.....راستش یادم نمیاد فقط یه بار سوار یه ماشین بودم وایساد نفری که جلو بود پیرمرد بود تقریبا پیاده شد من رفتم جلو دیدم راننده حرکت نمیکنه وهی نگام میکنه برگشتم دیدم مسافرش پیاده شده که چیزی بخره الانم منتظره من برم سرجام:311: خجالت کشیدم:203:نقل قول:
سلام اقای اثر راشومون
1-آیا در سویدای دلتون معتقدین که "هیچ خطا بر قلم صنع نرفت"؟ اگر خیر، یک الی سه تا از مهمترین باگهای این جهان رو از نظر خودتون بنویسید
...تا جایی که دست مستقیم خدا بوده میگم که خطا برقلم صنع نرفت...
2-در 5 سال گذشته به کسی لسانا یا قلما ناسزا گفتین؟ لسانا گفتم اما کم وخفیف ...این چند سال اخیر تقریبا نگفتم تو دلتون چطور؟ ....توی دلم ناقص میگمش کسی به خودتون ناسزا گفته؟ توی رانندگی اگر بله چه ناسزایی بود؟ ناسزاهای مخصوص رانندگی :311: در 15 سال گذشته به کسی لسانا یا قلما ناسزای رکیک و ناموسی گفتین؟ .نه تو دلتون چی؟ کامل نگفتم سریع حرفم توی ذهنم قطع میکنم که جمله معنی نداشته باشه به ندرت پیش اومده کسی به خودتون چنین ناسزاهایی گفته؟ یادم نیست در جمع های دوستانه و خیلی صمیمی با آقایون دیگه به هم به شوخی فحش و ... میدین؟ من به شوخی هم فحش نمیدم ولی کلماتی میگم که به اندازه کافی خنده دارهست ولی فحش نیست
3-خودتون رو تا چه حد شجاع می دونین؟ بستگی به موضوع و تعریف شجاعت داره ولی احتمالا نمره ۶۰ تا ۷۰ بگیرم به نظر خودم احتیاط بوده مهمترین ترس در زندگی که آزارتون میده چیه؟ ترس از اتفاقاتی مثل زلزله تا چه حد از مرگ میترسین؟ .....یه چند ساله خیلی به مرگ فکر میکنم یعنی عینی تر فکر میکنم بیشتر هم از لحظه جان دادن میترسم حاضرین برای یه عقیده خاص یا هدف خاصی جانتون رو فدا کنین؟ .....تعدادش خیلی کم و معدوده اگر بله چه مواردی هستن که شایسته فدا کردن جان میدونین؟ خانواده...یه جاهای خاصی وطن ...یعنی اگه مطمئن باشم اون لحظه جان من جان چند نفر رو نجات میده احتمال زیاد این کار رو انجام بدم
4-تا بحال شده از قضاوت پیشاپیش منفی نسبت به یک فرد پشیمان شده باشید؟ ....توی هشت سال اخیر نه کلا افراد رو قضاوت پیشاپیش میکنین؟ ...قبلا بیشتر هشت یا ده ساله خیلی کم شاید به جرات بگم نه اگر بله بر چه مبنایی معمولا؟ (مثلا بر مبنای میزان تدینشون یا ثروتشون یا ضریب هوشیشون)؟ ....اگر بنا باشد قضاوت کنم بیشتر بر اساس مردم آزار بودن یا نبودن.متعادل بودن
البته با توجه به میزان متدین بودن شما حدس خودم اینه که طبق توصیه شارع اسلام افراد رو بر مبنای میزان تدینشون پیشاپیش قضاوت میکنین و منظور اصلی بنده هم از قسمت اول این سوالم همین بوده که از "این" قبیل قضاوتها هیچ وقت پشیمون شدین یا خیر؟
....براساس تدین قضاوت نمیکنم ولی اگر قضاوت باعث میشه با اون ارتباط داشته باشم سعی میکنم براین اساس باشه که هم انسانیت داشته باشه هم به یه اعتقاداتی پای بند باشه هر چند کم باشن
5-از جسمی که دارین راضی هستین؟ ....بله از کدوم مشکلات(ژنتیکی و ...) و ناتوانیهای خاص جسمیتون ناراضی هستین؟ از ریزش موی سر میترسم اونم تا ازدواج نکردم:311: میتونین حتی مواردی مثل ریزش مو یا قد و وزن و ... رو هم نام ببرین. تا بحال شده به توانایی های جسمی افراد خاصی غبطه بخورین؟ نه برام مهم نیست به تواناییهای ذهنی افراد خاص چطور؟ ...اگه کسی صفت خوبی داشته باشه بیشتر سعی میکنم از اون صفت لذت ببرم وبه دیده مثبت نگاه کنم این باعث اثر مثبت اون صفت در ذهن آدم میشه کلا از حدت ذهن و ذکاوتی که دارین هم راضی هستین؟ بله
6-در 15 سال گذشته کسی رو کتک زدین؟
بله کم ولی ..در حد خواهر زاده و برادرزاده زمانی کوچکتر بودن شیطنت میکردن
در همین مدت از کسی کتک خوردین؟ ( منظورم بیشتر افرادی غیر از خانواده خودتونه ولی اگر نبود حتی اگر پدر و مادر و برادر بزرگتر هم باشن قبوله :311:) اگر بله، دلیل اون اتفاق یا اتفاقها رو بگین نه کتک نخوردم
7-تا بحال شده کالا یا خدمتی که برای کسی انجام میدین و در قبالش درآمد کسب میکنین رو دولاپهنا حساب کرده باشین؟
نه
اگر بله میشه بگین که اون کالا یا خدمت چی بود؟ تا بحال شده بعد از اینکه کسی خواسته چیزی رو باهاتون دولا پهنا حساب کنه زیر بار نرین و لفظا و ... باهاش درگیری پیدا کنین؟ نگرفتم .درگیری لفظی نبوده بیشتر توجیحات فروشنده و تبلیغات بوده اگر بله این رو هم تعریف کنین. برای تکمیل این سوال بفرمایید که از نظر آشنایانتون و افرادی مثل ارباب رجوع و مشتریانتون چقدر پول دوست و خسیس به حساب میاین(از نظر خودتون نپرسیدم چون معمولا قضاوت افراد در این مورد با بقیه فرق داره) همه میگن میانه و منطقیه
8-آیا در حال حاضر از اطرافیان و آشنایانتون کسی از دست شما دلگیر نیست؟ یکی دو نفر هستن دلیلش چیه؟ از خانواده وفامیل نیستن ...یا دروغ گفتن یا اونی نبودن که از اول نشون دادن منم سطح صمیمتم کاهش دادم اونا هم دلگیر شدن اصلا براتون مهم هست که بقیه از دستتون دلگیر باشن؟ بله مهمه حتما پی گیری میکنم تا حد ممکن حلش میکنم بعضیشونم دیگه کاریش نمیشه کرد چون ممکنه انتظاری داشته باشن که نتونم انجام بدم کلا با چند نفر در حال حاضر قهر هستین؟ خداروشکر با کسی قهر نیستم ...کار آسونی هم نبوده حفظ این وضعیت شده تا بحال برای رفع کدورت با کسی که قهر هستین، غرورتون رو زیر پا بگذارین؟
بله خیلی سخته .
9-خودتون رو والد (اگر فرزند ندارین بالقوه و اگر دارین بالفعل) بهتری میدونین یا والدینتون رو؟ ...کلی نمیتونم بگم نسبت به هیچکدوم از رفتارهای مادرم نه بهترنمیشم...رفتارهای پدرم بعضیشون نمیتونم مثلش یا بهتر از اون بشم ..بعضیشون به نظرم من نظرم متفاوت خواهد بود از پدر و مادرتون رضایت دارین؟
بله در حد توانشون ازشون انتظار دارم
بزرگترین دلخوری که ازشون دارین چی هست؟
از پدرم که میتونست زندگی رو برای خودش و دیگران شادتر کنه بدون هیچ هزینه ای
صلا فرزند رو محق میدونین که از والدینش شکوه و دلخوری داشته باشه؟ بله طبیعیه ولی ضمن حفظ جایگاه پدر و مادر
10-دو بار آخری که از شدت شرم و خجالت خواستین(زبانم لال) وجود نداشته باشین یا به قول معروف زمین دهان باز کنه و قورتتون بده چه موقع بوده؟ اگر مساله های خلاف عفت نبوده تعریف کنین.
با تشکر از آقای اثر راشومون ...موفق وپیروز باشید :72: