عشق از نظر من یعنی رسیدن به آرامش. عشق یعنی تکیه کردن و تکیه گاه بودن. عشق یعنی رشد کردن، بزرگ شدن. عشق یعنی برای هم بودن و با هم بودن.
نمایش نسخه قابل چاپ
عشق از نظر من یعنی رسیدن به آرامش. عشق یعنی تکیه کردن و تکیه گاه بودن. عشق یعنی رشد کردن، بزرگ شدن. عشق یعنی برای هم بودن و با هم بودن.
سلام ساحل جان
زیاد خودتو ناراحت نکن.واسه خیلیا از این مشکلات پیش میاد.بهش فکر نکن.
خوب شد همون اولش بهت گفت.اگه اون موقع که بهش وابسته میشدی میگفت اوضاع خیلی بدتر میشد.
تبریک می گویم معنای واقعی عشق همین است. اما منظور من از کنک بودن آن رابطه همان خوش آیند بودن و در عین حال تلخ بودن لحظه انتظار است همان لحظه ای که در عمق ذهن خود به او فکر می کنی و همان لحظه ای که نمی دانی آخر این احساس چی می شه.
منظورم از شعر این بود که.... نه تنها این تجربه . بلکه تجربه های زیادی برای شما ایجاد خواهد شد . ویژگی عشق همین است مثل هوا است همه جا موجوده تو قدری نفس هاتو جانانه بکش. ببین شوقی که در فراقه در وصال نیست.
شما خودتان می دانید که هر کس برای هدفش انگیزه ای دارد و انگیزه شما هم رسیدن به او و تایید کردن شماست. ولی این را بدانید هر انگیزه ای بعد از وصال عادی می شود و خاصیت خود را از دست می دهد و تنها انگیزه ای که می تواند همیشه تازگی داشته باشد عشق است. اگر منظورم را تا الان فهمیدید ادامه بدم.
بله نقاب عزیز می فهمم که چه می گویید. اما عشقی دلپذیر هست که حتی اگر به وصال هم نرسد اما دوطرفه باشد. عشق یک طرفه جز زجر و دل شکستن چیزی به همراه ندارد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
بله، خوشبختانه اون فردی صادق بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sara_star
دوست عزیز حرف شما درست. ببخشید یک مشکلی برایم پیش آمد باید از تالار خارج شوم. فردا ادامه می دهیم.
باشه دوست عزیز، مشتاق خوندن راهنمایی ها و حرفاتون هستم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
به نظر من خودت داری واسه خودت سختش می کنی در حالی که اینطوری نیست ، البته منکر این نیستم که عشق یه طرفه خیلی خیلی سخته ولی ادامش کارو خراب میکنه نه الان
ببینید من هنوز به مرحله عاشقیت نرسیده بودم. تازه میخواستم وجود یک نفر از جنس مخالف رو احساس کنم. مدت آشنایی ما خیلی کوتاه بود. و خوشبختانه زیاد درگیر احساسات نشده بودم. حس نخواسته شدن داره آزارم میده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط whisper
شما از طرف يك نفر خواسته نشديد! از طرف دهها نفر خواسته خواهيد شد! به اون حق انتخاب بدين. شايد ايشون صورت استخوني رو مي پسندن در حاليكه صورت شما در عين زيبا بودن استخوني نيست. اختلاف سليقه پيش اومده! به همين راحتي! سخت نگير خواهر من! شما لايق بهترين هستي