نوشته اصلی توسط
sahar.66
سلام عزیزم
نوشته ی شما روخوندم.
بیینین فکر میکنم در برخورد با کسانی که شما رو دوست دارن خیلی خوب ظاهر نمیشین!
من در صحبتت درباره نامزد قبلیت همش منتظر بودم اینو بخونم فلانی اخلاقش فلان بود... فلان کار رو کردن و ....
اما دیدم واقعا درخواست آنچنان عجیب و زشتی نداشتن.
بالاخره هر کسی شب نامزدی، عقد یا عروسی در بهترین شکل ظاهر میشه و اینکه در اون عکس ها فیلم ها و جشن همسر هم حقی داره که با بهترین نحو برگزار بشه...چون بالاخره از خودش تا خانوادش آرزوی چنین شب باشکوهی رو دارن و سنگین هست اگر طرف مدام نگران از این باشه فلانی منو ببینه!
من یاد دختر عزیزی افتادم که ایشونم در شب نامزدی اشتباه شما رو مرتکب شدن و الان چهل و خورده ای سالشون هست !
با وجود شغل خوب، داشتن خانه و ماشین متاسفانه هنوز ازدواج نکردن خیلیم خوشقیافن! اما خب مردم عادی نمیتونن با این رفتارها کنار بیان.
اینکه خیلی سخت میگیرین و باید و نباید میگذارین پسندیده نیست .
من میدونم یکسری اعتقادات دارین و این برای امثال منم ارزشمنده اما قرار نیست جوری رفتار کنید که مردم از شما حساب دیگری ببرن و بترسن!
اگر چنین مسایلی براتون مهم هست فکر میکنم تا حدودی باید دور افراد عادی رو خط بکشین و در مکان هایی فعال باشین که افراد مذهبی حضور دارن و اونها قطعا با شما در این مسایل مشکل نخواهند داشت.
مکان های زیارتی، سفر با کاروان های فرهنگی، مذهبی، شرکت در جلسات قرآنی ، شرکت در کانون ها و برنامه های فرهنگی، مذهبیو ...:72: