پیروز بی شک درست انتخاب کردی. بی شک
نمایش نسخه قابل چاپ
پیروز بی شک درست انتخاب کردی. بی شک
دوست دارم يه تجربه فردي رو براي شما دوستاي خوبم بگم.يه عمري عاشقو بيقرار يه نفر بودم،خيلي دوسش داشتم.احساس مي كردم بدون اون ميميرم و واقعا هم اينطوري بود.بعد از يه عمر ناز خريدن و ناز كردن اون.تو يه مقطعي ديگه داشتم نا اميد مي شدم .ناگهان اون به طرف من اومد.اون خيلي منو اذيت كرده بود منم رنجيده بودم برخلاف ميلم خيلي اذيتش كردم بطوري كه شايد از من بدش اومد.(حس انتقام)كه تو عشق اكثر ما ها چون از جنس خاكيه به وفور يافت ميشه.(مثل حس خود خواهي كه جزي جدا نشدني از عشق خاكيه).بعد از اين تجربه نمي دونم چرا فكر مي كنم عشق از جنس خاكي به هيچ عنوان نمي تونه حقيقي باشه.مهم نيست كه يه عمر دور از هم ، همديگرو دوست داشته باشيم مهم اينه يك سال دركنار هم زندگي كنيم وهمن قدر همديگرو دوست داشتيم مي دوني چرانمي تونيم وقتي در كنار هم هستيم همديگر رو به اندازه وقتي كه از هم دوريم دوست داشته باشيم؟ به خاطر اين كه تو زندگي مشترك گذشت نداريم "نه مي تونيم يه عمر چيزي رو كه ادعا كرديم بش عمل كنيم چون اون موقع ديگه قضيه فرق داره به اون چيزي كه مي خواستيم رسيديم چرا ديگه گذشت كنيم؟ " اين همون چيزيه كه همه عشقاي خاكي رو از بين مي بره.يعني گذشت.
كيوان جان خيلي مطمئن راجب به عشق حقيقي نميشه صحبت كرد چون تعداد محدودي تو تاريخ اونو تجربه كردن .عشق به چيزي فنا ناپذير...
چه سخت است،
دم ،دل دادن از دست
دم،دل كندن از يار
چه سخت است،
ماندن پشت يك سنگ
براي ديدن پايان يك عشق.
"اميدوارم هيچكدومتون اين لحظه رو نبينيد. خيلي سخته"
پيروز عزيز سلام.... داشتم عشق رو از نوشته هات بخوبي احساس ميكردم. اما اين نوشته آخرت چيه ؟؟؟ مگه نميگي كه فقط عشق به خداست كه ارزششو داره ؟؟؟ آدم عاشق كه اينقدر زود غمگين نميشه!!!
اما واقعا بهت تبريك ميگم كه خيلي زود عشق به خدا رو جانشين يه عشق خاكي كردي. موفق باشي و آرزو ميكنم بهش برسي....:203:
واسه ماهم دعا كن....:203::203:
شرين جان.
اي كاش مي تونستم الان بگم اين كار و كردم.قربون خدا برم. من خيلي نوكرشم.به مولا دوسش دارم.
پيروز عزيز همه ما هرچقدر نيرومند هم كه باشيم لحظاتي در زندگيمون داريم كه دورش يه حصاره به اسم تنهايي و اونقدر دلتنگ و غمگين ميشيم كه حس ميكنيم تنهاتر از ما آفريده نشده.... اونجاست كه فقط و فقط عشقه كه ما رو زيرورو ميكنه و تنها عشقه كه ميتونه از قعر گودال تنهايي ما رو تا آسمون هفتم ببره ...
حس دلتنگيتو خيلي خوب درك ميكنم .... اميدوارم دلتنگيهات كوتاه مدت و شاديهات بلند مدت باشه...
و اما عشق خداي عزيز و مهربونمون واقعا يه معجزه ست كه با لمسش جسم خاكيمون تطهير ميشه... اولين نشونش هم اشكيه كه از چشمامون جاري ميشه.... ميدوني چرا؟؟ من كه هميشه واسه اينكه ازش دور شدم و اون هنوز بيادمه چشام اشكي ميشه...
وقتي كه ميفهمي يه نفر هست كه از بيوفايي تو دلگير نشده و هنوز كنارته و اونقدر دوستت داره كه كافيه صداش كني تا قلبتو پركنه از عشق و زندگي.....
اميدوارم مثل نوشته هاي اولت پر بشي از شادي و تشاط و اونو به همه دوستامون كه دلتنگن توي اين تالار هديه بدي....
موفق باشي و پيروز ...
"خدايا درست زندگي كردن را به من بياموز كه درست مردن را خودم خواهم آموخت"
"آري،باش و زندگي كن...كه دوست داشتن از عشق برتر است ومن هرگز خود را تا سطح بلندترين قله هاي عشق هاي بلند، پايين نخواهم آورد"
"عشق جنون است وجنون چيزي جز خرابي وپريشاني در فهميدن وانديشيدن نيست، اما دوست داشتن در اوج معراجش، از سرحد عقل فراتر مي رود وفهميدن وانديشيدن را نيز از زمين مي كند وبا خود به قله اي بلند اشراق مي برد"
"عشق زيباي هاي دلخواه را در معشوق مي آفريند ودوست داشتن زيباي هاي دلخواه را در دوست مي بيند ومي يابد"
"عشق يك فريب بزرگ وقوي است ودوست داشتن يك صداقت راستين وصميمي،بي انتها ومطلق است ."
"عشق در دريا غرق شدن است ودوست داشتن در دريا شنا كردن است ،عشق عشق بيناي را ميگيرد و دوست داشتن مي دهد "
"عشق خشن است وشديد ودر عين حال نا پايدار ونامطمئن ودوست داشتن لطيف است ونرم ودر عين حال پايدار وسر شار از اطمينان"
"عشق همواره با شك آلوده است ودوست داشتن سراپا يقين است وشك ناپذير"
"از عشق هرچه بيشتر مي نوشيم،سيراب تر مي شويم و از دوست داشتن هر چه بيشتر ، تشنه تر، عشق هر چه ديرترمي پايد كهنه تر مي شود ودوست داشتن نوتر،"
"دوست داشتن ايمان است وايمان يك روح مطلق است، يك ابديت بي مرز است از جنس اين عالم نيست،"
دکتر علی شریعتی
دوست مي دارم از همين نقطه خاكي تا عرش
دوست مي دارم از زمين تا به خدا.
سلام
سخته تا میخوام به حال خودش بذارم دلم براش تنگ میشه و نمیتونم.
واقعا نمیدونم باید چی کار کنم.
در ضمن من هنوز درست بلد نیستم با جنس مخالف چه طوری باید رفتار کنم.
سارا جان، قبول دارم سخته اما شدني.بازم تكرار مي كنم
"بايد پارو نزد وا داد.
بايد دل رو به دريا داد
خودش مي بردت هرجا دلش خواست
به هر جا برد بدون
ساحل همون جاست."