RE: نمي دانم با اين دختر مزاحم چه كنم؟
دوستان من نميتونم نسبت به مشكل اين دوست نظري بدم اگه بگم با سورنا 100% موافق هستم بعضي ها ميگن چون تقريبا همچين شرايطي دارم اين حرف رو ميزنم.
اگه بخوام بگم بمون و تحمل كن ممكنه همين يه حرف اين دوست عزيز رو تكون بده و بعده ها بگه اي كاش ميرفتم .اما من يه سوال دارم اگه ما زنها به مردمون خيانت كنيم اونها هم به خاطر بچه اي كه داريم يا حفظ زنگي با ما ميمونن و ميسوزن يا پيش همه زنشونو بي آبرو ميكنن و طلاقش ميدن؟؟
اقای سورنا منم همچین علاقه ای ندارم شما بیاید تو تایپیک ومنو راهنمایی کنید چون راهنماییهاتون سازنده نیست و مشکلات دیگرونو به تمسخر میگیرید منظور من از ذات کثیف همون تنوع طلبیه شما مرداست که هیچجوری نمیتونید کنترلش کنید کاری هم نمیشه کرد شماها باید خودتون خودتونو درست کنید ببینید ایا اینجا یه مردی اومده بگه زنم بهم خیانت کرد چیکار کنم چون خوب میدونید چی کار کنید یه دقیقه هم نمیتونید تحمل کنید ولی هر کاری که خودتون دوست دارید انجام میدید شناخت شما اقایون خیلی سخته که نمیدونید از زندگی چی میخواید عشق یا سکس یا خوشبختی همرو باهم قاطی کردید
از دختر مزاحم شکایت کنید و دمشو بچینید
خانم هليا هنوز تكليفشون با خودشون مشخص نيست اول توي شرايط قرار مي گيرن و مي گن حضور همسرش براش بي معناست بعد كه صحبت جدايي پيش ميياد تازه يادشون مي افته كه احساسشون هنوز به اون آقا پابرجاست
در اين شرايط من حرف دانه را به صورت كامل قبول دارم
اما اي كاش نيازي نبود تا براي جبران اشتباه ديگرون ما تلاش كنيم . چرا روزگار به جايي مي رسونه ما رو كه : گنه كرد در بلخ آهنگري به شوشتر زدند گردن مسگري
خيانت از جانب مرده و عقوبتش رو زن پس مي ده و دست آخر گناه تنوع طلبي آقا رو بي تفاوتي خانم يا ... مي دونن كه اگر زنه زن زندگي بود مي موند و درست مي كرد زندگي رو كه يه عمر بايد با بي اعتمادي سر بشه
نمي دونم اما اگر يه روزي خدايي ناكرده همسر من چنين كنه من نه مي مونم و نه مي جنگم و نه به اين فكر مي كنم كه يكي ديگه حاصل زندگي ام رو برداشت مي كنه . بي سر و صدا از زندگي اش خارج مي شم و بي سرو صدا از دلم بيرونش مي كنم . اينو مطمئنم كه اون روز نه بچه و نه سالها زجر جمع آوري اندوخته و سالها قناعت و پرهيزگاري و... هيچكدوم بهونه موندنم نمي شن . حتي اگر براي خارج كردنش از دل اونقدر اشك بريزم كه ديده ام بي فروغ بشه هرگز خيانتش رو نخواهم بخشيد .
شايد اگر زنها همه اينچنين بودن مرد خائني روي زمين پا نمي گرفت و شيطان هميشه بيغوله نشين كوچه تنهايي مي ماند.
جناب sorena به نظر من فقط یه چیزی می نویسی که مطرح باشی فکر کنم همه رو به مسخره میگیری و دقیقا چیزهایی رو می نویسی که می خوای با دیگران فرق داشته باشی.
هلیای عزیز به نظر من شما با طلاق صورت مسئله رو پاک می کنی بجای اینکه حلش کنی شاید راه دیگه ای هم وجود داشته باشه هر چند که می دونم بد ترین چیز تو زندگی مشترک نداشتن اعتماد به همسر اما عجله نکن وقت برای اینکار داری شاید بتونی برای نجات زندگیت کاری کنی ببین قضیه اونهاتا چه حد هست و چقدربهم نزدیکن بعد ببین کار عاقلانه چیه زود عجله نکن.