RE: آيا اين آدم قصد سو استفاده از من رو داره ؟
سلام
با حرف هايي كه شما ميزنيد طرفتون هنوز خيلي بچس و تازه داره وارد دنياي بيرون ميشه . اگه واقعا به عنوان همسر بهت فك ميكرد هيچ وقت از غماش برات نميگف هيچوقت غرورشو نميشكست . به نظر ميرسه از روي تنهايي بهت نياز داره و دوستيش شكنندس.چون اگه دوستيش پايدار بود با ي مشكل تورو فراموش نميكرد يا بيمحلي نميكرد.
بهتره شما هم يكم فكرتون آزاد كنيد و ببينيد اگه يروزي بخاي ازش جدا بشيو روت نشه بهش بگي چه رفتاري باهاش ميكني : بيمحلي ميكني و براي تبرئه شدن از مشكلاتتون ميگين ؟ : از هر 10 تا اس ام اس يكيو جواب ميدين و ....
بهش فك كنين
"به اندازه چای داغ شب های امتحان.... دوست دارمت
اما...............
اضطراب نمی گذارد.....
نه گرمایت را حس کنم
نه آرامشت را!!!
دوست عزیزم اعضای همدردی بسیار زیبا شما را رهنمایی کردند اما جریان زندگی شما مثل شعر بالا است "به فرض شما تمام مشکلات را حل کردید و به هم رسیدید اما این اضطراب همیشگی (آرامش) را از شما خواهد گرفت. موفق باشی دوست گرامی.
چرا اینجا هیچ کس خودشو جای پسر نمیزاره؟ یه پسره 20 ساله که با کلی مشکلات طرفه و نمیدونه چه جوری باید باهاشون کنار بیاد.
یه سوال ایا اون به غیر از شما با کس دیگه ای با موبایلش صحبت میکنه که مجبوری به خاطر قبض موبایلش بهش قرض بدی؟ اگه نه که این قرض نیست نصف هزینه ای رو که برای صحبت با تو باید بده داری بهش هدیه میدی!!!!!
شما به جای اینکه تو حل مشکلات باهاش همدردی کنیدو بهش راه حل بدی داری خودت یه مشکل میشی براش خوب مسلمه که اونم از جواب دادن به سوالاتو نیازات طفره میره. همه چیزو با پول نسنج (درسته مهمه ولی جای احساساته یک نفرو نمیتونه بگیره) ببین کاری کرده که به اندازه گذشتن تو از پولت براش ارزش داشته باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط maji
از دوستان خواهش ميكنم كه ديگه به اين تاپيك پاسخ ندن ،دلم ميخواد توي صفحات بعدي بره و گم بشه و ديگه كسي نگاهشم بهش نيوفته
از همه ي شما برادران و خواهران خوبم واسه ي پاسخ دادن ممنونم
خدا نگهدار