-
سلام به همه دوستان... یکی از تجربیات من که شاید بدرد شما هم بخوره توی مسائل حقوقی بود که برای گرفتن حکم جلب چک برگشتی با وکلای مجموعه ..... همکاری داشتم و از تخصص و نحوه رسیدگی به پرونده ام رضایت داشتم. خواستم به دوستانی که ساکن غرب تهران هستن پیشنهادشون بدم.
-
سلام به همه عزیزان
یکی از تجربه های خوب من در زندگی این بوده که هروقت به چالشی دچار میشم و احساس آزردگی زیاد دارم به جای پرداختن به فرد مقابل و اتفاق از خودم بپرسم چه ضعفی دارم کهاین موضوع باعث ناراحتیم شده؟ هروقت عمیق میشم میبینم اوه چه چیز جالبی درباره خودم کشف کردم
چون تمام افعال اشتباه یا قبیح یا تمام احساسات ازاردهنده (به جز هرچی احساس که در مسیر بندگی خداست مثل غم برای شهادت حضرت زهرا ع)
حتما از یک ضعف درونی ادم بوده
-
سلام ، تا جایی که من به خاطر میارم از بچگی شاید بیش از بیست سال من عادت به ناخن جویدن داشتم و تا سن ۳۲ سالگی این عادت همراه من بود ، با کوچک ترین اضطراب ، فکری ، تنشی مدام ناخنم را می جویدم
همیشه به کسانی که ناخن بلند داشتند غبطه میخوردم تا به حال هم جدی تلاش برای ترک این عادت نکرده بودم تا اینکه تونستم با انگیزه ای که همسرم بهم دادند و همت خودم شعار خواستن توانستن هست رو به واقعیت تبدیل کنم و من الآن مدتی هست که ناخن نمی جوم . برای من ترک این عادت خیلی سخت بود اما شدنی بود و من موفق شدم ناخنم رو بلند کنم و با ناخن گیر ناخنم را کوتاه کنم :18:
-
سلام،
من در گذشته وقتی کسی باعث دلخوریم میشد و حقیقتا حق هم داشتم با یک واکنش ناپخته و خیلی احساسی خودم رو کنار اون شخص تخلیه میکردم،ولی بدی ماجرا این بود که واکنش تند من قبح کار طرف رو میپوشوندو من عوض اینکه دلجویی بشم باید ساعتها توضیح ودلجویی میکردم که اخرش بامقصر بودنم تموم میشد.
ولی یادگرفتم هرچیزی هم که خیلی خردکننده و ناراحت کننده باشه ولی باید یک زمان کوتاهی بین اون اتفاق و عکس العمل من باشه که احساسات ته نشین بشن و جملاتی که قراره گفته بشه با لباس آراسته به عقل و منطق به طرف مقابل منتقل بشه.:305::43:
-
وقتی پسرم کار بدی میکرد و یا واکنش بدی نشون میداد و با پدرش بحثش میشد طرف پسرمو میگرفت و باعث میشد دعوا و بحثو دلخوری پیش بیاد
الان یادش دادم خودش منطقی با پدرش صحبت کن و اصلا دخالت نمیکنم تا مسئله با آرامش حل بشه