مارال جان زودتر این بازیو تمومش کن که داری دستی دستی زندگیتو خرا ب میکنی . عزیزم خاهش میکنم این موضوع رو کاملا فراموش کن حتی دیگه ای دیتم چک نکن
نمایش نسخه قابل چاپ
مارال جان زودتر این بازیو تمومش کن که داری دستی دستی زندگیتو خرا ب میکنی . عزیزم خاهش میکنم این موضوع رو کاملا فراموش کن حتی دیگه ای دیتم چک نکن
عزيزم اشتباه پشت اشتباه. چرا داري دوباره تكرارش مي كني؟ از اول كارت اشتباه بود. نكن عزيزم با زندگيت بازي نكن. اين آزمايش خداي نكرده به نابودي زندگيت كشونده مي شه. نظرات دوستان و همچنين مدير همدردي بسيار مفيد و جامع بود. به آنها عمل كن و ديگه اين كارها رو نكن. اگه شوهرتم بفهمه كه باهاش همچين كاري كردي بدون كه بهت مي گه تو به من شك داري؟ و كار از ايني هم كه هست بدتر مي شه. شايد هم بهش شك داشتي كه رفتي اين كار رو كردي؟ اون با اعمال و رفتار اين چند روزه ات فهميده كه خودت هستي. خيالت راحت باشه. مردها خيلي زرنگ تر از اوني هستند كه ما فكرش رو مي كنيم.
مارال جان بهتره هر چی زودتر این بازی بچه گانه رو تمومش کنی
اگه همسرت بفهمه عواقب بدی داره
من نمی دونم چرا با دست خودت داری زندگیتو آتیش می زنی
چه لذتی می بری از اینکه همسرتو تحریک کنی و یادش بیاری که می تونه بهت خیانت کنه اگه خودش نخوار تو داری تشویقش می کنی
من برا خودت می گم
عزیزم دیگه تمومش کن و ادامه نده برات گرون تموم میشه بهتر فراموشش کنی و به زندگیت ادامه بدی مثل سابق انقدر هم شوهرتو بعنوام فرد غریبه تحریکش نکن
منم مثله بقيه دوستان ، تو رو از ادامه راه منصرف ميكنم !!! چرا كه اين كاري رو كه تو پيش گرفتي بيشتر به چاه مي مونه تا راه ...
پس اين كنجكاوي زنانه اتو كنترلش كن كه داره زندگيتو ، خودتو و احساساتتو به باد فنا ميده !!!!
مثلا ميخواي با بيشتر فهميدن به چي برسي ؟؟؟ گيريم كه شوهرت حتي اومد سر قرار و تورو ديد !!و براش مسجل شد كه تا حالا به زنش خيانت كرده ، اونوقت ميدوني ديگه آخر خطي و بايد به همه اون روزها و سالهايي كه با هم به خوبي زندگي كرديد يه خط بطلان بكشي و از زندگيت حذفشون كني ؟/ نهايتش اينه كه گفتم ...
پس اگه واقعا آخر اين قصه برات خوشايند تره ادامه بده ...
مارال جان دیگه بیخیال شو عزیز،تا همین جاش کافیه دیگه. دنبال دردسر میگردی ؟
بازهم میخوای امتحانش کنی؟ به نظر من درست نیست
راستش منم اگه بودم خیلی ناراحت می شدم و نمی تونستم راحت از کنار این قضیه بگذرم چون اصلا چت کردنش و حرف زدنش اونم میگین می خواسته هی قضیه رو به سکس بکشونه درست نبوده و منم خیلی ناراحت میشدم و یه جوری باعث عدم اطمینانم نسبت به همسرم میشد
اخه دوستای مهربونم چطوری تا اخر عمر به مردی که تو سالهای اول زندگیمون میخواسته بهم خیانت کنه اعتماد کنم توروو خدا بگید چطوری با اینکه اف گذاشته که نمیخواد رابطه سکسی داشته باشه اما تمام اون حرفاش که تو چت بهم زد یادمه تازه شایدم شک کرده از طرف منه و اونو نوشته البته من اصلا سوتی ندادم میترسم میخوام بدونم کجای این زندگی هستم نمیخوام بهش بگم من بودم میخوام ادامه بدم ببینم چقدر میتونه مقاومت کنه البته اگر نتونست مقاومت کنم نمیدونم باید چیکار کنم ازش متنفر بشم یا جدا بشم یا ادامه بدم تو یه شوک عمیقم خودمم نمیدونم دارم چیکار میکنم دیروز کلی جمله های عاشقانه بهم میگفت ولی اصلا گوش نمیکردم تو دلم میگفتم دروغگو نامرد پست
اگر دنبال غم و غصه و کارآگاه بازی هستی ادامه بده....
اگر نه ،یه بار دیگه مطالب مدیر و ما ها رو بخون
سلام
بی توجهی شما به توصیه مشاوره ای قبلی، نشان دهنده زمینه تجسس در شما بسیار قوی وجود داره و این خصوصیتی هست كه می تواند پازل از هم پاشیدگی خانواده را به كمك اشتباهات شوهرتان تكمیل كند.
اگر اینگونه پیش رفتید حتما طلاق بر این زندگی سایه می افكند و مشاوران از هم پاشیدگی زندگی شما را اینگونه تحلیل می كنند.
1 - مشكل شوهر در ایجاد فساد از طریق ارتباط با دیگران
2 - مشكل خانم در فساد از طریق تجسس
مهم نیست كه سهم كدام بیشتر یا كمتر است. اما زن و شوهر به هم می آئید. هر كدام به طریق قایق خانواده ای را كه در آن نشسته اید سوراخ می كنید و به نظر می رسد در سوراخ كردن هر دو شما مصر هستید.
و داد و فریاد سایر اعضاء نمی تواند به شما كمكی بكند.
ای كاش از طریق این پست به خودتون بیایید و متوجه بشوید در فرایند معیوبی كه شروع شده است شما هم نقش دارید.
من احساسهای شما را درك می كنم.
وضعیتی بسیار بدی هست.
اما این تصمیم با شماست كه چگونه می خواهید از این وضعیت خارج شوید.
احتیاج به ادامه این فرایند نیست.
چون همه چیز را می دانی. اكنون نوبت تصمیم گیری هست. كنجكاوی ها و تجسس های بیشتر از این منجر به وسوسه های بیشتر می شود و هر مردی یك آستانه ای دارد. پس اگر طالب زندگی خود هستید. باید ختم بازی را اعلام كنید و برای ترمیم مشكلی كه ایجاد شده است از طریق جلسات حضوری به بررسی و حل آن بپردازید.
خواهش می كنم این یكی پستم را حتما مطالعه كن. (منظورم مطالعه،دقت،تفكر، بررسی و عمل به این پست هست.)