سلام. قبل از هر چیز میخوام بهتون بگم برخلاف نظر بقیه دوستان هر چند کاملا نظرشون محترمه، قطعا به دل نشستن تو نگاه اول برای ازدواج خیلی مهمه، و من فکر میکنم مشکل شما جای دیگه ست.
نقل قول:
الان مدتیه دقت بیشتری میکنم به اطرافم میبینم که پسرا چه حالی میکنن واسه خودشون ما کجا اینا کجا از موقعی که دست چپو راستمونو فهمیدیم کار کردیم زجر کشیدیم ارزو همه چی به دلمون مونده چه کتکهایی خوردیم از بابامون معلممون عمو دایی هر که میرسید یه پس گردنی به ما میزد نه تنها من همه ی هم سنامون الان بچه ها تو پر غو بزرک میشن چه فایده الان 500 میلیون تو حسابت باشه من هنوز قصه دوچرخه نخریده تو 10 سالگیمو دارم و صدتا عقده دیگه که از حوصله بدره اینجا بگم
جوونیمونم که دیگه بدتر نه پپشت وانه ای همش درس کار نه تفریحی نه عشقو حالی پیش خودم میگفتم فقط ازدواج
اولا اینکه شما اشتباه میکنی خودتو با بقیه مقایسه میکنی. حدیث داریم که هیچ وقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگی خودت مقایسه نکن. شما از کجا میدونی اون بقیه دارن از زندگی لذت میبرن؟ مطمئنا اونام دغدغه های خاص خودشون رو دارن که شمایی که وارد اون فاز نشدید حتی فکرش رو هم نمیتونید بکنید و هیچ دیدی بهش ندارید و از کجا معلوم اونها توی دلشون حسرت وضعیت شما رو نخورن؟ پس مقایسه ممنوع.
مورد بعدی اینکه پرتلاش بودنتون جای تحسین داره و قطعا نتیجه زحماتتون رو دیدید و خواهید دید اما باید مراقب باشید نسبت به خودتون کوتاهی نکنید و به فکر تجدید روحیه و رسیدگی به سلامت جسم و روحتون هم باشید که خدایی نکرده دچار خستگی و خمودگی و بی انگیزگی نشید.
و اینکه شما به ازدواج به دید حلال مشکلاتتون نگاه نکنید. ازدواج فقط یک مرحله جدید از زندگیه و به همون اندازه که یک سری مشکلات مجردی رو حل میکنه، با خودش یک سری دغدغه ها و مسئولیت های جدید هم میاره. سالم ترین و موفق ترین ازدواج ها وقتی رخ میدن که دو طرف دوران مجردی خوب و پرباری داشته باشن و یاد بگیرن خودشون به تنهایی شاد و خوشبخت باشن نه اینکه دنبال کسی بگردن که بهشون اون حس خوشبختی رو بده.
نقل قول:
جریان ازدواجمونم که اینجوری کسی که به دلم باشه تا حالا نیافتم شاید پیش خودتون بگید حتما سیندرلا میخای ولی اینجوری نیست
همین چند مدت پیش خواهرم دیگه اعتراف کرد که من خیلی بدشانسم
یعنی شما کل این دنیا با چند میلیارد جمعیت رو گشتی و کسی باب میلت پیدا نکردی؟ مسلما نه. خب بشین یه دو دو تا چهارتا بکن ببین تا حالا چیکار کردی و چه روشی رو امتحان کردی و توی چه محیط و شرایطی بودی که نتیجه نگرفتی. بعد تحقیق کن ببین چه تغییراتی توی روند کارت میتونه نتایج متفاوتی داشته باشه؟ از یکنواختی بیا بیرون و پویا باش و برای بهبود زندگیت خلاقیت به خرج بده.
من احساس میکنم شما کمی به خرافات هم گرایش دارید. چیزی به اسم شانس وجود نداره و همه چیز به تصمیم های ریز و درشتی که ما میگیریم و طرز فکری که داریم مربوط میشه نه گزاره هایی مثل شانس یا سرکتاب و بستن بخت و جادو جمبل.
نقل قول:
دلمون خوشه جوون سالمی هستم همه چی دارم چه فایده
این همه خویشتن داری این همه سختی تنهایی اخرش چی بد کلاهی سرم رفت؟
الانم با ماشینم جلو هر دختری ترمز بزنم با کله سوار میشه
ولی باورتون میشه دیگه نمیتونم چون نکردم تو خونم نیست دوست ندارم از یه انسان سو استفاده کنم با اینکه همه چیز واسم مهیاست البته اگه بخام میتونم کاملا بشم یه ادم دیگه ولی امیدوارم اون روز نرسه از یه طرف دیگه هم نمیخام فقط واسه رفع تکلیف ازدواج کنم
شما هدفتون از پاک زندگی کردن چی بوده؟ مگر به خاطر این نبوده که شان و منزلت انسانی شما به عنوان جانشین خدا روی زمین فراتر از این کارهای پوچ بوده و یه زندگی متعالی و با معنا رو به یه زندگی پوچ و پست ترجیح دادید؟ اگر غیر از این بوده بله کلاه سرتون رفته. اگر انتظار پاداش از دیگران رو داشتید بله فریب خوردید. آدما ممکنه اونقدرام عادل نباشن یا اصلا اهل پاداش دادن نباشن.
نقل قول:
دوست دارم به صورت خانمم که نگاه میکنم لذت ببرم با قدم زدن کنارش به ارامش برسم نه اینکه اختلاف قدمون عذابم بده
این کاملا حق شماست و رسیدن بهش اصلا چیز عجیب و سختی نیست. فقط باید راهش رو پیدا کنید.
نقل قول:
حالا به نظرتون چکار کنم
چشم بر روی تمام اینها ببندم به امید فردایی بهتر یا اینکه از الان شروع کنم به اصطلاح عشقو حال تا این تتمه جوونیمون مونده
این دیگه یه تصمیم کاملا شخصیه و کسی به جای دیگری نمیتونه تصمیم بگیره. فقط کمکی که میتونم بهتون بکنم اینه که همه این سردرگمی هاتون ریشه در عدم خودشناسی داره. شما وقتی حسابی زیر و بم وجود خودت رو بشناسی بدونی کی هستی با چه نقاط ضعف و قوتی، چی خوشحالت میکنه و چی ناراحتت؟ چه چیزایی برات ارزش محسوب میشه؟ الان کجا هستی و میخوای به کجا برسی؟ از نظر شخصیتی، خونوادگی ، مالی، شغلی و....
یه مدت با دقت به این سوالا فکر کن و جوابات رو روی کاغذ بنویس و سعی کن جواب واقعیشونو پیدا کنی.
برای پیدا کردن همسر آیندتون هم، به مدت چهل روز هر روز یه چک لیست از تمام ویژگی های ظاهری و باطنی همسرت یادداشت کن بدون اینکه به لیست روز قبلت نگاه کنی. هر اخلاق و رفتار و حتی عادتی که دوس داری داشته باشه رو بنویس. این کار باعث میشه ذهنت نظم پیدا کنه و بفهمی واقعا کی میتونه برات ایده آل باشه و هم اینکه یه نگاهیم به خودت بندازی ببینی آیا لیاقت همچین کسی رو داری؟ و چه تغییراتی باید بکنی که لایق همچین فردی باشی؟
غیر از اون، دیدی وقتی به یه چیزی زیاد فکر میکنی تو محیط اطرافم زیاد میبینیش؟ مثلا یه چیزی میخری که فکر میکنی جدیده اما بعد اینکه خریدیش میبینی بیشتریا دارن ازش؟ اون آدما قبلا هم اون وسیله رو داشتن اما چون تو دقت نکرده بودی نمیدیدی. نوشتن چک لیست هم باعث میشه معیارات رو با جزئیات کامل مرور کنی و به تعادل برسونی و اینکه توجهت به افراد با اون ویژگی ها جلب بشه و پیداشون کنی.
موفق باشی