RE: نقش يك دختر در قبل از زندگي مشترك؟
سلام عزیزان. موضوع جالبی مطرح شده. ولی چرا همه تقصیر را بر گردن دیگری می اندازند. درسته که ما مرد ها (البته من هنوز پسرم) توانایی ازدواج و تشکیل خانواده را تا 30 سالگی هم پیدا نمی کنیم و اگر هم در 30سالگی پیدا کردیم به دنبال دختر 19 یا 20 ساله می گردیم و این خود مشکل بزرگی هست اگر دقت کرده باشید تمام مردان چون نمی توانند زود ازدواج کنند وقت ازدواج هم به دنبال دختر کوچکتر می گردنند و مشکلاتی که از این فاصله سنی ایجاد می شود جای خود. اما من در صحبت های شما دوستان عزیز همه را مقصر دیدم جز دولت و جامعه خودمان. خوب شما میگید خانواده ها با این سخت گیری مانع ازدواج می شن ولی آیا فکر کرده اید وقتی تورم و بیکاری و وضع بد جامعه بر خانواده ها فشار وارد می کند خانواده ها هم جز این سخت گیری ها کاری نمی توانند بکند. چرا کسی نمی گوید آقای گرد آفرید چرا با این مدرک بیکار است؟ مسبب این بیکاری کیست. جوانی که بیکار است چطور می تواند ازدواج کند. بنظر من جامعه ما هیچ گونه توجه و برنامه برای جوانان خود ندارد.
تو رو خدا اروم باش /ببین این مشکلی که میگی وجود داره اره هست ببین فبلا چقد شرایط ازدواج راحت بوده و حال با هزار بدبختی خودت اینارو خیل بهتر از من میدونی /ایا مشکل از جامعه ما نیست به قول تو همون بابا دختره/پس چرا گردن اون دختر بدبخت و کلا زنا میندازی
مطمئن باش تو الان خواستگاری خیلی از دخترا که بری اون دختر رو بهت میدن ولی بستگی داره که از چه خونوادهای باشه
اگه از اون پول پرستا باشه نه
در نهایت سورنا با خودت کنار بیا
تا تو ایران باشی وضع مالیت همینه مگر اینکه بری خارج وضعت دگرگون میشه
پسردایی من دکتره تا تو ایران بود اه تو بساط نداشت حالا رفته خارج ماهی 6000 دلار در میاره
مقایسه کن
عزیزم وضع مملکت ما اینه باید با خودمون کنار بیایم
تو یه بحثی بهت گفتم بعضی چیزا راه حل نداره و باید کنار اومد همینه
نذار فکر کردن مداوم به این چیزا نابودت کنه
اگر هنوز خیلی به خانواده و خاک کشور وابسته نشده اید،بروید خارج و زندگی تشکیل دهید.مینا خانم اگر چیزی را می شنوید بکوشید تا منبع درستش را یافته و به صدق آن پی ببرید.هیچ کجای دنیا این قانون نیست که اگر یکی از زوجین به دیگری خیانت کرد،آن دیگری هم می تواند به او خیانت کرده یا هر کاری دلش خواست بکند.یعنی مثلاً زن در عین بودن با همسرش با مرد دیگری هم می تواند باشد.
اون خانوم اگه پاشه و نیاد بگه به من چی! دندش نرم ! و خودش به شروع زندگی خودش کمک کنه نه فشار روی من و امثال من زیاد می شه نه خودش مجرد می مونه. مشکل اینجاست که خانومها شدن کوه غرور. آخه برای چی؟ چرا انتظار می ره که یه مرد همه شرایطو فراهم کنه خانوم بیاد قدم در خونه بخت خودش(البته شایدم بدبختی هردوشون) بذاره.
به هر حال من روز به روز دارم متنفر می شم از پاک موندن و بودن خودم.اصلا از خودم.به گزینه ازدواج فکر می کردم. حتی فردی هم نظر داشتم . اما دیشب فکر می کردم که چی بشه. که 3-4 سال کار کنم. بیام به نداری محکوم بشم. که .... اصلا پاک باشی که چی؟ اونور آبیا که نیستن همشون جون دادن؟ پسرهایی که هرزگی می کنن بدبختن؟ برای زمان پیریشون هم فکرشونو کردن. می رن یه دختر جوون می گیرن با پولشون. اصلا غلط کردم که پاک موندم. دیوانه بودم... شدم یه آشغال عصبی و تحمل ناپذیر. با هزاران عقده. گند آفرینشو با هم بزنن.
sorenaجان چرا این قدر بی امید حرف میزنی. متاسفانه نه تنها توقع خانوم ها بلکه توقع همه از زندگی بالا رفته و مغرور شده ایم. درسته که سن من کمه و کاملا نمی توانم شما را درک کنم اما دوست من صبر کن. از پاک بودن خسته نشو. ببین تو پاکی وضعیتت اینه اگه پاک نباشی که وای به حال و روزت.
و من به شما اطمینان می دهم تا وضع و سیاست جامعه ما این چنین است هیچ مشکلی علاوه بر این که حل نخواهد شد بلکه بیشتر هم می شود. این سخت گیری های خانواده و بالا رفتن توقع افراد همبستگی زیادی با اوضاع جامعه داره . شاید بهتره در این مورد سکوت کنم.
سلام ،قسمت شد که من یکی دیگه از موضوعات شما رو بخونم،وقتی همه رو خوندم خیلی دلم گرفت. واقعا با شما همدردی میکنم، هر چی باشه این جا کلبه ی همدردیه ماست.
منو ببخشید که اگر در تاپیکهای قبلی زیاد نتونستم با شما همدردی کنم.الان بهتر احساس میکنم که شما چی میگید.
ولی ...سورنا،برادر من تورو خدا اینطور حرف نزنید شما دیگه این حرفارو نزنید حیفه به خدا حیفه...
البته مطمئنم که از روی عصبانیت بوده و در لحظات عادی از پاک بودن خودتون ناراضی نیستید.
خدا جای حق نشسته،اگر الان سختی بکشیم خیلی بهتره،مطمئنا بعدها اگر خدا بخواد بهتر طعم شیرین خوشبختی رو میچشیم. شاید این جمله کلیشه ای شده باشه ولی باید باور کنیم از ته دل باور کنیم که بعد از هر سختی آسانی است.
نقاب
عزیز دل من
وقتی یک دختر همچین شرایطی رو می بینه. وقتی می بینه که کسی که اونو دوست داره تا اینجای زندگیش اینقدر سخت گذشته و چقدر رویاها رو که امکان رسیدن بهشون رو هم داشته(کافیه به ازدواج فکر نمی کرده درآمدش کفاف خیلی چیزها رو حتی به صورت تفریح سالم=مثل سفر و... می داده) چطور دلش میاد به جای کمک کردن به اون ، توقعاتشو از زندگی به رخش بکشه؟ چطور دلش میاد برای کسی که 5-6 سال از بهترین سالهای زندگیش رواز کله سحر تا آخر شب جون می کنده که به شرایط ازدواج خودشو برسونه ازطلا و جواهر عروسی و امید یک دختر و آرزوهایی که یک دختر از شب عروسیش داره و... حرف بزنه؟اون که می بینه این شرایطو!! اون که کمک نمی کنه لااقل درک کنه تو این کشور مسخره چقدر نون حلال درآوردن سخته!!... من نمی گم سنتون کمه می گم باورهای احساسی رو بذار کنار. واقعیت چیز دیگریست!!
واقعا امروز سراپا خستگی بودم. فکر می کنم کلشو اشتباه رفتم. کلشو. هنوزم دیر نیست. میشه مثل بقیه کسایی که خوش می گذرونن زندگی کرد..
گرد آفرید عزیز تو آلمان همچین چیزی هست یکی از اقوام نزدیک خودم در آلمان این اتفاق براش افتاده و چون آقا ایرانی بوده وبه غیرتش بر خورده برگشت به ایران
sorenaجان من با دید احساس به مسایل به خصوص مسله ی مهم زندگی یعنی تشکیل زندگی و ازواج فکر نمی کنم . شما می گویید ما باید از صبح تا شب جان می کنیم بعد هم خانوم ها توقع خرید طلا و جواهر و گرفتن بهترین عروسی را دارن حرف شما درست . اما نه همه خانوم ها من در خانواده خود خانونم هایی را می شناسم که در بدترین وضع مالی همسرشان در کنارش بودند و حال او و همسرش در بهترین وضعیت هستند. حرف من این است که چه عاملی باعث شده است توقع خانوم ها از زندگی اینقدر زیاد باشد؟ من می گویم چرا همه تقصیرها را گردن خانوم ها بندازیم. پس این جامعه ما چی؟ اگر این جامعه که من و شما در آن زندگی می کنیم فقط قدری فرهنگ سازی و توجه بیشتری به جوانان داشت الان وضع این نبود. توقع خانوم ها و خواسته ی آنها با این وضع جامعه ای که ما در آن زندگی می کنیم باید هم زیاد باشد و من هم انتظاری بیش از این از آنها ندارم.