RE: فریبم داد...رهایش کردم ...وحالا...
کاترین جان دوستان راههای خیلی خوبی گفتند . وقتی شما تصمیمت را گرفتی دیگه چیزی ناخواسته شروع نمیشه . رابطه وقتی شروع میشه که دوطرف بخواهند .
ایشون هم شاید چون کس دیگری را ( شاید کسی در حد شما ) پیدا نکرده ؛ هر چند وقت دوباره هوای شما رو میکنه . شما اگر هم باهاش حرف زدی زیاد بحث گذشته را نکن ، فقط بهش بفهمون که همه چیز بطور جدی تموم شده .
اون داره بازم دروغ میگه . فراموشش کن .
كاترين عزيز اين آقا براي اينكه دوباره شما باهاش دوست بشين اين حرفا رو ميزنه كه مثلا من تقاص پس دادم و اين حرفا و ميخواد شما رو احساسي كنه.
بهترين راه بي محلي يه. من خودم اين كار رو كردم و جواب داده
اصلا به تلفنهاش و اس ام اس هاش جواب نده
سلام کاترین جان
من درکت میکنم،میدونم که سخته بخوای کسی رو که نظرت نسبت بهش عوض شده توجیه کنی.مخصوصا اگه بی محلی جواب نده.
یه پیشنهاد دارم،اگر دست بردار نبود و توهم در تصمیمت جدی بودی میتونی یه کاری کنی که اون هم از توبدش بیادزو بیخیالت بشه.
مثلا وانمود کنی که دلت یه جایی دیگه گیره یا با کسی دیگه هستی .
البته این روش اخلاقی نیست ولی اگر خدایی نکرده دست از سرت برنداشت ،روی این روش هم فکر کن
دوست عزیز هیچ وقت با خودت و دیگران بازی نکن از چی میترسی شل کن سفت کن هم در نیار یه بار برای همیشه بگو به درد هم نمیخورید محکم بگو نه با ملایمت بعدشم بگو اگه یه بار دیگه مزاحمت بشه از راه قانون میری سروقتش.مگه هرکی هرکیه .از چی میترسی .یه خطایی کردی حالا میخوای تا عمر داری چوبش رو بخوری هرچیزی یه تاوانی داره که تو تا حالا پرداختی پس دیگه تمومش کن .
دوستان عزیزم ممنون
عزیزانم من از نظر خودم مدتهاست که این ماجرا را تموم کردم اما چه کنم که این ماجرایی دو طرفه است
او دوباره بعد از مدتی به من زنک میزند و انگار نه انگار
در وضعیت بلاتکلیفی وحشتناکی قرار دارم..............
اخه تاوان یک اشتباه و ندانم کاری تا کی ادامه دارد.................
او فاصله زنگ زدنهاش از هم زیاده ولی همینکه میبینم این ماجرا هنوز از جانب او تمام نشده به هم میریزم
خسته شدم.............................
سلام كاترين عزيز :46:
حالت چطوره خانمي ؟ از اينكه خيلي به موقع متوجه شدي كه اشتباه كردي جاي شكر داره .
معمولا دنياي مجازي و اينترنتي خيلي دنياي قابل اعتمادي نيست ولي به هر حال زياد نبايد خودتو سرزنش كني كه چرا اين اشتباه را كردي ؟ مهم اينه كه افراد از اشتباهاتشون درس بگيرند .
اما در خصوص اين جوان دوستان راه حلهاي خوبي بهتون ارائه دادند :
1- كم محلي كردن 2- تعويض شماره موبايلتون ( حتما ) 3- جواب ندادن به تلفنهاي منزل ( اگر احيانا اتفاقي هم هنگام جواب دادن متوجه شديد ايشونه به بهانه اينكه صداشون نمياد قطع كنيد و اصلا اجازه صحبت ندهيد ( چون هنوز شما از نظر احساسي باهاش درگيريد و هر كلمه صحبتش ميتونه روي اين احساس تاثيربزاره )
در مورد عقلتون هم هيچ شكي نكنيد . اصولا انسانهايي كه به طرف مواد مخدر روي مياورند داراي دو ويژگي اساسي هستند
اولاخيلي احساساتي هستند دوما :خيلي ضعيف هستند و دقيقا به خاطر همين زيادي احساساتي بودنشان به شدت در مواجه با مشكلات دچار مشكل ميشن و به دليل خيلي ضعيف بودنشان نميتونند از پس مشكل بربيان بنابراين رو به سوي مواد مخدر ميكنند دقيقا براي فرار از مشكل نه حل مشكل .
پس انساني كه خيلي ضعيفه اصولا در موضع ضعف هست و اصلا تهديدهايش قابل توجه نيست . بنابراين نگران هيچگونه تهديدي نباش . ضمن اينكه همانطور كه دوستان گفتند اگر برفرض محال خيلي هم تهديدش جدي بود مراجع قضايي را براي همين كارها گذاشتند . ميتونيد از طريق اين مراجع عليه ايشان اقدام كنيد .
اما از همه اين صحبتها گذشته مهم اينه كه كمي روي خودت كار كني : اين جمله كه هنوز هم دوستش داري كمي جاي تامل بيشتر داره قطعا تا مادامي كه اين احساس را در خودت از بين نبري در برخورد جدي ممكن است دچار تزلزل بشي . پس سعي كن دلايلي براي عدم لياقت دوست داشتنش براي خودت پيدا كني و آنها را تقويت كن .
در پناه حق باشي
salam.haq daran khanevadat ke narahat va mokhalef bashan ye moshavere hozorye khob mitone kamelan az rah haye farar az marake komaket kone faqat yyadet nare ASLANNNNNNNNNN be fekre ezdevaj bahash nabash movafaq bashy bye