من هم ماشين هم شغل خوب و از همه مهم تر عاشقانه ميپرستمش.اون فقط عاشق پوله!!!حالم از كاراش بهم ميخوره.تا پول دارم،قربون صدقم ميره.ولي وقتي تموم ميشه...
نمایش نسخه قابل چاپ
من هم ماشين هم شغل خوب و از همه مهم تر عاشقانه ميپرستمش.اون فقط عاشق پوله!!!حالم از كاراش بهم ميخوره.تا پول دارم،قربون صدقم ميره.ولي وقتي تموم ميشه...
آرمان جان بهتر نیست در انتخابت تجدید نظر کنی ؟
من کسی را از آشنایان میشناختم که از نظر کاری آدم موفقی بود و کارش روز به روز بهتر میشد . ایشون با یک دختر ازدواج کرد و خیلی هم هوای اونو داشت و براش هدایای گران میخرید . چند وقت پیش شنیدم که طرف ورشکست شده و زنش هم طلاق گرفته .
دوست خوبی هم در همین سایت داشتیم با نام سنت اتین که ایشون هم از پولکی بودن زنش می نالید .
آدم ازدواج میکنه که به آرامش برسه نه اینکه وضعش از قبل هم بدتر بشه .
موفق باشید .
سلام
آخه دلیلی که تو دادگاه برای طلاق می یاره باید درست باشه دلیل طلاقش چیه ؟؟؟
شما چرا اینقدر متناقض صحبت می کنید. یک پست از عشق اون به خودتون می گید یک پست از عشق اون به پول
دوست عزیز بهتر نیست عشق و احساست رو بیهوده برای کسی که دلش با تو نیست خرج نکنی ...
من متناقض صحبت نميكنم.اخلاق همسرم دقيقا"مثل زليخاست...هم دوستم داره هم آزارم ميده...
دوستتون نداره آقای گل
ایشون برخی از رفتارهای شما رو دوست داره. کلا شخص ثابتی نیست. و این آزار دهندست. حتما یک مشاوره برید.
سورنا جان حالم بدجور بهم ريختست.امروز پست مسئول تربيت بدني هلال احمر استان مازندران رو گرفتم.همسرم جاي تبريك بهم گفت: حقوقش چقدره؟!!!
خشكم زد.براي خودم و شخصيتم خيلي تاسف خوردم.اون هدفش طلاقه ولي من طاقتشو ندارم.
پيش مشاور رفتم،حرف تو رو زد.گفت اون شخصيتش همش تغيير ميكنه.
ولي من عاشقشم.ولي اون آخره بي معرفتاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااست.
از ناراحتي خوشحاله و ميگه چون خوشگلم طلاق ميگيرم ميرم زن يه آدم پولدار ميشم!!!
سلام ارمان جان
اینجور که معلومه فکر کنم اختلاف سنی یا فرهنگیتون خیلی زیاده.
اولا شما 5 ساله تو عقدین شاید اینا یه جور بهانه گیریه حاکی از اینکه از این اوضاع خسته شده؟
ثانیا شما بعد از این همه مدت تازه متوجه رفتارش شدی؟
ثالثا اگه میبینی این رفتار اینقدر ازارت میده خدا رو شکر کن که قبل از عروسی متوجه شدی و مجبور نیستی یک عمر تحمل کنی.
یه کم به نوع علاقه ای که نسبت به اون داری فکر کن یه مثال برات میزنم همیشه وقتی تو مغازه ها میبینی روی یک جنس نوشته "لطفا دست نزنید" بیشتر تحریک میشیم در صورتی که توی اون فروشگاه یه عالمه جنسای جور واجور هست. شاید یه علاقه کاذب نسبت به اون برات پیش اومده.
یه چیز دیگه هم هست شاید از محبت زیاد شما ایشون یه کم مغرور شده.
البته از اینکه رک حرف میزنم خیلی عزر میخوام بعضی وقتا ما چشممون رو روی یه سری مسائل میبندیم.
سلام دوست عزیز به همسرت حق بده می دونم برای تو سخته ولی همه دخترها دوست دارن بعد از ازدواج این کارو انجام بدن تویه خونه خودشون تویه اتاقشون می خواین این شب براشون خاطره ی به یاد ماندنی باشه دوست دارن همسرشون به حرفشون گوش بده وبه خاطره شون جلوی این شهوت بگیره