فاطيما جان ميشه لطفاً بعنوان يك خواهر بزرگتر منو ر اهنمايي كنيد؟ آدم از كجا بفهمه كه شوهرش اعتياد داره يا خير؟ يا قبلاً چيزي مصرف ميكرده؟ شما ميتونيد به من كمك كنيد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
فاطيما جان ميشه لطفاً بعنوان يك خواهر بزرگتر منو ر اهنمايي كنيد؟ آدم از كجا بفهمه كه شوهرش اعتياد داره يا خير؟ يا قبلاً چيزي مصرف ميكرده؟ شما ميتونيد به من كمك كنيد؟
ماندگار عزیزو خانم افسون تند رفتین. هر دوتون.
اقای سورنا هم که دیگه تکلیفشون مشخصه .
خواهشا بحث ها رو با هم قاطی نکنید و جبهه نگیرید. دوستان متاسفانه تازگی ها جو تالار خیلی بد شده و می در خیلی تاپیک ها می بینم که بعضی ها به خودشان اجازه می دهند خیلی راحت به نظرات سایرین تهین کنند. دوستان خوبم خواهشا آرامتر :72:
چه جالب خانوم افسون با اسم جديد در سايت حضور پيدا ميكنند .... ( آزاده فروزش )
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
............نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
zhrh عزیز بی خوابی توی شب ، بد خلقی ، کاهش و یا افزایش شدید میل جنسی، سستی و بی حالی در طول روز ، تعرق زیاد ، بی اشتهایی ، می تونه نشونه های اعتیاد باشه عزیزم دقت کن گفتم میتونه یک زن با دقت در وضعیت شوهرش باید راحت متوجه تغییرات جسمی و روحیش بشه ، ولی اینکه قبل معتاد بوده یا نه به این راحتی مشخص نمی شه عزیزم اگه واضحتر بگی مشکلت چیه بهتر میشه راهنماییت کرد .
ماندگار عزیز برات پیغام خصوصی گذاشتم.
نازنين جان منظور تو از اينكه ما تند رفتيم چيه ؟
خانوم افسون از نظري كه من دادم به اون خرده گرفتن من هم در پست بعديش پاسخ ايشون رو دادم . اينجا يه محيط كاملا مجازيه و به قول يكي از دوستان كه مي گفت شما پستت رو برايه نظر من باز گذاشتي من هم نظرم رو ميدم
اما اينجا يه عده تصور ميكنن با نظرات بي ربط و غير منطقيشون كه بعضا حرمتها رو زير پا ميذارن ، مي تونن فقط آمار ارسال هاشونو بالا ببرن كه زودتر اسمشون از تازه واردي به همدردي يا عضو فعال و .... تغيير كنه !!!!!!
اي بابا اين جا شده رو كم كني!
.به ما چه مربوطه يكي دوست داره پولش رو بده به شوهرش اون يكي دوست نداره دليلي هم نداره ما بخوايم توهين كنيم ما الان اينجا هستيم كه مشكل فاطيما رو حل كنيم نه اينكه براي بقيه تعيين تكليف كنيم.اميدوارم بعد از نظر دادن من كسي نياد و بنويسه طراوت نوشته:
فاطيما جان تو پست " تغيير اخلاق شوهرم " كاملاً توضيح دادم ولي كسي كمك چنداني بهم نكرد خيلي به هم ريختم احتياج به كمك دارم.