منظورتون رو متوجه شدم از اینکه گفتید آقایون نازک نارنجی بار اومدن!!! من هم مجردم!! با این فرق که مثل یه حمال برای اینکه خرج عروسی و زندگی و خونه و ماشینو .. رو در بیارم تا 11 شب کار می کنم. حتی انگیزه شام خوردن رو هم ندارم. فرق شما به عنوان یه دختر و من به عنوان یه پسر اینه که شما عشق و حالتون رو می کنید بعد ازدواج می کنید(چه زود بخواید ازدواج کنید و چه دیر!!) من برای ازدواج کردن باید از همه علاقه هام در همون دوران مجردی دست بردارم!!! متوجه حمالی شدید؟ این یعنی حمالی! اینکه شما اونقدری کار می کنی که با پولش الان نیاز داری(روزی 7-8 ساعت) من اونقدری کار می کنم که جونم در بیاد که اونقدری در بیارم که برم ازدواج کنم! این یعنی حمالی مرد!! الکی نگید مسئولیتها یکیه!! که10% آقایون هم مسئول نیستید. همون شب عروسی داماد بدبخت مسئول همه چیزه! خانوم عروس مسئول زیبا شدن و تو لباس عروسی طناز شدن!!
شما شب و روز می خوری چون اونی که در میاری لااقل دوره مجردی مال خودته! درآمد من حمال مال خونوادم هست. مال زندگی آیندم هست و.... من فکر همه چیزو باید کنم و شما فکر این که به کدوم از خواستگارهاتون که شرایطش به شما می خوره جواب بدین!! مسئولیتتون چیه؟ کسی نگفت شما محتاج شوهرید. همون طور که یه پسر نیست. من این دید احمقانه ای که تو ذهن مردم ما هست و یک مجرد رو حساب نمی کنند رو نقد می کنم. چرا من باید جون بکنم برای دختری که همون زمانی که من دارم جون می کنم با دوستاش می ره سینما؟ یا به این فکر می کنه به کدوم خواستگارش جواب مثبت بده! حرف من اینه