نوشته اصلی توسط
بامداد روشنایی
آقای جوادیان ممنون از پست مفیدتون.من با حرفای شما کاملا موافقم.شما درست میگید پدر و مادر ایشون نوزده سال برای ایشون زحمت کشیدن و حقشونه که انتظاراتشون برآورده بشه. اما آیا به نظرتون این درسته که هر روز یک فکری بکنن و یک نقشه ای بکشن. مردم بیکار نیستن که از عمر و زندگی و احساس خودشون مایه بذارن و بعد سرانجامش ......... . به نظرتون آیا درسته از همه اهل فامیل و خاندان و طایفه نظر سنجی کنن ؟ آخه دهن بینی هم حدی داره دیگه .به نظرتون اگه من قرار باشه روی نظر خاله و دایی و عمه و عموم تکیه کنم همه اونها این دختر خانمو تایید میکنن ؟ به نظرتون آیا این درسته بدون دلیل کسی رو رد کنیم و یا از گفتن دلیل اصلی امتناع کنیم؟ به نظر شما آیا این درسته که از اول تموم معیارها رو بررسی نکنیم که کار به جای باریک بکشه؟ به نظرتون من حق نداشتم در دوران نامزدی در حالی که چند بار جواب مثبت شنیدم به همسر آیندم ابراز محبت و احساسات کنم؟ به نظرتون آیا درسته به ما بگن نشان بیاورید بعد بزنن زیر همه چیز ؟ به نظرتون آیا درسته که هفتصد کیلومتر ما رو بکشونن دنبال خودشون و بعد خیلی نسنجیده و غیر اصولی جواب منفی رو به اطلاع ما برسونن؟ به نظرتون آیا درسته وقتی نظر دختر مثبته بگن نظر دختر ما منفی بوده ؟ من با اینها مشکل دارم.وگرنه هر کسی حق داره معیار تعیین کنه و بر اون معیارها تاکید داشته باشه
ممنون از شما آقای جوادیان
:72::72::72::72::72::72::72::72::72: