RE: بابا مسلمونا یکی به داد من برسه کجایید پس ؟؟
من قصد تخطئه شما رو نداشتم. فقط اگر بدبيني رو در خود مي بينيد اين رو در همه جا اظهار نكنيد كه پسرها .. چون خودتون هم واقف هستيد كه بدبينيد.
در مورد خود شما و رابطتون
سوال برانگيز بودنش درسته. من تصور مي كنم چندان هم ايشون قابل اعتماد نيستند. به هر حال در روابط احساسي افرادبايد لااقل در بازه زماني مشخص يك نفر را زير نظر داشته باشند و يك نفر را مورد انتخاب خود قرار دهند. به هر قصدي ايشون با دختران متفاوتي رابطه دارند(غير از روابط كاري و درسي) نشونه خوبي براي شما نيست. به من به عنوان برادر خودتون اعتماد كنيد و بدونيد اين ارتباط شما رو به مرور نسبت به آقايون بي اعتماد تر هم مي كنه. شايد الان خلافش رو ببينيد ولي بگذار زمان تعيين كننده سرنوشت تلخ براي تو نباشه.كساني هستند كه لياقت صبر و پاكي تو رو دارند.
من تصور مي كنم شخص شايسته اي براي شما نيستند. اگر جزئياتي هست كه بهتر كمك مي كنه در تجزيه تحليل بهم بگو
مرسی شما الان قدم به قدم دارین کمکم میکنید از این بابت خوشحالم از وقتی که برام میذارین جدا سپاسگذارم.امیدوارم جایی که به کمک نیاز دارین کسی مثه خودتون سر راهتون قرار بگیره .پس امیدی به درمان بدینیم هست. خودش میگه کاریه اصلا رابطه ی دیگه ای نداشته میگه مثه خواهر برادرن.بعدشم میگه با کسانی دوست میشه که قبولشون داره و به نظرش آدمای فهمیده باهوش ومنطقی هستن. در ضمن خودش میگه در ابتدا تو دوستیا پسرا بیشتر از دخترا دروغ میگن ولی بعد از اون دخترا بیشتر این کارو میکنن.به نظرم آدمی حساس یه کم حسود مردد و نامطمئن مثه اینکه دارم یواش یواش ساهش میکنم.
بانوي عزيز
رابطه مثل خواهر و برادر؟ ازشون توضيح نخواستي؟ من باور كنيد مي دونم اين جوري آشوب ممكنه بوجود بياد اما الان بهتره تا آينده. ايشون براي چي تا اين حد در ارتباطات خودشون راحت هستند. بالفرض كه واقعا چيزي نباشه. در اين طور موارد زن و مرد بايد با يكديگر تا حد زيادي مشابهت داشته باشند. توهم در روابط اجتماعي خودت باز برخورد مي كني؟
يخورده دقت كن. نمي خوام اين ديد منفي رشد كنه و به يك نقطه اي برسه كه غير قابل بازگشت باشه. لااقل در اولين ارتباطت كسي رو انتخاب كن كه اين حد شك و شبهه در موردش نباشه.
نتونستم بپرسم خواستم بگم برام اهمیتی نداره.تا فکر نکنه ازش خوشم میاد راستی خیلیا میگن آدم مغروریه . خودم هم وقتی احسایمو کنار میذارم با نظر شما موافقم .خیلی از روابطش یا میشه گفت همش بعد از یه دوره دیار کاری یا دانشگاهی قدیمش تلفنی شده .اونم بیشتر پیام فرستادن .توی برنامه ریزی برای درسام خیلی کمکم کرده ازش بدی ندیدم اگه به نظر شما بهتره که این رابطه رو تموم کنم بهترین روش که بتونم دوریشو تحمل کنمو به درسم بیشتر از این لطمه نخوره چیه؟میشه بزارم بعداز اینکه امتحانمو دادم و قبول شدم.
به اون هم زمان بده براي پذيرش اين دوري. خودخواهانه عمل نكن كه مي دونم نمي كني. من تصورم از ارتباط ايشون ارتباطهاي بيش از حد صميمانه است. پيام فرستادن به چه صورت و ... رو حتما تو ذهنت داشته باش. يخورده صبر كن بيشتر از چند وچون ارتباط هاي اون خبر بشي.
مهربونتر هم باش.اگر خواستي تركش كني اونم بايد كمك كني كه دوريتو تحمل كنه. مي دونم كه هستي.
خودمم قدرت ترکش برام سخته این فقط یه راه ازهزار راهه .به نظرت به حرفاش اعتماد کنم ؟وقتیگفت عاشقه باید باور میکردم که عاشق منه ازش پرسیدم جواب نداد همین سوالو از خودم پرسید.بعد خیلی با من مهربان و با احترام برخورد کرده به فکر اونم هستم انقدرام نامهربان نیستم .تازه دنبال راهم که یواش یواش شاید اگه کمش کنم یا فکر کنم بهم راست نمیگه شاید ترکش برام راحت تر باشه نه؟من نهایت تحمل دوریم چهار روزه البته فعلا .بعدشم شاید چون یه کم تنهام انقدر غیر منطقی به اون علاقه مند شدم .نمیدونم پسر بدی نیست تو کارشم خیلی جدیه .به نظرت چرا خواست دوباره باهاش همکار بشم یا کارمو ترک نکنم؟دلیلش علاقه بوده یا اینکه حوصلش سر میرفته و اونم به نوبه خودش تنهاست با وجود دوستانش این پسر سی ساله تحصیل کرده ممکنه از رو هوسش با من رفتار کرده باشه؟بازم ازت ممنونم.
ببين دليلش هر چيزي مي تونه باشه. تو فقط به مرور زمان مي توني بشناسيش. واسه همين مي گم زمان بده به خودت. چه اشكالي داره باهاش همكار باش. اما چندان ابراز علاقه نكن. بزار علاقه تو و اون! با سرعتي كمتر از شناختتون رشد كنه. من هوس رو بعيد مي دونم. اما تنهايي رو شك دارم علتش باشه. علتش مي تونه علاقه باشه( اين محتملترينه) ولي قبول كن كه همكارش بشي. از اين بابت اگر بتوني كنترل رو خودت و رفتارهاي اون و خودت داشته باشي مطمئنا ضرر نمي كني.
راستی من هیچکدم از دوستاشو نمیشناسم و ندیدم فقط یه بار گفت از بین خانمها دوستانی داره که حاضرن براش بمیرن .بعدشم گفت اولا از دخترا خجالت میکشیده خیلی زودم با هاشون دعواش میشده نمیتونسته توچشمشون نگاه کنه ولی این روابط کمکش کرده یاد بگیره چطور رفتار کنه. راستی الان برعکس اون موقعه که میگفت خیلی به دخترا نگاه میکنه نگاهش تن آدمو نمیلرزونه یعنی بد نگاه نمیکنه ولی وقتی کار میکردم حواسم بود که خیلی نگاه میکنه نه فقط به من به دخترای دیگه هم همینطور شاید من بیشتر.
تا با اون ارتباط نداشته باشي و مدام زير نظرش نگيري تمام ايده هايي كه مياري ايده هاي خامه. ببين تو با اون باش. حداقل در محيط كار. رفتارش رو نه فقط از اين بابت كه از همه لحاظ زير ذره بين بذار با خودت مقايسه كن. بعد بيا اين تالار يا پيش مشاور مطرح كن. سخنان احساسي رو حذف كن از بين حرفهايي كه به تو زده مي شه و بعد طبق شناخت خودت تصميم بگير. شك نكن تصميم تو بهترين تصميمه.
دیگه کار از کار گذشت چون اون موقعیت کارو از دست دادم چون ردش کردم نمیخواستم هنوز هیچی معلوم نیست سر کاری برم که اون برام پیدا کرده بعدشم ترسیدم خیلی وابسته بشیمو من بشم عروسک دستش قبل از ازدواجش چون به من مستقیما ابراز علاقه نکرده نمی دونم دوست داشتن چه رنگیه و تا چه حدیه.