-
RE: اختلاف سطح تحصيلي
علاقه و ابراز حقیقی اون بهترین راهه اما بهتون پیشنهاد می کنم قبل از انجام هر کاری با یک مشاور مشورت کنید، اجازه بدید یه مدت روابط شما زیر نظر مشاور باشه و هر دوتون با هم حضور داشته باشید، اینطوری ایشون هم بهتر به قصد قلبی شما پی می برن. بهتره جریان خانواده تون رو هم کم کم با ایشون در جریان بذارید، برای این کار هم از مشاور کمک بخواین، به هر حال مشاور با جلساتی که با ایشون میذارن بهتر از هر کس دیگه ای به روحیاتشون واقف میشن و به شما شیوه صحیح رو نشون میدن.
:72:
-
من بهشون رسمي پيشنهاد بدم. يعني ازشون خواستگاري كنم؟ يا اجازه بدم ايشون هم به شناخت برسند و بعد؟ يعني فقط پيشنهاد دوستي؟
-
سورنای عزیز قبل از انجام خواستگاری رسمی بهتره یکی دو جلسه حتما مشاوره رفته باشین، بهتره اول از احساستون باهاشون صحبت کنید، اصلا ببینید ایشون تمایلی برای شناخت بیشتر شما دارن یا نه. برای خواستگاری کردن که خانواده تون میان؟ یا حتی برای خواستگاری هم پا پیش نمیذارن؟ به هر حال اگه دیدید ایشون هم تمایل به آشنایی بیشتر به منظور ازدواج با شما رو دارن کم کم این قضیه رو با خانواده تون هم مطرح کنید. امیدوارم خانواده تون این قضیه رو بپذیرن و ایشون رو به عنوان عروسشون که نه به عنوان دخترشون قبول کنن...
-
شاد بسيار ممنونم. مانند يك خواهر بزرگوار به من كمك كرديد و فكر مي كنم به ديگران بسيار. مي شه دوباره رتبه مثبت داد؟!!
:D
-
ممنون سورنای عزیز، من فقط چیزی که فکر کردم می تونه براتون مفید باشه رو گفتم، امیدوارم که نتیجه بگیرید..
:72: :72:
-
من يكبار با خواهرم نه راجع به خودم كه همين طوري گفتم موضوع رو به شوخي" نظرمامان راجع به اينكه من با يك زن مطلقه ازدواج كنم چيه. اگر اون تمام معيارهامو داشته باشه" گفت مامان پسرشو مي بوسه مي ذاره كنار!!! شايد خواستگاري هم نيان. اصلا گيج شدم. تا آخر همين هفته موضوع رو به خواهرم مي گم ببينم چي كار مي شه كرد.
-
خودت رو بسپار دست خدا ازدواج خیلی هم که ما جونا سختش میکنیم سخت و وحشتناک نیست ما خیر سرمون اشرف مخلوقاتیم خدا به همون زبون داده که حرف بزنیم و دوتا گوش داده که بیشتر حرفای دل همدیگرو بشنویم پسر خوبی هستی امیدوارم خدا بهت کمک کنه و مطمئن باش که کمکت میکنه حتی اگه تو ازش نخواسته باشی ..
-
ممنونم
من هم به خدا سپردم. اميدوارم لياقت رسيدن به اون خانوم رو داشته باشم. تا چي پيش بياد
-
بهتر نیست با خود مادرتون به صورت کاملا دوستانه صحبت کنید؟ وقتی یک سخن دهن به دهن مطرح بشه احساس و جاذبه خودش رو از دست میده، البته من نمی دونم شما بهتر میدونید وضعیت ارتباط در خانواده تون به چه شکله.
یه پیشنهاد دارم، این آیه خیلی به من آرامش داده و کمکم کرده، شاید برای شما هم خوب باشه، آیات 25 تا 28 سوره طه،
رب اشرح لی صدری و یسر لی امری ....
میتونم بگم این آیات برای من کار معجزه رو کردن واقعا باعث آرامش میشن اگه به معنیش هم توجه کنید متوجه می شید:
پروردگارا شرح صدرم عطا فرما و کار مرا آسان گردان و گره را از زبانم بگشا تا مردم سخنم را خوش بفهمند.
قبل از صحبت کردن با مادر یا خواهرتون این آیات رو توی دلتون بخونید حداقلش اینه که با آرامش لازم صحبت می کنید.
-
ممنونم. من مي خواستم ببينم مزه دهن مادرم چطوريه( نه اينكه خواهرم با اون صحبت كنه=خواهرم واقعا راز داره) بعد باهاش صحبت كنم.
شبتون بخير. خيلي ممنونم