RE: همش داریم دعوا میکنیم
سلام آقاي شيشه اي. خيلي متأسفم براي خانومتون. بهتر از اين زندگي ديگه چي مي خواد. خدا انشاالله به راه راست هدايتش كنه. من كاملاً با نظر خانم شاد موافقم. شما علاقه زيادي بهش نشون داديد و ايشون دلزده شده اند. البته اكثر خانومها اين تيپي نيستند ولي از بخت بد شما خانم شما اينطوري از آب در آمده. كاملاً باهاش منطقي صحبت كن كه اگه به اين رفتاراش ادامه بده، رفتار شما هم تغيير خواهد كرد. و در اين قضيه هم محكم عمل كنيد. به اميد روزهاي بهتر براي شما دوست عزيز.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ببین دوست عزیز شما با دید درستی ازدواج نکردید. خانومها چون حساسترند!!!! نیازهای خودشون رو حق طبیعیشون می دونن و نیازهای شما رو محبت خودشون در حق شما!! واقع بین نبودید. چون نمی شناختید اونا رو. بهتره تغییر کنید و توقع محبت دیدن رو حذف کنید.مگر اینکه قصد طلاق داشته باشید! پس برای تدوام زندگیتون واقع بینانه زندگی کنید. لااقل این انتظارات که در عالم واقع برای کمتر مردی برآورده می شه رو حذف کنید
اصلا با نظر شما موافق نیستم. چون خانم ها حساس ترند هرکاری خواستن باید انجام بدن . پس احساسات من چی میشه؟ یعنی توقع محبت داشتن واقع بینانه نیست ؟ عجیبه که این حرف هارو میزنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط شعله
سلام دوست عزیز. نوشته هاتونو خوندم. اول از همه یه سؤالی دارم: چرا اسم "مرد شیشه ای"رو انتخاب کردید؟ فکر نمیکنید بهتر باشه یه "مرد آهنین" یاشین؟این اسمی که انتخاب کردید خیلی چیزهارو درباره ی شما نشون میده. چرا شیشه شدید یه با یه ضربه ی کوچیک بشکنید؟ با یه بی محلی افسرده بشید؟....
به نظر من بهتره شما اول خوب خودتو بشناسی و توی رفتارات و خواسته هات دقیق بشی. شاید، شاید یه کمی اونا نیاز به تغییر داشته باشن. اجازه بده بعد از اون درباره ی خانمت صحبت کنیم.
شاد و پیروز باشی
خدمت شما عرض کنم که شیشه نشکن هم داریم. بهتره بیشتر مطالعه کنین. اینکه اسم مرد شیشه ای انتخاب کردم برای اینه که با همه روراستم. نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی 2 رو نیستم. به کسی هم دروغ نمیگم. تاحالا یه دروغ هم به همسرم نگفتم. هرکی میشناسه اینو قبول داره.
دیگه اینکه خدمت شما عرض کنم که اگه اینجام برای اینه که از همفکری و تجربیات دوستان در جهت حل مشکلم استفاده کنم. من که نتونستم رفتار همسرم رو عوض کنم. تا حالا هم همیشه داشتم خودم رو با اون وفق میدادم. از اولش هم همینطوری بوده تاحالا. احتمالا بعدش هم همینطوری خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
مرد شیشه ای عزیز، اگه شما واقعا به این صورت که گفتین عمل می کنید، من از رفتار همسرتون کاملا متعجب شدم، آیا در ماه هر روز به این صورت برخورد می کنند یا فقط چند روز به این شکل هستن و باقی روزها نورمالن؟
این استنباط منه: من احساس کردم خانم شما دنبال چیز تازه ای در وجود شما میگرده، شاید شما یکجا کل عشقتون رو نثار خانمتون می کنید، شاید به این عمل شما عادت کرده و براش اهمیت قبل رو نداره، اگه خانم شما از این دسته از افراد باشه، بهتره که روشتون رو عوض کنید، این معنیش این نیست که بیشتر بهش عشق بورزین، روش ابراز علاقتون رو عوض کنید، شاید حتی اگه کمی متعادلترش هم بکنید بهتر باشه، قوانینی که برای زندگیتون گذاشتین رو عوض کنید، این قوانین تا وقتی مناسبه که یکطرفه نشده باشه، به هر حال ایشون اگه روانشناسی می خونن باید بیشتر از هرچیزی سعی کنن روی رفتار خودشون کنترل داشته باشن...
بهشون بگید که علاقه ای که الان شما بهش دارید به خاطر یک سری از اخلاقهای خوبیه که در وجود ایشون هست و می بینیدو امکان داره با از بین رفتن اون اخلاقها علاقه شما هم تغییر کنه، نباید طوری برخورد کنید که ایشون تصور کنن به هر صورتی که برخورد کنن شما همچنان ایشون رو دوست خواهید داشت این مسئله باعث سوء استفاده خواهد شد. برعکس اگه ایشون اطمینان حاصل پیدا کنن که میزان علاقه شما با میزان صفات خوب در وجود خودشون رابطه مستقیم داره سعی می کنه بیشتر حواسش به رفتارش باشه.
به هر حال برای شما آرزوی آرامش دارم، امیدوارم هر چه زودتر با همسرتون صحبت کنید و این دفعه اساسی مشکلتون حل بشه.
:72:
خانم shad
ممنون از حرفای خوبتون. با شما موافقم. همسرم همیشه اینطور نیست. بعضی مواقع رابطمون خیلی متشنج میشه. بازم میگم اگه من کوتاه نیام اون ول نمیکنه. شده 1 ماه هم دعوا کنیم براش مهم نیست. اما من اعصابم به هم میریزه. داغون میشم.
با حرفای شما موافقم. اگه میشه بیشتر راهنماییم کنین که چطوری باهاش رفتار کنم. اون مثل باروت میمونه. همیشه آماده انفجاره . من میخوام از این حالت درش بیارم. فقط همین. هر کاری هم که لازم باشه میکنم.
به توصیه های شما عمل میکنم ببینم نتیجه چی میشه.
منم برای شما آرزوی سعادت و شادی دارم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دینا. ه
سلام من فکر میکنم یه چیزی داره ادیتش میکنه که اینطوری رفتار میکنه وگرنه هیچ زن و نه هیچ مردی بی دلیل شروع به ازار طرف مقابلش نمیکنه که اگه می خواست به عمد و بی دلیل زندگیش رو خراب کنه اصلاً ازدواج نمی کرد یه پیشنهاد کوچولو هم دارم هم واسه شما هم واسه آقای memo6067البته اگه قابل بدونین اونم اینه که یه روز که از صبحش با خانومتون صحبتی نکردید ( منظورم اینه که برخوردی بینتون نبوده تا از اول روز ذهنتون به هم ریخته باشه ) عصر یا شبش یه لباس مرتب (ترجیحاً بهترین لباستون یا لباسی که می دونین خانمتون خوشش میاد بپوشین ) رو تنتون کنین یه دسته گل مرتب و شیک تهیه کنین والبته یه هدیه کوچولو ( بستگی به جیبتون داره ولی سعی کنید چیزی باشه که می پسنده ) برین دم در خونه دنبالش و ازش بخواین شب رو با هم برید بیرون اگه هر حرفی زد حتی ناپسند با لبخند جواب بدین و دنبال انتقام و ناراحتی نباشین یه رستوران یا هر محل دیگه ای که می تونین اروم باشین رو انتخاب کنید و وقتی رسیدین دستاشو بگیرین و بهش بگین عزیزم می خوام مثل روز اول عاشقت باشم و از اول شروع کنیم اگه هر بهانه ای گرفت فقط یه این شب رو لا اقل کوتاه بیاین و بگذارید راحت حرف بزنه و تو حرفش نپرید و همش بگین تو درست میگی عزیزم ( مطمئن باشید اگه ایشاا.. اوضاع درست شه میتونید به مرور زمان اونو متوجه کنید که شاید حرفای اون شبش همش درست نبوده )و ازش بخواین مثل روزاول باشه و.. شاید این روش یه کمی غرور شکنش و البته خرج داشته باشه اما یه چیز محشر داره اونم اینه که شما حداقل به خودتون ثابت کردید تمام تلاشتون رو برای آرامش زندگیتون کردید حتی به قیمت شکستن غرورتون . موفق باشید
من ازش میپرسم . بعد از دعوا که اصلا حرف نمیزنه. وقتی هم همه چیز آروم میشه بازم چیز خاصی نمیگه.مطمئن نیستم پیشنهاد شما مفید باشه. البته خرجش که چیزی نیست. همش فدای یه لحظه با هم بودن و محبت. اما با شناختی که من ازش دارم بدتر میشه. و دیگه اصلا نمیشه باهاش حرف زد. اگه چیزی رو یه بار پیشش بگی همیشه تو حرفاش و دعواها به اون قضیه استناد میکنه.
ممنون از وقتی که برای من گذاشتین.
اگه همیشگی نیست، دقت کنید ببینید در چه مواقعی بیشتر این اتفاقها می افته، منظور از نظر وضعیت فیزیکی خانمتون هست، چون معمولا خانمها به علت PMS یا سندرم ماهیانه ای که دارن در ماه چند روزی دچار بدخلقی و افسردگی میشن، ببینید اگه مربوط به این قضیه اس، با مراجعه به پزشک و مصرف دارو می تونید این قضیه رو کنترل کنید. اما اگه ربطی به این قضیه نداشت، باید سعی کنید از طریق دیگه ای عمل کنید.
من بهتون پیشنهاد می کنم که هم شما و هم خانمتون لیستی از خصوصیاتی که هنگام ازدواج در هم دیده بودین رو تهیه کنید، یعنی خصوصیات مثبتی که باعث شده بود این انتخاب صورت بگیره، و بعد هم لیستی از خصوصیاتی که الان وجود داره، ببینید کدوم یکی حذف شده و کدوم یکی اضافه شده، بدها و خوبها را جداگانه بنویسید، به این خصوصیات امتیاز بدین، ببینید وجود کدوم یکی از ضروریات رابطه خوب می تونه باشه، با همسرتون بشینید جدی صحبت کنید، بهش بگین که داشتن این خصوصیات باعث میشه که به زندگی دلگرم باشید، علاقتون روز به روز به ایشون بیشتر بشه و برعکس عدم وجود اونها باعث دلسرد شدن شما و از بین رفتن علاقه تون خواهد شد، از ایشون هم بخواین این کار رو بکنن، فقط سعی کنید قضیه رو به لجبازی پیش نره، برای اینکه بهتر نتیجه بگیرید و ایشون امید بیشتری برای بهبود رابطه داشته باشه، بهشون بگین که هنوز علاقه شما کم نشده و می ترسید با ادامه پیدا کردن این قضایا علاقه تون دستخوش تغییر بشه.. اینطوری ایشون حتی اگه اون لحظه عکس العمل خوبی نشون ندن اما مطمئن باشید به این قضیه فکر خواهند کرد و سعی در بهبود رفتارشون خواهند داشت...
مرد شيشه اي عزيز سلام....
اول بايد اخلاق نيكتون رو در زندگي تحسين كنم.... مردي كه اينقدر همسرش رو دوست داره و به فكر درست كردنه زندگيشه خيلي قابل تحسينه....
و اما من هنوز فكر ميكنم واسه راه حل نشون دادن و تصميم گرفتن واسه مشكل شما زوده....
شما خيلي خوب رفتارهاتونو با همسرتون توضيح داديد ولي اگه اشكالي نداره ميخواستم يه خورده از حرفا و گفته هاي خانومتون و رفتاراشو بيشتر توضيح بديد..... چون نوشتيد اون ساكته و شماييد كه هميشه آغازكننده ايد....
بهرحال اميدوارم بتونيد راه حل مناسبي را پيدا كنيد... ضمنا منم مثل همه با كتك كاري و فحش و دعوا مخالفم .... شما كاري كردين (منظورم هردوتونه) كه بقول قديمي ها روتون تو روي هم باز شده....
اما ماهي رو هر وقت از آب بگيرين تازه است.... توكلتون به خدا باشه و اميدوار باشين....
سلام برادر خوبم. می شه کمی هم از خودتون بگید؟؟؟ از چه چیز همسرتون انتقاد می کنید؟ چه کارهاییش شما رو ناراحت می کنه که کارتون به بحث کشیده می شه ؟؟؟ و روابطتتون با خانواده ها چه طوره ؟؟؟
تا اینجا من فقط می تونم بگم مطمئن باشید از چیزی ناراحته و رفتارهای شما رو بد برداشت می کنه که باعث این عکس العمل می شه. لطفا سوال هامو جواب بدید تا بتونم نتیجه گیری بهتری کنم. موفق باشید
اگه مربوط به قضیه ای بود که گفتم این مطلب رو مطالعه کنید
درباره PMS
دوست عزیز
شاید شما هر دو نفر دارید با هم لجبازی میکنید ، یا همسرتون احساس می کنه شما برای اون اهمیت قائل نمی شید مثلا همین دعوای اخیرتون بیشتر شبیه یک اجبازی دو طرفه بوده ، کمی ب ارامش بیشتر با همسرتون بر خورد کنید سعی کنید بیشتر محبت کنید و اونو متوجه رفتار های نا منابش کنید موفق باشید .