RE: فكر مي كنيد مي تونم بفهمم؟؟؟؟؟
سلام به mahtbha عزيز
من نميدونم منظور تو از اين حرفا چي بود؟ توي تايپيك من مشكل تو چيكار مي كنه؟ حتما اشتباهي رخ داده
اشكالي نداره عزيزم
منم مشكل تو رو دارم
من و اون رابطمون دوباره از سر گرفت الان با هم هستيم
ولي اون هر دفعه يه حرف ميزنه يه دفعه ميگه من تو رو دوست دارم بايد يه كم فرصت بهت داد تا ببينيم چي ميشه
دوباره مي گه من و تو فقط همكاريم كه رابطمون يه كم صميمي شده
نمي دونم به خدا ديگه دارم كلافه مي شم
از طرفي اين روزا براش يه مشكلي پيش اومده كه خيلي داره اذيت ميشه البته من نمي دونم راجع به مشكلش بهم راستشو گفت يا نه
بهم گفت چون من اين مشكل برام پيش اومده كه پاي آبروم در ميونه اصلن نمي تونم به تو فكر كنم اين حرفاش داره منو عذاب مي ده داره منو به مرز نابودي مي كشه
به خدا خسته شدم
مي دونم الانم با چند تا دختر دوسته اصلن كلا اينطوري خيلي تنوع طلبه
خودشم گفته ميگه من با هزار تا دختر دوستم در عين واحد مي گه تو م يتوني اين چيزها رو تحمل كني
مي گه من اصراري ندارم كه با هم باشيم
من اصلن نمي دونم منظور اون از اين حرفا چيه
يعني ميخاد بهم بگه برو و تمومش كن
اين روزها من چه رفتاري باهاش داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون خيلي بي انصافي مي كنه خيلي
من نمي دونم چه جوري اون به راه بيارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوري اين عادتو ازش بگيرم كه وقتي با يكي هست با چند تاي ديگه نباشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوري بهش وفهداري و متهعد بودن رو ياد بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نميتونم ببينم وقتي با منه با كسه ديگه اي هم باشه.
چه جوري اون علاقه اول رو توش ايجاد كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من نمي دونم خسته شدم به خدا
كمكم كنيد من نمي خوام تموم كنم ميخوام اوضاع رو درست كنم بچه كمك كنيد كه درستش كنم
ما ادما همون تغيير پذيريم پس اگه بخوايم ميتونيم درسش كنيم
پس تو رو خدا نگيد تموش كنيد راه درستو نشون بديد
ببین من خودم این کار رو کردم و لااقل خیالم راحته که با تردید به خواستگارای دیگم جواب ندم ومنتظرش نباشم رک با هم حرف زدیم و فهمیدیم به درد ازدواج نمی خوریم از اولش هم قراری برای ازدواج نداشتیم فقط خواستیم شبه ای پیش نیاد.فقط فعلا می خوایم با هم مثه دو دوست خوب باشیم همین هروقت هم که خواستیم به هم بگیم که رابطمون رو کمتر کنیم.
سلام بر مريم خانم
وقتي تاپيكتو خوندم آخرين پستت خيلي منو ياد خودم انداخت !!!
اينكه ميخواي همه چيز رو درست كني !! منم ميخواستم درستش كنم ! ميخواستم به قولي آدمش كنم !! خيلي دوستش داشتم !! منم عشق اولم بود !!!
همه زندگيش دروغ بود ، حرفاش دروغ بود !!!
خيانت كرد !! از خيانتش بهم گفت !! از دوست دختر جديدش بهم گفت !! منو همش با اون مقايسه ميكرد !! دوباره به اون برگشت !!!
با گريه ازم خواست كه به دوست دختر جديدش زنگ بزنم و ازش بخوام كه ازدواج نكنه و منتظرش بمونه ! ازم خواست بهش زنگ بزنم و از جانب اون به دوست دخترش بگم چقدر دوستش داره !!! بهم زنگ ميزد ميگفت كه من رو خيلي دوست داره ولي الان ياد دوست دخترش افتاده و شب رو تا صبح واسش گريه كرده !! ازم خواست كه كمكش كنم !! فكر ميكني واسه من آسون بود ؟
كسي كه واسم اوايل ميمرد و خيلي دوستم داشت !!! كسي كه شبها تا صبح واسم گريه ميكرد !! كسي كه ....
اوايل كه خيلي دوستم داشت !! همه چيز رو بهم دروغ گفت ، سنش رو دانشگاهشو و ..... قرار بود چند ماه بعد بياد خواستگاريم ، بهش زنگ زدم و گفتم من تا چند ماه بعد طاقت ندارم همين الان صحبت كن با مامانت ببين با ازدواجت راضي هستن يا نه !!! بعد هم همون موعد موقرر بيا خواستگاريم !!! گفت باشه !! چند ساعت بعد زنگ زد و گفت صحبت كردم و مامانم گفت باشه !!! و من رو مطمئن كرد !!!
غافل از اينكه همه ي حرفهاش دروغ بود ... چند وقت بعدش فاش شد !!! خانواده ام فهميدن و بهم گفتن كلاه برداره و ... و ولش كن !!! منم باهاش قطع رابطه كردم ولي واسش ميمردم !!! بعد يك هفته گفت كه با يكي ديگه دوسته و من ازش خبر نگيرم !!! داشتم ميمردم !! داغون شدم !!! يك هفته بعد از اون حرف دوباره بهم برگشت و به من گفت بي تو نميشه و قول ازدواج رو در 4 سال بعد بهم داد ، قول و قسم !!!!!
ازش پرسيدم جريان اون دوست دخترت چي شد ؟؟ گفت كسي در كار نبود و ميخواستم حس حسادتت رو تحريك كنم و دوباره بهم برگردي !!! ولي باز هم دروغ ميگفت !!! همه چيزش دروغ بود !!!
باهاش موندم تا آدمش كنم !! بعد چند وقت بعد كه جريان دوست دخترش لو رفت ، خيلي به پاش موندم !! همش ميگفت ديگه به اون فكر نميكنه و همه فكر و ذهنش به منه ولي اين طور نبود !!!
مريم جان كارهاي اون مثل دوست پسر منه !!! خودتو كوچيك نكن !! چرا وقتي ميدوني هزارتا دوست دختر داره باز هم تحمل ميكني ؟؟؟ فكر ميكني با اين كار به اين نتيجه ميرسي كه تو به خاطر دوست داشتنش باهاش موندي و سر به راه ميشه و عشق و عاشقي و ....
نه عزيز من اين نيست !!! به خدا اين نيست !!!
كسي كه نافش رو با اين جور چيزها بستن مگه ميتونه به يك نفر بند كنه ؟؟؟؟
به خدا منم تا چند ماه پيش با وجودي كه همه ميگفتن ولش كن ،بهش دل داده بودم !!! ميگفتم درست ميشه !!! گاهي نشونه هاي خوبي ازش ميديدم و انگار كه توي آسمونها بودم ولي حيف !!! موقتي بود !!!
گلم ، اين كارو نكن با خودت !!! دوباره بر نگرد !!! من دوباره بهش برگشتم و در آخر چيزي نصيبم نشد جز توهين !! سزاي همه ي مهربونيها و فداكاري هام به اون اين شد كه با يك توهين منو از زندگيش پرت كنه بيرون !!!!! كسي كه واسم ميمرد و ....
مريم جان !! نذار داستان من واسه تو تكرار بشه !!! ميخواي كارت روز و شب بشه گريه ؟؟؟؟ گريه ي خيانت اون به تو !!! گريه ي منت گذاشتن اون به سر تو !!!
اينكه از تو همش ايراد بگيره و مقايسه ات كنه !!! اينكه با وجود همه ي فداكاريهات در حقش باز هم تورو مقصر بدونه !!؟؟؟ اينكه خيانت كنه و عين خيالش نباشه !!!؟؟؟؟؟
گلم اشتباه نكن !!! اين توصيه و پند و نصيحت نيست !! اين عين واقعيته !!!
فكر نكن كه دوست تو از بقيه ي پسرها خونش رنگين تره !!! گلم اينطور نيست !!!!
تو بدي هار و ميبيني و فكر ميكني درست ميشه !!! مثل من !!!اين اشتباهه !! گلم اشتباه نكن مثل من كه عمرت رو به هدر ميدي !!!
گلم تا كار به توهين و منت نكشيده خودت رو بكش عقب !!! هنوز هيچي نشده ببين چي بهت ميگه ؟؟؟؟
چه احتمالي ميدي كه اون به تو برسه ؟؟؟؟؟ اگه رسيد به نظرت خوشبخت ميشين ؟؟؟؟؟
نكن مريم جان ،نكن!!!
من اين راههايي رو كه رفتي رو رفتم ولي نتيجه نميده !! فكر نكن استثناعي !!! فكر نكن تو فرق داري !!!
پسري كه با وجودي كه تورو داره باز هم دوست دختر داره و تعجبش از اينه كه تو چه جوري تحمل ميكني !!! توي زندگيشم ( اگه سر بگيره ) راحت ميكنه اين كارو
چرا فداكاري ميكني ؟؟؟ واسه كسي كه قدر نميدونه !!! اگه آدم قدر شناسي بود و دوستت داشت هم زمان با تو چندتاي ديگه رو نداشت !!!
اصلا ملاك رو دوست داشتن قرار نده !!!
اونم من رو دوست داشت !!!واسه شروع دوباره ي رابطه خودش رو كشت !!!اومد در دانشگاهمون از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر تا منو بينه !!! كلي قول و قسم داد ولي ..........
نكن گلم نكن
ايني كه ميبينم تجربه ي من دوباره داره براي يكي ديگه تكرار ميشه آزارم ميده !!!!
ولش كن !!! اگه آدم درستي باشه مياد خواستگاريت !!! تورو خدا گوش كن !!! مطمئن باش ضرر نميكني !!! اگه ميخواي ادامه بدي بده ولي بدون بلاهايي به سرت مياد كه روزي صدبار آرزوي مرگ ميكني !!! هم طعم استرس رو بايد توي لحظه لحظه هاي عمرت بچشي !!! استرس اينكه بلاخره بهش ميرسي يا نه !!! استرس اينكه با خواستگارهات چي كار كني !!! استرس اينكه اگه خانواده اش قبول نكنن چي ؟؟؟؟
گلم اصلا خودش به كنار !!گيريم خوب !!!
ميدوني اگه خانواده اش نخوان چي ميشه !!! فكر ميكني كسي كه به خاطر مشكل ماليش قدم از قدم بر نميداره حاضره به خاطر تو از حمايت خانواده اش خودش رو محروم كنه ؟؟؟؟
عزيزم تو ميبيني ولي فكر ميكني درست ميشه !!! بهت ميگم اميدت واهيه !!! اين فقط يك آرزوي خوشه كه اميد به درست شدنش داري !! يه روياست !!!
اون همينيه كه داري ميبيني !!! به خدا اون همين آدمه !!! نميتوني تغييرش بدي
تموم كن ،زجرش زياده ولي بهتر از اينكه تمام عمرت حسرت بخوري كه چرا باهاش موندي ......
ببين گلم ميدونم الان عاشقي و حرفاي من خيلي واست نا اميد كننده است !!!
منم وقتي توي موقعيت تو بودم واسم سخت بود يكي بياد و با قاطعيت از اون بد بگه ، ميگفتم اينا از خودشون ميگن !!! انسان تغيير پذيره و ميتونه تغيير بكنه !!!
عزيزم آخه چه فشاري تو به اون آوردي ؟؟؟ مگه هدف تو از اين حرف كه بيا خواستگاريم دور شدن از اون بوده كه داره منت سرت ميذاره و گله ميكنه ؟ بگو هدف من از اون حرف رسيدن هميشگي به توعه !! من ميخوام واسه هميشه تورو داشته باشم و واسه اين اين حرف رو زدم !! مگه چيزي غير از اينه !!
بگو صبر ميكنم تا شرايط مالي تو جور بشه !! مگه شاغل نيست ؟؟؟ پس چي ميخواد ؟ نكنه ميخواد تا 10 سال ديگه شرايط مالي اش جور بشه ؟؟
اگه واقعا تورو ميخواد پس چرا تا رابطه ات رو باهاش قطع كردي رفته سراغ دوست دختر ؟؟؟
گلم فكر كن !! كسي كه هدفش ازدواج باشه !! كسي كه هدفش هوس نباشه !! اين كارهارو نميكنه !!!
عزيزم ميخواي تا كي استرس رسيدن به اون رو داشته باشي ؟ تا كي ؟
مثلا بگه 5 سال ديگه !!! هيچ فكر كردي تو 5 سال صبر كني و بعدش اگه نشد ميخواي چيكار كني ؟؟ تازه اون به كنار !! 5 سال زندگيت بايد بگذره به اينكه واي يعني به اون ميرسم يا نه ؟ يعني تا اون موقع سر به راه ميشه يا نه ؟ يعني كس ديگه اي باهاش هست يا نه ؟ يعني خانواده هامون مواقت ميكنن يا نه ؟ خوشبخت ميشم يا نه ؟؟؟
همش استرس !!
گلم آخه وقتي بهت وفادار نيست مطمئن باش تو نميتوني كاري كني وفا دار بشه !! من امتحان كردم !! من همه رو ديدم و چشمام رو بستم !! خودش واسم گريه كرد و گفت كه ميدونه چقدر آزارم داده و اگه جاي من بود كم ميوورد !! ولي با اين حال ديدي چي به سرم اومد !!! به خاطر يك حرف اونم حرفي كه حقيقت بود و از زبان خودش بود ، بد ترين توهين عالم رو به من كرد !!! اونم به خاطر كسي كه همه اعتقاد دارن پشيزي شخصيتش ارزش نداره !! به خاطر اون و حرفي كه به اون زدم ، توهيني به من كرد كه هيچ موقع يادم نميره !!!
گلم اين فداكاري ها فقط باعث ميشه كه اون فكر كنه تو اگه هزار جور غلط ناجور هم بكنه ، بازم باهاش ميموني !! گلم سردش ميكني !! مردي كه اينقدر عشق و فداكاري ببينه اونم قبل از ازدواج ، سرد ميشه !! سرد !! ديگه واسش جذابيتي نخواهي داشت ، ديگه واست محافظه كاري نميكنه چون ميدونه كه تو همه جوره ميخوايش !!! اگه واقعا پسر سر به راه و آقايي بود و باپيش ميگذاشت ، ايرادي نداشت اينهمه صبر و فداكاري ، حتي به عشقتون اضافه هم ميكرد ولي با اين اوصاف ....
ميدوني آخرش چيه : اينكه حس ميكنه كه تو سربارش هستي و اضافي ! فكر ميكنه كه تو محدودش كردي و نهايتا در حالي كه تو شديدا ميخوايش ، ميره و با هزار تا درد تنهات ميذاره !!!!
اگه يك پسر دختري رو بخواد !! بهش گله نميكنه كه تو چرا به من وقت نميدي ؟؟؟ تو چرا آزارم ميدي ؟؟ يا تو چرا نميگذاري با هم دوست بمونيم ؟؟؟ ناراحت نميشه !!!
گلم اون فقط با تو نيست !!! با چند نفره !! فكر نكن بعدا درست ميشه !!
شايد بگي الان جووني هاشو نكرده ولي بعدا درست ميشه !! بذار جووني هاشو بكنه ولي وقتي خوبي هاي منو ببينه ، خودش مياد سراغم ! من يه كاري ميكنم كه بفهمه مثل من توي دنيا واسش پيدا نميشه !! من يه كاري ميكنم كه درست بشه !! من يه كاري ميكنم كه ديگه سراغ اينجور چيزها نره !!
گلم از اينجور فكر ها نكن !!!
فقط آرامش خودت رو حفظ كن و بهش بگو : آقاي ... من نميخوام رابطه اي با شما داشته باشم ! اگه واقعا من رو دوستم داري ، راه رسيدن به من رو بهتون گفتم ! ديگه باقي اش به عهده ي شما ست !!
گلم اگه واقعا بخوادت كه عمل ميكنه !! اينجوري خودت رو علاف ميكني !!تو هر چقدر بهتر بشي اون پررو تر ميشه ، شايد در ظاهر بگه تو چقدر خوبي و بهتر از تو پيدا نميشه !! ولي توي ذهنش ميگه ، حالا كه تو اون رو اينقدر دوست داري و اينقدر عاشقشي !! و با وجود اينهمه ايراد هنوز باهاش موندي !پس خيلي بهتر از تو هم ميتونن اينجوري باشن ! توقعش ميره بالا .
فكر ميكنه سزاوارش بهتر از تو هستن !!!!
گلم فداكاري معني نميده ! اگه بخواد تورو اقدام بايد بكنه !! دوستي اشتباهه !!شما هم مثل من دقيقا داري احساسي عمل ميكني ولي وقتي احساست رفت كنار تازه همه ي بدي هاشو ميبيني !!!
باور كن راست ميگم .
رویا جون واقعا از شما ممنونم که اینقدر دلسوزانه تجاربتو در اختیار بقیه میذاری
مریم جون به حرفهای رویا گوش کن کسی که داره اینهمه برات توضیح میده کسی هست که تا همین چند وقته عاشق بوده و خودش هم حاضر نبوده بپذیره که داره راهو اشتباه میره چون تو اعماق وجودش دل حکمفرمایی میکرده و کاری از عهده راهنما ها و عقل برنمیوممده
پس تو رو به خدا بازم پستای رویا رو با دقت بخون و اشتباهتو تکرار نکن