-
باسلام، عین برادر دوستش دارین، ولی به شما نامحرمن ایشون. فضای خانواده تون و فایملاتون شخصه خیلی صمیمی است و این خیلی عالیه، ولی باید قبول کنین که حرمتها بین نامحرم همیشه باید برقرار باشه.
ما توی فضای خانوادگی مون حتی با زن داداشمونم راحت نیستیم، کامل حرمتها رو رعایت میکنیم، سخته ها! ولس خب فضای خانوادگیمون اینجوریه و ما خودمونم راحتتریم اینجوری.
به نظرم رک و صریح بهش بگین یکم فاصله ها و حریمها رو باید رعایت کنیم همین! البته با شناختی که از شما دارم، مطمئنا خیلی نرم و با آرامش بهشون خواهید گفت
-
سلام.
ممنون از پاسختون آقا غلام.
منظورم از اینکه گفتم مثل برادرم دوسش دارم این نبود که مثل برادرم باهاش صمیمی ام. منظورم این بود که نمیتونم برای بحث ازدواج بهش فکر کنم.
و عرض کردم که رسمی هم جواب دادم و البته ایشون هم حرمت و حریمی رو توی پیامهاشون زیر پا نگذاشته اند.
و همینطور که گفتم، چون قبلاً بحث ازدواج پیش کشیده بودن، میترسم که باز من به عنوان یه گزینه براش مطرح باشم و من نمیخوام براش مطرح بشه.
-
دیگه شما ذهن ایشون رو که نمیتونین کنترل کنین، اگه میخاد چنین فکری کنه، گناه که نیست، بذارین فکر کنه (البته میدونم که شما معذب میشین با این حالت)، ولی خب چاره ای نیست.
منظورم از پاسخ رسمی دادن، همین الانه، نه سری قبل. اگه پیامها رسمی است که خب مشکلی نیست، ولی اگه حالت صمیی گرفت، باید بگین بهش. اون بنده خدا علم غیب نداره.
بازم فرق میکنه فرهنگها، ولی من خودم شخصه همین حالت رسمی رو هم صحیح نمیدونم، یه دختر و پسر آخه مگه میشه با هم یه مدتی رسمی صحبت کنن و هیچ اتفاقی بینشون نیفته. (منظورم مثلا ارتباط بین دو همکار برای انجام یه کار نیست ها!)
-
سلام
اینجور ارتباطها ناخواسته عادت رو در پی داره. یعنی اگه مداوم به شما پیام بده شما عادت می کنید به پیام ها و شاید احساساتی شکل بگیره و ... خودتون یه مقدار ممکنه اذیت بشید.
به نظرم اگه تمایلی به ازدواج با ایشون ندارین کم کم یکی در میون و دوتا در میون پیاماشونو جواب بدین و خیلی هم کوتاه و با تاخیر. کم کم اگه دیدین ادامه پیدا کرد می تونین کلا دیگه جواب ندین یعنی نبینید و جواب ندین. بالاخره دستش میاد که به شما پیام نده. چون با توجه چیزایی که گفتین در کل یه کم قضیه مشکوکه. مگر اینکه شخصیت پسردایی شما بسیار برونگرا باشه و با همه اینجور باشه. نه فقط با شما.
البته اگه حضوری ایشون رو دیدین مثل قبل و کاملا عادی برخورد کنید.
-
سلام، خانم پوه عزیز
هر تاپیکی جای یه موضوع هست و نمیشه چند موضوع رو با هم ادغام کرد. ممکنه شما راحت باشین یا اشکال خاصی رو احساس نکنین، اما مخاطب ناراحت هست که مشکلش شبیه به شماست و میخواد از پرسش و پاسخ ها استفاده کنه و مطلب رو جمع بندی کنه.
شما نیاز دارین برای هر موضوعی مثل سایرین تاپیک جداگانه بزنین و اجازه رسیدگی درست به مطلب رو بدین، چه راهنمایی کوچک و چه بزرگ.
این تاپیک بدلیل مشارکت بچه ها در ادامه پرسش بسته میشه و اگر باز مشکلی در خصوص موضوع این تاپیک داشتین اطلاع بدین موضوع باز بشه. :72: