برادر بسیار گرامی ام جناب ابراهیمی نازک دل
شما وجود دارید و هستید پس موفق هم اگر بخواهید می توانید باشید و قطعا موفق هستید و در تالار به حضور شما نیاز است و همه ی دوستان دوستتان دارند و این یعنی یک پیروزی بزرگ . موفق باشید برادر نازک دل
نمایش نسخه قابل چاپ
برادر بسیار گرامی ام جناب ابراهیمی نازک دل
شما وجود دارید و هستید پس موفق هم اگر بخواهید می توانید باشید و قطعا موفق هستید و در تالار به حضور شما نیاز است و همه ی دوستان دوستتان دارند و این یعنی یک پیروزی بزرگ . موفق باشید برادر نازک دل
عملکرد محمد ابراهیمی در تالار بگوید
سلام
با اجازه همه ی پیشکسوتان
به نظرم ایشون درتالیف قلوب اعضا نقش اساسی دارن ...بسیار صلح جو ...مهربان وگزیده گو که این برام خیلی جالبه ...!
این گل های زیبا برای شما..دیدیم یه دسته گل کمه براشما!!!
http://z.about.com/d/gardening/1/7/T...hzad_Rose2.jpg
[align=justify]محمد ابراهیمی عزیز،
شما برای من یک معما هستید. خیلی دلم می خواست به جای پرسش در مورد عملکردتون، یکم از خودتون می گفتید.:82:
در مورد عملکرد: شما همیشه سعیتون بر این بوده که قلب اعضاء تالار رو به هم پیوند بدید. و در این مورد موفق هم بودید. خیلی وقتها ما به توجه نیاز داریم، و من همواره شاهد بودم که شما به همه دوستان توجه دارید و در موقع لزوم قلبشون رو با مهرتون گرم می کنید.
من هم مثل همه بچه های همدردی، قدردان زحمات بی دریغ شما هستم. :72:[/align]
سلام:72::
به به محمد ابراهیمی تالار دست به نقد خود زده است......
هم تالاری و برادر محترم:
انتقادانه صحبت کنیم یا سپاسگذارانه!!!:P
به هر حال من ترجیح می دهم اول سپاسگذارانه صحبت کنم ......
حضور شما در تالار خلاصه می شود در یک کلام:ساده و کم گوی....
همیشه روزهای اول با خودم می گفتم ایشون چطور انقدر تلگرافی صحبت می کنند ولی امروز معتقدم همین تلگرافی صحبت کردن شما موجب شده است شما محمد ابراهیمی باشید....نه دوست من؟؟
به هر حال از تمام صحبت ها که بگذریم ..همدردی...دلسوزی و همراهی شما در تاپیک ها ستودنی است...گاهی که نیستید تا تاپیکی بزنید انسان دلش برای ان همه تلگرافی ها تنگ می شود و گاهی.....
و من به نوبه خودم برای تمام تلاش ها و فعالیت های شما از دیروز تا امروز سپاسگذارم...
اجازه دارم یک انتقادی بکنم دوست من:301::
من از ابتدا عضویتم با اینکه صندلی داغ قدیمی را خواندم و اطلاعاتی به دست اوردم دوست داشتم به شما بگویم که محمد ابراهیمی عزیز باید از جایی شروع کند ....همیشه صحبت های کوتاه اثر گذار نیستند ..دوست من با تمام سختی که ممکن است وجود داشته باشد شروع کن ازز همین امروز و هر روز سعی کن در تاپیک هایی ایجادی به جای یک خط دو خط بنویسید و به آن اضافه کنید ..کم کم روزی می رسد شما هم مانند سایرین در بحث های داغ شزکت می کنید و ما کمی از تفکرات حاکم بر ذهن شما آگاه می شویم دوست من....
من منتظر دیدن تلاش های شما هستم...از امروز اگر دوست دارید ننویسید منم موافقم ..بنویسید منم موافقم زیرا......
و آن را ادامه دهید دوست من ...باشه....
من خواهان حضور پررنگ شما در تالار هستم ..پر رنگ تر از هزاران روز گذشته.....:72:
موفق باشید....
سلام..
آقای ابراهیمی ,باید نمره بدیم؛یا اینکه + (مثبت) خب بذارید ببینم؛:303:
آقا شما از 20نمره 20 گرفتی که هیچ تو خودت هم نمره بیستی؛
گاهی اوقات ما هم کم لطفی میکنیم,:305:
محمد ابراهیمی ,تا آنجا که در توانش بوده و هست ،سعی بر آن داشته تا برای تالار و هم تالاری هایش کم نگذارد؛ گاهی اوقات با انتقادهای سازنده اش ,بیشتر با تاپیکهای تقدیر و تشکرش؛ و وووو
محمد جان درود بر صداقت و قدرشناسی ات
البته ناگفته نماند لطف دوستان دیگر هم در این تاپیک شامل حال محمد عزیز شده
محمد ابراهیمی در تالار موفق بوده؟
سلام
قلبی پاک و صاف و زلال
روحی بی آلایش و روان
رئوف و مهربان
گزیده گویی صادق
گاهی هم دل نازک و زود رنج ، اما زود هم دلش آرام می گیرد ، چون در قلبش کدورت و غم دوام نمی آورد
محمد عزیز :
همیشه همینطور باش
این هم یه دسته گل تقدیم به شما به خاطر صفای وجودتان در تالار همدردی
محمد ابراهیمی گرامی کارت درسته . عملکردت هم خوب بوده . تاپیکهای خوب و مهمی هم ایجاد کردی . بچه های تالار هم خیلی دوستت دارن :72:
آقاي محمد ابراهيمي محترم
تو خودت نمره ي بيستي برادر ......
سلام و احترام از همه دوستان به من محبت داشتند تشکر و قدردانی می کنم از خانم 1380 انتقا دی سازنده داشت تشکر و قدردانی می کنم انتقادی خوب عالی اموزنده بود من با انتقادی شما موافق هستم سعی می کنم در تاپیک به جای یک خط چهار خط بنویسیم من تلاش در تالار زیا د می کنم در تالار حضور پر رنگ تر می کنم خانم 1380 اتنتقا دی دادید من موافق هستم انتقادی خوب عالی بود انتقا دی گوش می کنم و انجام می دهم خانم1380 که به من محبت داشتید تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72::72: