سلام فرشته مهربان عزیز، وقتتون بخیر و خوبی باشه ان شاءالله :72:
خیلی صحبت هاتون به دلم نشست و دقیقا انگار همون چیزی بود که باید به من گفته میشد و چقدر هوشمندانه متوجه این موضوع شدین که من بیشتر از اینکه نسبت به خودم معرفت داشته باشم فقط به دنبال تغییر و تبدیل شدن هستم .
چند روز پیش در فضای مجازی یه شخصی پستی گذاشته بود در رابطه با اینکه چگونه به خودشناسی برسیم ،من کلیپ ایشون رو با دقت دیدم و خودش همون اول گفت که من مشاور و یا روانشناس نیستم ولی درباره این موضوع خودشناسی تحقیق کردم و میخوام با شما هم به اشتراک بزارم .
یه سری سوالات رو درباره خودشناسی مطرح کرد که هر آدمی باید از خودش بپرسه. من هم رفتم یه جای خلوت و در آرامش کافی به دو ۳ تا از سوالات پاسخ دادم و با خودم روراست بودم.
یکی از سوالات این بود که چه چیزایی باعث خوشحالی من میشه ؟
من حدود ۳ صفحه درباره مواردی که حس خوب و باعث شادی من میشن نوشتم و به نکات قابل توجهی رو فهمیدم که تا حالا بهش توجهی نکرده بودم .
میخوام این روند پاسخ به سوالات رو ادامه بدم. بهرحال هیچ وقت این فرایند خودآگاهی تکمیل نمیشه ولی همین شناخت نسبی هم خیلی کمک میکنه بهمون تا خودمون رو بیشتر بشناسیم و بتونیم تصمیمات درست تری ام در زندگی بگیریم.
خیلی ممنونم از لطف و محبتتون فرشته مهربان عزیز ، خوشحالم در این تالار دوستان درک بالایی دارند و راهنمایی های خیلی خوبی ارائه میدهند .
در پناه حق سلامت باشین