سلام، من تاپیکتون رو دنبال کردم، اولا ن خودم متاهل هستم نمیگم ازدپاج بده ولی خیلی هم مهم نیست نمیدونم چرا ما خانومهای کشور عادت کردیم به اینکه اگه ازدواج نکنیم یه مشکل بزرگ پیش امده، گاهی اوقات مجرد بودن از ازدواج بد بهتره،کار خودتون رو بکنید تفریح کنید وخوش بگذرونید گاهی وقتها با اینکه اصلا زندگی بدی ندا م حسرت روزهای مجردیم رو میخورم چرا فکر میکنید فقط با ازدواج میتونید شاد باشید بعد هم اگر فرزند بزرگ خانواده طلاق گرفته بعد ازدواج کرده که مشکل بزرگی نیست الان خانمها ومردهای زیاد مطلقه هستد که ازدواج دوباره دارن، چه برسه به شما که خواهر یا برادرتون طلاق گرفتن وازدواج کردند نمیدونم ربطشون چیه، بعد هم مشکل اعتیاد هست که چرا نا امید نشستین اگه حریفشون نمیشید ببریدشون کمپ کافیه یه تقاضا ببرید کلانتری محل یا کمپ خودشون میان میبرن کمپ ترک اعتیاد که هزینش هم زیاد نیست، اول از خودتون شروع کنید تا وقتی که غم زده وافسرده باشید ومشکلاتتون رو بزرگ جلوه بدید دیگرا هم میلی به شما ندارن، برید کلاسهای مختلف مهارتتون رو افزایش بدید وبه خودتون برسید شاید تو این رفت امدها جایی جفتتون رو پیدا کنید البته نه اینکه همه جا رو به دنبال شوهر بگردین، به خدا ازدواج مسيله مهمی نیست که ادم از زندگیش نا امید بشه