RE: خانوم ها و دختران همدردی..!!
نقاب عزیز این کمی جای تامل دارد. یعنی اگر دختری سرکار نرود و خانه دار باشد نباید دلش یه همسر با خونه و ماشین بخواهد یعنی این حق را نداره؟و باید کم توقع باشد؟ولی اگر سرکار بره میتونه توقع داشته باشه!!!!.باور کنید شما مردها کافی ست یک روز از صبح تا شب را تک و تنها در خانه بمانید و بشورید و بپزید و نظافت کنید و از بچه ها مراقبت کنید آنوقت میفهمید که کار بیرون از خانه خیلی بهتر است.تا حالا شده فکر کنید خانه تان به این دسته گلی چه طور همین طور می ماند؟ تا حالا فکر کردید که یک زن خانه دار علاوه بر چیزهایی که گفتم گاهی چه کارهای چندش آوری در خانه انجام میدهد که شما مردها حاضر به انجام آن نیستید و آن را وظیفه زن میدانید(میتونی از مادرت بپرسی)؟ تازه کارهای خانه روتین وتکراریست و گاهی حالت از انجامش بهم میخوره مثل کار در بیرون نیست که تنوع داشته باشد یک روز کار کم باشد یک روز زیاد یک روز این ارباب رجوع یک روز دیگری.البته اکثر شما مردها میگویید که زن اگر کار کند نیازی به خرج کردن پولش در خانه نیست (در حالی که شاید واقعا این طور نباشه) پس اگر این طور است زن شاغل با زن خانه دار چه فرقی دارد؟ هرکس باید به اندازه ارزشی که دار توقع داشته باشد چه زن و چه مرد. مهریه هم این روزها شده ملعبه دست شما مردان که اول هزار تا سکه مهر میکنید اما موقع پرداختش دادگاه طرف شما رو میگیره و قسط بندی میکنه ماهی یک نیم سکه که تا نوه آدم هم باید منتظر دریافت ماه به ماه سکه ها بماند . . . پس این هم از مهریه. حالا شما مردان که جز پول درآوردن کاره دیگه ای بلد نیستید و به خاطرش همه چیز را چماق میکنید و تو سر زن ها میکوبید چقدر از یک زن توقع دارید؟
نقاب عزیز این شد حرف درست. منم با این حرف موافقم ولی اگر مرد زندگی واقعا مرد باشد و اهل کار. نه مرد بی جربزه و تنبل .
سلام دوستان. من مردي رو دوست داشتم كه اول از همه اخلاق داشته باشد. ايمان در حد خودش. (برام مهم بود)، دوستم داشته باشه و برام ارزش قائل بشه. پشتم باشه. دروغگو و خيانتكار نباشه. سالم باشه. جربزه كار كردن داشته باشه و بتونه گليم خودش رو از آب بكشه بيرون. من خواستگارهايي داشتم كه خونه و ماشين داشتند و همه چيزشون تكميل بود اما قبولشون نكردم. چون در درجه اول اخلاق از همه چي برام مهم تر بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مثل من
نقاب عزیز این کمی جای تامل دارد. یعنی اگر دختری سرکار نرود و خانه دار باشد نباید دلش یه همسر با خونه و ماشین بخواهد یعنی این حق را نداره؟و باید کم توقع باشد؟ولی اگر سرکار بره میتونه توقع داشته باشه!!!!.باور کنید شما مردها کافی ست یک روز از صبح تا شب را تک و تنها در خانه بمانید و بشورید و بپزید و نظافت کنید و از بچه ها مراقبت کنید آنوقت میفهمید که کار بیرون از خانه خیلی بهتر است.تا حالا شده فکر کنید خانه تان به این دسته گلی چه طور همین طور می ماند؟ تا حالا فکر کردید که یک زن خانه دار علاوه بر چیزهایی که گفتم گاهی چه کارهای چندش آوری در خانه انجام میدهد که شما مردها حاضر به انجام آن نیستید و آن را وظیفه زن میدانید(میتونی از مادرت بپرسی)؟ تازه کارهای خانه روتین وتکراریست و گاهی حالت از انجامش بهم میخوره مثل کار در بیرون نیست که تنوع داشته باشد یک روز کار کم باشد یک روز زیاد یک روز این ارباب رجوع یک روز دیگری.البته اکثر شما مردها میگویید که زن اگر کار کند نیازی به خرج کردن پولش در خانه نیست (در حالی که شاید واقعا این طور نباشه) پس اگر این طور است زن شاغل با زن خانه دار چه فرقی دارد؟ هرکس باید به اندازه ارزشی که دار توقع داشته باشد چه زن و چه مرد. مهریه هم این روزها شده ملعبه دست شما مردان که اول هزار تا سکه مهر میکنید اما موقع پرداختش دادگاه طرف شما رو میگیره و قسط بندی میکنه ماهی یک نیم سکه که تا نوه آدم هم باید منتظر دریافت ماه به ماه سکه ها بماند . . . پس این هم از مهریه. حالا شما مردان که جز پول درآوردن کاره دیگه ای بلد نیستید و به خاطرش همه چیز را چماق میکنید و تو سر زن ها میکوبید چقدر از یک زن توقع دارید؟
دوست من کمی خوت را کنترل کن. :305:
ما به کلی از سوال مورد نظر فاصله گرفتیم. بحث سر اینکه خانوم شاغل بهتره یا خانوم خانه دار نیست. بابا چرا همیشه به حاشیه ها می پردازید بحث سر این است که هر دو طرف یعنی زنان و مردان از توقع خود در زندگی کم کنند. ما این سوال را مطرح نکردیم که خدایی نکرده کسی را مورد توهین قرار دهیم یا از کسی دفاع کنیم. پس کمی در صحبت های خود جانب احتیاط را رعایت فرمایید. صحبت از زن ومرد نیست صحبت از انسانیته.
دوست عزیز نقاب : من یکی از دوستام مهریه اش یه شاخه گل سرخ و یک جلد قرآن کریم ، الان 4 ساله که با شوهرش ازدواج کرده اونم تو شرایطی که نه خونه دارن و نه ماشین و حتی دختر حاضر نمیشه که شوهرش پولی برای مخارجش بهش بده و خودش کار میکنه و خرج خودشو در میاره و تازه تو خونه مادرشم زندگی میکنه و اینقدر پسره رو دوست داره که حاضره تا آخر عمر با این شرایط طی کنه در ضمن خواستگارای خیلی پولدار داشته چون دختره خیلی خوشگله ولی خوب حسابی عاشق شوهرشه وتو دنیا فقط خودش و شوهرشو میبینه . من که خودم شرایطشو میبینم از تعجب شاخ در میارم
من اولين دخترى بودم كى اينجا نظرم را گفتم و منتظر شدم همه جواب بِدن بعد به آقاى sorena و نقاب يك چيزى را توضيح بدم.آقاى sorena كه فكر ميكنيد من شاهزاده khanumam
من وقتى در دوران راهنمايى بودم روزى يه كاره دستى درست كردم و به مدير مدرسه كادو دادم چون خيلى dooseshun داشتم و اين ايده در ذهن اين خانم مياد كه بازارچه تدارك ببينه و كارهاى دستى بچه ها اونجا به فروش برسه من در اون بازارچه ۷ سال پيش ۴۰۰ هزار تومن فقط سود كردم اين شد انگيزه استقلالِ من حالا اين همه سال زحمت كشيدم تونستم به عنوانِ يه دختر توى سنِ 19salegi خونه بخرم در كرج قسم ميخورم بدونِ هيچ كمكى از طرف پدرم....pedarbozorgam روزى بهم گفت اين كار و نكن به جايى ميرسى كه به ghodratet كه ايمان بيارى هر كسى رو قبول نميكنى،همين هم شده....چطور ميتونيد از من كه تا حالا خونه اجاره اى نديدم برم كسى رو انتخاب كنم كه منو ميبره خونه اجاره اى نه توقع بلكه من اصلا بلد نيستم توى اين شرايط زندگى كنم اگه ميگم آب تو دل tekun نمى خوره همين من كه تا خودمو شناختم ماشين زيرِ پام بوده ميخواى سواره اتوبوس بشم كه آخر بيايم سر kuftesho به شوهر بزنم؟يه ذره منطقى تر و با ديده بازتر هم به موضوع نگاه كنيد....من با اين ارزش بزرگ شدم كه پول به اجاره يعنى پول آشغال انداختن اگه شما كمى صبر كنيد ميتونيد هامون ۳۵ متر رو پيش خريد كنيد تا تموم بشه ارزشش بيشتر شده befrushid و خونه delkhahetun رو حالا با بالا و پائين كردن بخريد مگه دستور elahie كه ۲۵-۶ سالگى ازدواج konid؟۳۰ ازدواج كنيد تازه با دختر ۲۰-۲۲ ازدواج كنيد سر زنده و شاد باشه به شما هم اين شادى رو بده....اين كجاش بده؟به جاش همسر شما بخاطر پول اون انرژى كه ميتونه داشته باشه رو از دست نميده...... سوالتون رو به نظرم بهتر ارزیابی کنید.این ها توقع نیست......
نه برای شما و امثال شما بهتره که با یک فرد پولدار ازدواج کنید که انرژیتون رو از دست ندید شاهزاده خانوم!! که بابت سوارشدن به اتوبوس سر همسرتون سرکوفت نزنید!! اینم از اون حرفا بود. به هر حال من کم کم متوجه شدم دخترهای خوب هم فراووند. چیزی که اول توش مشکل داشتم.
سورنا تو راست می گویی،سورنا تو راست می گویی،سورنا تو راست می گویی،سورنا تو راست می گویی.
دخترا سوادشون بیشتر شده،دخترا سوادشون بیشتر شده،دخترا سوادشون بیشتر شده،دخترا سوادشون بیشتر شده.
بیکاری زیاد شده،بیکاری زیاد شده،بیکاری زیاد شده،بیکاری زیاد شده،بیکاری زیاد شده.
دخترا دیگر خیلی از خواسته های شوهران و مردان سنتی را نمی پذیرند،دخترا دیگر خیلی از خواسته های شوهران و مردان سنتی را نمی پذیرند،دخترا دیگر خیلی از خواسته های شوهران و مردان سنتی را نمی پذیرند،دخترا دیگر خیلی از خواسته های شوهران و مردان سنتی را نمی پذیرند.
چون به زنها ستم می شود،آنها هم از حربه مهریه زیاد بهره می جویند،چون به زنها ستم می شود،آنها هم از حربه مهریه زیاد بهره می جویند،چون به زنها ستم می شود،آنها هم از حربه مهریه زیاد بهره می جویند،چون به زنها ستم می شود،آنها هم از حربه مهریه زیاد بهره می جویند.
قوانین ما اشکال دارد،قوانین ما اشکال دارد،قوانین ما اشکال دارد،قوانین ما اشکال دارد،قوانین ما اشکال دارد.
زن یا دختری که کار می کند نباید از همسرش انتظار زیادی را داشته باشد.زن یا دختری که کار می کند نباید از همسرش انتظار زیادی را داشته باشد.زن یا دختری که کار می کند نباید از همسرش انتظار زیادی را داشته باشد.زن یا دختری که کار می کند نباید از همسرش انتظار زیادی را داشته باشد.
زن یا دختری هم که بیکار است،با این اوضاع ناجور اقتصادی همین طور.زن یا دختری هم که بیکار است،با این اوضاع ناجور اقتصادی همین طور.زن یا دختری هم که بیکار است،با این اوضاع ناجور اقتصادی همین طور.زن یا دختری هم که بیکار است،با این اوضاع ناجور اقتصادی همین طور.
مردان الان خیلی بدبخت و زیر فشارند،مردان الان خیلی بدبخت و زیر فشارند،مردان الان خیلی بدبخت و زیر فشارند،مردان الان خیلی بدبخت و زیر فشارند.
زنان باید قانع باشند و خد نیز برای زندگیشان مایه بگذارند و قوانین باید اصلاح گردد تا مرد هر غلطی دلش خواست نکند و دختران و خانواده هایشان نیز مدام مقدار مهریه ها را بالا نبرند و نباید از یک جوان اتظار بالایی داشت که همه چیزش کامل باشد.
زنان باید قانع باشند و خد نیز برای زندگیشان مایه بگذارند و قوانین باید اصلاح گردد تا مرد هر غلطی دلش خواست نکند و دختران و خانواده هایشان نیز مدام مقدار مهریه ها را بالا نبرند و نباید از یک جوان اتظار بالایی داشت که همه چیزش کامل باشد.
بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید،بس کنید.
بچه ها چرا همیشه می رید تو حاشیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقای سورنا- گردآفرید-سارا جون.
اخه این حرف های شما چه ربطی به موضوع داشت ؟؟؟ یک کم با دقت تر خواهشا جواب بدید.
گردآفرید حرفتو قبول دارم و قول می دم دیگه بس می کنم برای همیشه.....
دي شيخ با چراغ همي گشت گرد شهر
كز ديو و دد ملولم و انسانم آرزوست...
گفتند يافت می نشود جسته ايم ما ..
گفت آنچه یافت می نشود آنم آرزوست...