خدمتتون عرض کردم "حتی" اگر اصلا ظاهر هم براش مهم نباشه اون مشکلی که نوشتم پیش میاد نگفتم ظاهر معیار پسرها نیست یا پسرها هیچ معیاری ندارن! گفتم "حتی" اگر کسی به قصد کامل شدن دین هم بخواد فقط ازدواج کنه (به فرض معیار ظاهری نداشته باشه و کم توقع باشه؛ "به فرض") اون مشکل طیف گسترده علاقمندی به خانمها ممکنه براش پیش بیاد. و میتونه مشکل ساز بشه (نه الزاما) حرف من این بود که کم توقعی مرد نباید این اطمینان خاطر کاذب رو برای خانمها بیاره که پس بعد از زایمان مشکلی پیش نمیاد. و از اون طرف هم سخت گیری مرد نسبت به ظاهر دختر مورد نظرش نباید دلالت بر غیرقابل اعتماد بودن بشه. این تحلیل درست نیست. حرف من این بود.
عشق و دلبستگی و تعهد هم بعد ازدواج به اون میزانی که خدمتتون عارض شدم پیش میاد نه قبل ازدواج که هنوز فرایند انتخاب صد در صدی نیست و دارن دو طرف هم رو بررسی میکنن! دلیلی نداره در این مقطع دو طرف از اولویت های مهمشون بگذرن. (اینکه چرا مو انقدر اهمیت داره رو دوست خوبمون جناب مهرداد تحلیل خوبی کردن) و البته این حق مرد هست که ملاک های ظاهری براش بیشتر از خانم اهمیت داشته باشه (به دلایل مشخص و هزارساله که منم نمیتونم بازش کنم اینجا) قبل ازدواج بهتره این نوع سخت گیری ها نسبت به معیارهایی که اولویت بالایی دارن اعمال بشه که بعد ازدواج بخاطر همچین مسائلی مشکل پیش نیاد. صراحت در این مسائل خیلی مهمه و شعار اینکه ظاهر انقدر مهم نباشه به دختر توهین میشه و غیره هم فایده ای نداره بهرحال برای هرکسی معیارهایی خیلی مهمه.
مردها برای ماه گرفتگی نظرشون نسبت به کسی که بهش علاقمند شدن برنمیگرده (ممکنه مردی از جای دیگه ای از زن بعد عقد ناراضی باشه ولی همچین چیزهایی رو بهانه کنه یا در کل علاقه خاصی پیدا نکرده باشه یا شخصیت متزلزلی داشته باشه یا دچار استرس ازدواج شده باشه و...) ولی ماه گرفتگی "به تنهایی" علت سرد شدن هیچ مردی نمیتونه باشه. یکم حس میکنم دیدتون نسبت به مردها تیره و تار هست. دیدتون رو خوش بینانه تر کنید مرد هم آدمه احساس و عقل و شعور داره زنی که با عشق و علاقه میگیره رو برای یه ماه گرفتگی که بیخیال نمیشه گاهی حتی همون چیزها علاقه شدید ایجاد میکنن نه بخاطر ماهیت فیزیکیش بخاطر اینکه صرفا همسرت رو دوست داری و اون علامت هم برات زیبا تجلی میکنه! خال همینطور ضایعه پوستی حتی همینطور هرچند که تمام این ها با علم امروز قابل اصلاح و برداشتن هستن و مشکل محسوب نمیشه که کسی بخاطرش ازدواج بهم بزنه.
اجازه بدید در این زمینه دیگه اینجا بحث نکنیم چون تاپیک دوستمون بیراهه میره. موفق باشید.