RE: اختلاف با همسر برسر حجاب
وهم عزیز
من ازش نمیخوام هد بزنه یا لباس گشاد بپوشه-خواسته من کمی و فقط کمی با مال اون فرق داره.نمیدونم چطور بش تذکر بدم که بدش نیاد و جبهه نگیره
راجع به همسر خودتون هم یکم از زبون یه مرد بشنوید:درسته که خواهرای ایشون هم ناموسشن اما برای ما مردا شما زنهامون زندگیمون هستید هر کاری میکنیم که راحت و امن باشید اینکه وسواس داره میخواد امنیت داشته باشی.وقتی کسی بتون نگاه بد کنه حس میکنه وظیفه ایجاد امنیتو خوب رعایت نکرده.شک نداشته باش که خیلی دوست داره که یه روز واسه خریدت وقت میذاره. اون بااین کارش فکر میکنه داره بهترینا رو واست فراهم میکنه اگه فکر میکنی اشتباه میکنه بدون که فقط ندانسته داره اشتباه میکنه بذار بدونه براش مهمی هروقت چیزی گرفت که دوست نداری بگو عزیزم مرسی اما این تو جمع ما خانوما این ایرادا رو داره و ایرادا رو بگو و بعد هدیشو با روی باز قبول کن و بگو بخاطر اینکه تو دوست داری و نظر تو مهمترینه میپوشم.این باعث میشه که اشکالاته کارشو بدونه و بهت اعتماد کنه و انشاا... حساسیتش کم کم کمتر بشه
آبی آرام عزیز:
من فکر میکنم شما خیلی یک کلام هستد...حتی سوال من رو هم جواب ندادید. در ضمن من بر عکس خانم دلداده خیلی ناراحت میشم اگر همسرم بخواد تمام وقت حواسش به حجاب من باشه چرا که اینطوری من به جای اینکه حجابم رو برای بقیه حفظ کنم بیشتر جلوی اون موذب خواهم بود.
.
امیدوارم به هر حال سعی کنید شما هم همسرتون رو بیشتراز این قبول داشته باشید .
شاد و خوشبخت باسید
نجوا جان مگه سوالتون "آیا واقعا همسر ایشون بعد از ازدواج هیچ تغییری در نوع پوشش نداشتن؟؟" نبود؟ فکر کنم جواب دادم که( page 2). توضیح میدین لطفا
چشم و واقعا ممنونم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آبی آرام
سوالم اینه که به نظرتون چی باعث میشه یه نفر حرف نزدیکان و خدا رو کنار بذاره و کاری کنه که لذتی هم توش نیست؟چطور با کسی که منطق فکریش بر اساس احساسه و حرفا و نظرات مردم نه اصول فکری عقلی و سنت زندگی بزرگانی که قبولشونم داره.گیج شدم که چطوری تصمیم میگیره
من توی پوشش دنبال راحتی بودم دوست داشتم هرجور راحتم بپوشم راحتم که کسی بهم ذول نزنه راحتم که لباسم تنگ نباشه راحتم که لباسم زیاد نباشه گرمم نشه
ولی نامزدم اینا رو نمیبینه میگه اینجوری بپوش برای خودت خوبه خدا اینجوری میگه
بابا من خدام با خدای نامزدم فرق میکنه خدای من بهم میگه یه بار زندگی میکنی پس ازش لذت ببره زندگی پیشرفته ترقیه نه در جا زدن توی یه موضوع اگه من هرزگی می کردم حرفش درست من مثل مادرش هم نمی پوشم ولی اون اینا رو نمیبینه میگه اینجوری که گفتم نپوشیدی
آقای آبی آرام نامزدتون هم مثل من جوونه الان دوست داره لباس قشنگ و جذاب بپوشه دلش می خواد هر جا رفت ازش تعریف بکنن همه تعریف بکنن نه فقط شما دلش میخواد شیکترین دختر فامیل باشه همه جا حرف او رو بزنن که لباسش بهترین لباس مهمانی بوده
وهم عزیز کمکم کردی واقعا. مشکل ما زن و مردا اینه که با مبانی فکری هم آشنا نیستیم و الا ما هردو یه هدف داریم(خوشبختی در کنار هم)
و شما توجه نمی کنی تازه عروسه. و اولشه.
آبی آرام عزیز
اشتباه از خودتون بوده که فکر می کردید کسی که یک عمر حجاب رو نتونسته اونطوری که شما قبول دارید قبول داشته باشه و وادار به پذیرفتن اون کنید. قرار نیست کسی که شما باهاش ازدواج می کنید همونی بشه که شما می خواین؟ با ازدواج ما می خوایم طرف مقابلمون رو تغییر بدیم که کاملا غیرممکن هست. من بعید می دونم ایشون به حرف شما گوش کنن. یادتون نره خداوند روز قیامت انسانهارو بر اساس نیاتشون جزا میده. ایشالا حجابشون هم درست میشه. این قدر سخت نگیرید و زندگیتون رو تلخ نکنید. بزارید خودش تصمیم بگیره دیگه معذرت می خوام برهنه که نیستند.اجبار نه تنها کاری درست نمی کنه بلکه طرف لجبازتر هم میشه.
آبی آرام عزیز:
ببخشید مثل اینکه این پستها اون لحظا نیومده بودند... با این حال با نظرات نازنین و وهم هم موافقم... من مطمئن هستم که نامزد شما تغییرات هر چه قدر هم جزئی برای شما ولی بسیار بزرگ برای خودش داشته... اما خوب احتیج به کمی وقت داره...
امیدوارم برای شما هم زمانی برسه که مثل همسر نازنین به اون از لحاظ پوشش اعتماد و ایمان کافی داشته باشید.
در مورد این موضوع هم که شما در پاسخ به وهم دادید میخوام بگم پاسخ شما بسیار به جا و درست اما مطمئن باشید به حال همسر شما همینطور که طی این مدت زمان زندگی از خودش در مقابل چشمهای هرزه و نگاههای ناپاک محافظت کرده هنوز هم میتونه ولی 100% شما به عنوان پشتوانه ای محکم برای او هستید... پس بهترکاری کنید که در این امر شما رو در کنار خودش ببینه نه در مقابل خودش.
شاد باشید
سلام بر شما و بقیه دوستان عزیز کاملا با حرفهای گرد افرید موافقن اجازه بدید خودش یواش بدون هیچ گونه تنشی به نتیجه برسه و حساسیت زیاد رو این مسیله بجز که ذهنت رو مشغول کنه چیزی عایدت نمیشه با توجه به این که هر دو تحصیل کرده هستید و در محیط دانشگاه بوده نباید زیاد سخت بگیری
سلام به دوستان
نجوا جان نظرمن این نبود که آبی آرام آتیش به زندگیشون بزنند احساس من این بود که بهترازشما هها می تونم حال ایشون رودرک کنم چون ازخدایی و..حرف زد که من وهمسرم هم برهمین منوال زندگی می کنیم وبهترازبقیه دوستان به احساس ایشون نزدیکترم .بعدش هم برای اینکه سوءتفاهمی هم پیش نیاد باید بگم حجاب ظاهر امر هستش یکی رومیشه دیدکه بی حجاب هستش یا بدحجاب اما ازیک چادری بهتر به باطن دین عمل میکنن من خدایی نکرده قصد توهین نداشتم برای خدا نیت عمل مهمه تا عمل!!!
درظمن بنده شخصا خودم حجاب مانتووروسری یا مقنعه را قبول دارم به طوریکه نکات دینی درش باشه .
من اگر میگم ازغیرت همسرم خوشم میاد به این خاطر هستش که به این درک رسیده ام ووقتی همسرم روی خندیدن من حساس هستش کاملا درکش می کنم ومیگم حواسم نبوده...
توی خانواده ام چون جمعیتی هستم با مردان بسیاری معاشرت دارم وقبل ازدواجشون ودیدم بعدازدواجشان هم دیدم ...که یکیشون خانمش تعریف می کرد من وقتی تازه عقد کرده بودیم همسرم بهم گیر می داد که چادررنگی وروشن جلوی مردای نامحرم خانواده نپوش وحساسیت داشت ومی گفت ولی بعدازیکی دوسال زندگی که شناخت بیشتری به من پیدا کرد حساسیتش ازبین رفته والان هرچادری که دوست داره می پوشه(پس اصولا مردا بعدازازدواج خیلی طبیعی هستش چون تازه به یک خانم رسیدن وغیره حساسیتشون بالاست دراین موارد)اما آبی آرام ما فک نمی کنم حساسیتش بالاباشه آقای آبی آرام خیلی سخت هستش که بخوای ازهمسرت کاری را بخوایی که به درکش نرسیده وبااینکه می گه قبول دارم اما نمی تونه عمل بکنه به همین خاطر هستش ودوتا چیز را دوستان درست اشاره کردند فردی را که چندین سال اینگونه بوده شما نمی تونی یک شبه تغییرش دهی ودوم اینکه شما به این حجابشون واقف بوده اید.شایدم ایشون واقعا به این درک رسیده باشند وقبول کرده باشند اما شرایط خانوادگیشان این جسارت را به ایشون نمی ده که اونطورکه شما میخواین بگردن .شما ببینید وضع خانواده اش چطور هستش بد حجابند یا بی حجاب ؟شما با پوشش اودرجمع خانوادگی مشکل دارید یا بیرون ؟
اگرواقعا حرفهای شما راقبول دارد ودرک کرده است شما بهش بگید ازش حمایت میکنی اگرکسی خواست ازظاهرت ایراد بگیردو....ویه راه حل دیگرم هم اینست که باید چشم وگوش این خانم را برایش بازکنی یعنی چی؟ منظورفلسفه حجاب هستش..با خریدن کتاب درباره زنان ..کتابهایی که درباره پوشش صحیح هست ویا سایتهایی را که مطالب ارزنده ایی درباره حجاب هست که درمورد آن توضیح داده و...قول بهتون میدم که اگرایشون به این درک ازحجاب صحیح برسند واین احساس امنیت را داشته باشند که باعوض کردن پوشش مشکلی پیش نمیاد خودشان کم کم دست به تغییر می زنند. احتمالا ایشون باموافقت کردند می خواهند صحبتتان را خاتمه بدهند چون دراین صبحتها شیرینی نمی بینند باید مطالبتون گونه ایی ارائه شود که به مزاج ایشون شیرین ودلچسب بیاد باید شما با مهارت شیرینی این امر را نشانشان دهید.
ویا شما مطالب وفلسفه حجاب را مطالعه کنید وهرزگاهی هرباربا یک دید برایش صحبت کنید وآرامش خودتان را حفظ کنید وسعی نکنید خستش کنید وحساسیتش را زیاد کنید نم نم به خوردش بده وممکن است یکسال دوسالی هم طول کشد اما با صبرومطالعه و..می توانی دید اورا به این مسئله بازکنی
دوستان یک صحبت خوب دیگری هم کردند دراین جامعه به خاطرمشکلات ومحدویدتها سبب شده که همه چیز قاطی بشه یعنی خودم که بالشخصه با چادربیرون می روم بعضیا دورازجون شما ومردای خوب دیگه طوری زل می زنند نگاه می کنند که دلم می خواد بادستام چشماشون وازکاسه دربیارم که البته اینهام ریشه در چیزای دیگری داره که حالا بخوام بازکنم صد صفحه میشه!!!
ودرضمن نجوا جان فک نمی کنم که آبی آرام به همسرش اعتماد نداره بلکه فقط وفقط به آدم هایی که که عین گرگ پنهان شدند اعتماد نداره ومیخواد امنیت همسرش را مهیا کند واورا ازگرگا دورنگه دارد.
وخاتمه حرفام این هستش که دوستان کدام یک از شما حاضرهستید طلا وجواهرتتان را بدزندوآیا اگر بدانید کسی که نزدیک شماست دزد هستش وسابقه داره آیا بازهم حاضرید طلا وجواهرتان را به اونشان دهید ؟؟ معلومه نه حاضرنیستید اللخصوص اگربدانید طرف دزد هستش...مردانی که حجاب ویا پوشش همسرشان برایشان مهم هست به این علت هست که همسرشان برایشان به نمونه یک طلا وجواهر می ماند ونمی خواهند نگاه های هوسبازوحیوانیشان به همسرشان بیافتد