-
سلام دوستان عزیزم
ایامتون به کام :72:
واقعیتش یه وقتایی فکر میکنم شاید مشکلاتی که از خودم برای شما میگم ریشه اش یه مشکل دیگه باشه که خودم خبر ندارم ... نمیدونم این کمالگرایی و بیشتر وسواس از کجا شروع شد ولی چند سالیه که دچارش شدم و در گذشته اینطور نبودم .
مشاور فقط میتونی برای لحظه ی الآنت بهت برنامه بده ولی روانشناش و روانکاو ریشه ای بررسی میکنه که متأسفانه به قول الهه جان اون کسی که حاذق باشه پیدا نمیشه و من اعصاب و روان خودمو دست هر کسی نمیدم .
یه بار یه مشکلی داشتم رفتم پیش یه روانشناس که تقریبا سرشناس هم بود ولی دقیقا همون صحبت هایی رو بهم گفت که مامان ها میزنن و یا اطرافیانت ....و کلی هم پول میگیرن .
بچه ها به این نتیجه رسیدم که توی زندگیم نیاز به تغییر دارم .... خودم یه جورایی احساس میکنم زندگیم باید بیشتر رنگ و بوی خدایی بگیره و باید ازش کمک بخوام ...همه چیز توی زندگی به نماز خوندن نیست کار های دیگه هم هست که باید بهش توجه بشه و من میخوام خودمو تغییر بدم ....
دیگه هم فعلا تاپیک نمیزنم تا یه کم با خودم خلوت کنم ببینم چند چندم با خودم تا به یه نتیجه ی خوبی برسم ....
برام دعا کنید دوستان خوبم تا موفق باشم .
-
کمال گرایی بیشتر ریشه از دوران کودکی داره . در اون دوران به طور پنهان رشد میکنه تا در بزرگسالی خودش را کامل نشون میده . اینجور نیست آدم دو ساله کمال گرایی بگیره که . ارتباط زیادی هم به عزت نفس داره .
اینکه میگی چند سال اینجور شدم را باید فکر کنی در چند سال قبل چه باورهای اشتباهی داشتی و پرورشش دادی که صدمه دیدی ،احتملا یه نظام فکری اشتباهی را برای خودت پرورش دادی و باهاش زندگی کردی و می کنی . مثلا هدف های غیر واقعی و دور از توانت . مشاور بهت ماهیگیری یاد میده .بقیه اش را باید خودت تلاش کنی .اکیدا تاکید دارم این هم برای کمال گرایی شماست . تو تاپیک هات گفتی روانشناسی خوندی . برو پیش استادات و ازشون کمک بخواه . قطعا اون ها افراد مختلف و خوب را می شناسند . جوینده یابنده است . اگه خوب پیگیری نکنی 10 سال بعد هم شرایط همینه و تغییر نمی کنه . قرار نیست معجزه خاص بشه . شعار را تبدیل به عمل کن و از همین امروز تلاش و پیشرفت را در جهت مثبت شروع کن . تو تاپیک هات الان دیدم همیشه اینو میگی ولی باز تاپیک جدید و مشکل ثابت .امیدوارم حل کنی اصولی . به هر حال موفق باشی سون.