RE: لطفا راهنماییم کنید تا اشتباه نکنم.رابطم با دوست پسرم تا چه حد؟
سلام دوست عزیز و عاشق. کاملا حرف های شما را درک می کنم. شما نمی توانید یک دفعه این رابطه را قطع کنید اما دوست عزیز می خوام بگم اگه این رابطه به این صورت ادامه پیدا بکنه دیگر دست کشیدن از این رابطه خیلی سخت تر میشه و هر روز شما را بیشتر به سمت این گونه رابطه می کشاند.
در ضمن من یک پسر هستم فردا اگه این رابطه ادامه پیدا کنه اطمینان می دهم که دوست پسر شما برداشت بدی از شما می کند و شما را با دختران (چه از لحاظ قیافه و چه از لحاظ پاگیزگی) مقایسه می کند . تورو خدا برداشت بدی نکنید منظورم شما نیستید اما دوست پسر شما این گونه فکر می کند. و رفته رفته به یک نوع سیری کاذبی می رسد از شما می رسد و احتمال اینکه از شما جدا شود زیاد است پس مراقب باشید. و این را هم بگویم شما کم کم رابطه لمسی را کاهش دهید و به دوست پسرتان گوشزد دهید نگران نباشید اگر او واقعا شما را دوست داشته باشد این نوع رابطه را کاهش می دهد. موفق باشی دوست گرامی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
با سلام
ضمن تشكر از حسن اعتمادتون
منو ببخشید كه به خاطر مشغله زیادی فرصت پاسخدهی برایم دیر به دیر میسر می شود.
خلاصه می گویم:
1- كنترل احساسات یكی از اركان لازم جهت ازدواج و ارتباط هست.
2 - اینكه قدرت احساسات شما زیاد شده هست به خاطر پافشاری روی آن و بها دادن زیادی به آن و عدم صبر است.
3 - احساسات فقط دوست داشتن نیست، بلكه شامل رنجیدن، ترسیدن، دلخور شدن، متنفر شدن، عصبانی شدن، نگران شدن، عجله كردن، غمگین شدن، خوشحال شدن، عشق ورزیدن، و .... می باشد.
لذا به همان دلیلی كه به خاطر زیاد روی در روی مسائل احساسی ارتباطتون هم اكنون گرفتار مشكل شدید، به همان دلیل هم به خاطر زیاد حساس بودن و احساساتی بودن از جواب اعضاء به خودتون رنجیده خاطر شدید.
در واقع آسیب شناسی مشكل شما 2 بخش دارد.
اول احساس لطیف احساسی در رابطه با آن آقا
دوم احساس دلخوری و رنجیدن از قضاوت اعضاء نسبت به خودتون
اگر نخواهید حداقل بخش احساسی خود را در بند 2 (رنجیدن به پاسخها) را كنترل كنید، پس صد در صد نمی توانید بخش اول را هم كنترل كنید.
لذا حداقل اگر نمی توانید فعلا محبت خود را نسبت به آن آقا تحت كنترل در آورید ،سعی كنید بخش دوم را كنترل كنید(یعنی رنجیدن نسبت به پاسخ اعضاء )
تبصره:
شما در اینجا فقط یك نام كاربری هستید،لذا نباید زیاد نگران باشید كه شخصیت شما آسیب می بیند.
همچنین بسیاری از اعضاء هم كسانی هستند كه قبلا راهی كه هم اكنون شما می روید ، رفته اند و سر به سنگ برگشته اند.
لذا آنها با همه وجود وقت می گذارند و این تجارب را با شما در میان می گذارند.
البته من كاملا می فهمم كه شما از آن دلخور شده اید،چون همه آنها روش صحیح و نحوه گفتن حرفهایشان را شاید ندانند. شاید تندروی كنند. اما محتوای صحبت آنها كاملا درست هست.
به هر حال:
هر گونه احساسات، بوسه و ....، هوس هست. محبت هم هوس هست. و وقتی در چارچوب ازدواج هست معنی دارد وخارج از آنها ریشه مشكلات در ارتباطات هست. معمولا كسانی كه مشكلی از دست مشكلات شما دارند، چون گرفتاری شدیدی در احساسات خوددارند، نمی توانند حرف كسان دیگر را بپذیرند. چون قسمت منطقی معزشان در گروگان احساسات آنهاست.
و فقط آن بخشی از منطقشان خوب عمل می كند كه راهكارهایی جهت رشد احساست و قوی شدن چنین ارتباطات مخربی ارائه كند.
لطفا خوب دقت كنید:
بحث سر این نیست كه آن آقا خوب نیست
یا خدایی نكرده بحث سر این نیست كه شما خوب نیستند.
بحث سر روش هست.
روش صحیح اینست كه دختر و پسر هیچگونه ارتباطی نباید داشته باشند مخصوصا اگر احساسی باشد تا وقتی كه رسما جهت ازدواج شرایط داشته باشند و اقدام كنند.
پس اگر شما و ایشون هم اكنون شرایط ازدواج ندارید، حتی نیاز نیست به هم سلام كنید، یا همدیگر را ببینید چه برسد به اینكه بخواهید رابطه فیزیكی برقرار كنید.
حتی جالبه بدونید در جلسات مشاوره به دختران و پسران می گویند در جلسات خواستگاری و آشنایی رسمی نیست حق ارائه احساسات خود را ندارند، چون احساسات موجب تحریف شناخت طرفین نسبت به هم شده و منجر به اشتباه در انتخاب می شود.
به هر حال همه این حرفها وقتی به كار شما می آید. كه بتوانید حداقل احساس خود را نسبت به اعضاء و بنده كه در خلاف جهت شما صحبت می كنیم كنترل كنید و غمگین،دلخور و رنجش خاطر پیدا نكنید.
در واقع هم اكنون صبوری و صبر اصل درمان شماست.
نه اینكه صبر كنید تا به درمان برسید.
بلكه صرفا خود صبر به مانند عنصری كه برای یك معتاد نقش درمانی بازی می كند برای شما هم كمك كننده هست.
اما می دانم وابستگی ، علاقه ، محبت یا آنچه كه دختران و پسران جوان عشق می نامند، موجب سختی صبر شده و صبر را تلخ نشان می دهند.
اما این تلخی شیرینی آزادی را با خود دارد.
اگر صلاح دانستید همه این پیام خصوصی مرا در همان موضوع خود از قول من كپی كنید. تا موضوع شما بهتر از گذشته ادامه یابد. چون از طریق خصوصی وقت كافی برای پختن این بحث نیست.
موفق باشید
--------------------------------------------------------------------------------
غلام همت آنم که زیر چرخ کبـــود
زهرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است
http://www.hamdardi.com
ممنونم.تمام صحبتای شما رو با کمال میل میپذیرم
نذار رابططون بیشتر از اینی که هست بشه
سلام
اصلا ادامه نده خیلی به ضررزت تموم می شه . پسرها مد نظرشون فقط سکس بجز سکس به هیج جیز دیکه ای فکر نمی کنند وقتی هم دختره رو زد به زمین همه کار باهاش کرد می گه ما به درده ازدواج با هم نمی خوریم من این تجربه تلخ و دیدم . بعد از 9 سال دوستی عاقبتی اینطوری داشتم
خانوم پانته آ جو نگیرتون!
شما خودتون هم سکس رو دوست داشتید. من قشنگ یادمه در یک تاپیک این رو گفته بودید.
ثانیا اینکه پسرها همشون مد نظرشون سکسه رو از همون یه دونه پسر فهمیدین؟
مطمئن باشید تا پسر نفهمه که دختره از سکس خوشش میاد بهش پیشنهاد نمی ده. به عبارت بهتر خلایق هر چه لایق
sorena_arman
به: لطفا راهنماییم کنید تا اشتباه نکنم.رابطم با دوست پسرم تا چه حد؟
سلام دوست عزيزم
رابطه ي شما همون طور كه خودتونم ميدونين به شكل نا مناسبي در حال انحراف كه نه !! ميشه گفت ديگه منحرف شده!!!.............ببينين دوست عزيز آقايون بسيار بسيار محترم درسته كه در ابتدا خيلي تب و تاب براي ايجاد رابطه ي جنسي دارن (البته خانوما هم دارن ولي يك مقدار شدتش قبل از ازدواج در اونا كمتره) ولي همين كه به مقصودشون ميرسن نسبت به اون دختر خانوم محترم يه جور احساس دودلي و شكاكي ميكن.....دودل از اين لحاظ كه آيا با سايرين هم اين قدر راحت بوده؟؟؟؟؟ آيا تا به حال اين رابطه رو با فرد ديگه اي هم تجربه كرده؟؟؟؟؟ حالا كه اين قدر راحت به خواسته ي من تن در داد نكنه با بقيه راحت تر از اينم بوده و حتي هست؟؟؟!!! و ... (كه البته خوب حقم دارن...من هم اگه پسر بودم چنين فكرايي ميكردم!)
البته اين فقط از نظر فكريه...........علاوه بر اين تفكرات اتفاقاتي هم در بدنشون و ترشح هرمون هاشون رخ ميده كه مساله رو حادتر ميكنه و علاوه بر عدم رغبت ذهني و روحي عدم رغبت جسمي هم تا حدودي پيدا ميكنن!!!.............
بعد از برقراريه رابطه ي جنسي در خانوم ها هرموني ترشح ميشه كه وابستگيشون رو به اون فرد افزايش ميده و از طرفي در آقاييون علاوه بر ترشح همون هرمون كه باعث افزايش وابستگي ميشه هرمون ديگه اي هم شروع به ترشح ميكنه كه سردي آقاييون رو به همراه مياره كه تاثير هرمون اول رو خنثي ميكنه و .... اينه كه بعد از رابطه جنسي اونم قبل از ازدواج و تعهد رسمي آقا كم كم سرد و سردتر ميشه و خانوم كم كم گرمو گرمتر.........تا اينكه خانوما با بالا رفتن درجه حرارتشون در همون آتيشي كه مسبب اصليش ميشه گفت اول خودشون بودن ميسوزن.... وحتي ميشه گفت تنها قربانيه اين اتفاق هم خود خانوما هستن..........
شما دوست دارين اثباب لذت كسي رو فراهم كنين كه در آخر تمام هستيه شما رو فنا ميكنه...........
درسته اين ارتباط لذت بخشه ولي لذت به قيمت از دست دادن چه چيزي؟؟؟!!!!!
آقای sorena_arman
من حقیقت و گفتم الان هر دختری که با پسری دوسته در مرحله اول حرف سکس و می زنند . اره درست گفتید خلایق هر چه لایق ولی بیشتره پسرها مد نظرشون سکسه
خانوم پانته آ شما می دونی که بیشتر پسرا قصدشون سکسه و می خوان بپیچوننت خب چرا بعد اون رابطه اولت دوباره دوست پسر
گرفتی؟
RE: +لطفا راهنماییم کنید تا اشتباه نکنم.رابطم با دوست پسرم تا چه حد؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط khodam
سلام.
حدود شش ماهه که با یکی از هم کلاسیام توی دانشگاه دوست شدم.قبل از دوستی خیلی سعی کردم که انتخابم درست باشه.از نظر همه پسر مودب و درسخونیه.خوشبختانه از لحاظ اخلاقیم تاحالا خیلی خوب و مهربون بوده و باهم مشکلی نداشتیم.منم سعی میکنم براش دوست خوبی باشم.هر دومون خانواده ی تقریبا معتقدی داریم.خودمونم همینطور.از اول قرار گذاشتیم سعی کنیم رابطه ی خوبی داشته باشیم و اگه تونستیم و اخلاقامون سازگار بود به ازدواج فکر کنیم.تا دو سه ماه اول رابطمون کاملا معقولانه بود.بعد از اون دست همو میگرفتیم و حالا دیگه خیلی همدیگه رو دوست داریم و خیلی بهم نزدیک شدیم.مدتیه رابطمون بیشتر شده و گاهی همو بغل میکنیم،همو از لب میبوسیم... اما من دقیقا حس میکنم تمام اینا از روی احساسه! نمیتونم با هیچ کس مشورت کنم چون نمیخوام رابطمونو کسی بدونه.نمیدونم دارم درست پیش میرم یا نه؟هر دومون به ازدواج فکر میکنیم و در مورد شرایط خانواده هامونم صحبت میکنیم.البته فعلا شرایط ازدواج نداریم.لطفا راهنماییم کنید.رابطمون تا این حد مشکل زا نمیشه؟فکر میکنم که نمیشه رابطمونو کمتر کنیم اما چی کار کنم که بیشتر نشه؟ اگه بوسیدن و لمس کردن همدیگه کار اشتباهیه چه جوری اینو به دوستم بگم و متقاعدش کنم؟ چه جوری روی احساس خودم پا بذارم و خودمو کنترل که دیگه انجام ندیم چون بهش علاقه دارم؟یادم رفت بگم هر دومون 21 ساله هستیم.منتظر نظراتتون هستم.با تشکر
ُسلاااام من هم دقیقاااا دقیقا توی شرایط تو هستم دقیقا شش ماهه که با یه پسری توی دانشگاه آشنا شدم و اونم خیلی پسرخوب و مهربونیه و قصدمونم ازدواجه ولی شرایط ازدواج رو نداریم به شدت درکت میکنم و میفهمم توی چه موقعیتی هستی چیزی که خودم هم توش دودل هستم
خیلی دوست دارم که باهات خصوصی صحبت کنم
...
RE: +لطفا راهنماییم کنید تا اشتباه نکنم.رابطم با دوست پسرم تا چه حد؟
سلام
لطفا در تاپیک های قدیمی پست نزنید و مشکلتون رو جداگانه مطرح کنید .
از دادن ایمیل و آی دی هم خودداری کنید .