زنان کمال تشکر رو دارم .
سلام
بسته به محیط رشد پسر ء فرهنگ خانوادگیه پسرء طرز فکر پسر نسبت به دخترا فرق میکنه.
مهمترین پارامتر احساس پسر نسبت به اون دختره.
مثلا من به شخصه اگه از دختری خوشم بیاد و اونو قبولش داشته باشم اگه اینکارو بکنه چیزی ازش کم نمیشهء ولی اگه احساسی بهش نداشته باشم .....
البته به خود پسر بستگی داره.ولی با عرض معذرت باید بگم که بیشترشون فکر سو استفاده میکنند.چون خودم پسرم.به نظر من این کار و نکنید.کاری کنید که اون به شما پیشنهاد بده.موفق باشی
من که تو این مدت به این نتیجه رسیدم اګه یکی)آقا( از یه خانم خوشش بیاد خودش جلو میاد نیازی به این کار نیستږ به نۍر من در ایجور موارد آقایون میګن: وا ! دخترای امروز دنبال شوهر می ګردن
کاملا موافقم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط سکوت عشق
و اگه محبت کنید و غیر مستقیم و سنگین(با وقار تمام) بهش نشو بدید علاه دارید اگه پسره عاشق یکی یگه نباشه به احتمال زیاد یه پیشنهاد رو حداقل داره و اگه بتونه میاد خواستگری!
یاعلی:72:
بهتره این وظیفه خطیر خواستگاری بر عهده آقایون باشه. می دونید اگه پسری از شما خوشش بیاد و قصد ازدواج رو هم داشته باشه به هر طریق ممکن و به هر نحوی که بتونه سعی خواهد کرد که اون رو ابراز کنه.