-
سلام
من هفته پیش با یک بزرگواری تلفنی صحبت میکردم، تلفن ما چون به درازا میکشید، ایشان اعلام کردند که بعد از ادامه صحبت رو ادامه بدیم که از کارتون نشید.
تلفن رو که قطع کردم به واحد دیگره رفتم چشمم به کتابی خورد که به عنوان چرک نویس ازش استفاده میشد. برام جالب بود ببینم چیه که اینقدر کتاب بیچاره مهجور واقع شده!
از زیر خط خطی ها و نوشته های خودکاری تونستم بخونم اسم کتاب هست "وجدان کاری" .
همزمانی این دو اتفاق باعث شد به این فکر بکنم که آیا من وجدان در کارم دارم؟
یه چیز هایی رو لیست کردم، از سال بعد شروع کنم ولی یاد این تاپیک افتادم و ترک عادت 21 روزه.
- تا الان شارژ کردن موبایلم رو از برق محل کارم قطع کردم
- اینترنت محل کارم رو ریست هیستوری کردم، متاسفانه همه اش صفحه هایی بود که شخصی بودن. و از امروز از اینترنت گوشیم برای کار شخصی استفاده کردم. ( همدردی جان تعطیل:18:)
- روز هایی که میرم مرخصی نهار محل کار رو نخورم. چون به ازای کار کامل، کارفرما نهار میده
- اگر خدا بخواد استفاده از اینترنت و تلفن رو هم در زمان کار کلا کنار بگذارم.
- زمان کار کردنم رو بیشتر کنم
- از پرینتر محل کارم برای کار شخصی استفاده نکنم.
--------------------
گفتنش ساده است ولی اجراش خیلی سخته.
ولی من متونم:305:
---------------------------
ان شاالله برای ماه دیگه برنامه جدیدی دارم که اون هم اتفاقا هفته پیش فهمیدم
-
سلام
من دوست دارم به یک خودشناسی قابل قبولی از طرف خودم برسم
برای همین در اسرع وقت میخوام برم خانه فامیلمون که اینترنت نا محدود داره خخخ تمام فیلم های دکتر بابایی رو دانلود کنم
در عید بشینم همشو ببینم :43:
بعدشم پول هام رو جمع کنم برم بوم نقاشی و لوازم نقاشی رو تهیه کنم و بعد از عید کلاس نقاشی برم
راستش این قابلیت دارم که فیلم های اقای باب راس ببینم و بکشم ولی فکر کنم اول باید کلاس های اولیه شو برم به امید خدا
-
با سلام:72:
چه تاپیک خوبی....هر چی تاپیک خوب و فکر های خوبه تو همدردی، یا مختص میشل یا ی اثری از میشل توش هست.
.................................................. .................................................. .................................................. .......
از دو هفته قبل برنامه ریختم که هر روز اشتباهاتم و بنویسم تا بتونم تا اخر سال پر تکرارترین اشتباهم و شناسایی کنم...و چراییش حتی.
فک میکردم کاری نداره...ولی تحلیل و امار در اوردن ازش اسون نبود(بس که داده ها متغیر بود:biggrin-new:)و سخت تر اینکه راه حلی برای کنار گذاشتنش نداشتم:(
ولی تا همین جاشم خوب بود...چون دیدم ناخوداگاه موقعی که تو همون شرایط قرار میگیرم تا رفتار اشتباه داشته باشم.....ی نهیب به خودم میزنم که حواست باشه:81:
حالا این میشه هدیه من به خودم
روزپاکی که بتونم تو همون شرایط مشابه، اون رفتار غلط رو نشون ندم و براش ی رفتار صحیح جایگزین کنم
تا کم کم برسم به شخصیت مطلوب و دلخواهم.....ان شاالله:203:
-
سلام به همگی
دیدم شخصی امسال تاپیک در سال 98 می خواهید چکاره شوید نزده، گفتم بیام اینجا بنویسم. شاید استارتر حواسش معطوف کار های آخر سالی یا شمردن پسته است.
------------
راستی من اون کتابی رو که تو سال قبل گفتم رو هنوز نخوندمش:47: البته از این نشدن ها زیاد بود،
ولی خوب عوضش کلی چیز های خوب دیگه هم بود، :203:
------------------
حقیقتش هر سال هزار تا کار لیست میکردم برای سال بعد، ولی از همشون غافل میشدم، ولی الان فقط میگم یه کار کنم، اگر انجام شد برم سر وقت کار دیگه!
هفته ای سه جلسه ورزش برم:43: از همین امروز هم برم. نه از شنبه :81:
خودم هم میدونم نمیشه، ولی خودم میدونم که میشه :18:
-------------------